Skäggig muslim läste koranen på bussen – visiterades


ISLAM. Mannen på bussen pratade i två telefoner och läste Koranen. Det fick busschauffören att misstänka att han var terrorist – och kroppsvisitera mannen.

Nu åtalas chauffören för ofredande.

Händelsen utspelade sig i december i förra året på en regionbuss i Malmö.

Busschauffören fick en stark oroskänsla av en passagerare som pratade i två mobiltelefoner och läste Koranen. Att mannen dessutom hade skägg och vida kläder fick busschauffören att tänka på terrordåden i Paris.

I förhör uppger busschauffören att han kände ”en stark känsla av att han måste göra något”. Han bestämde sig för att kroppsvisitera mannen, och bad honom också att visa pass.

-Pettersson läser detta i hattidningen Expressen/Kvällsposten och givetvis står de på muslimens sida. Inte någon förståelse för att en man i skägg, med en koran och två mobilertelefoner kan vara suspekt.

Inte ett ord om att Säpo höjde beredskapen för terrorhot i november och december och uppmanade folk att vara vaksamma, speciellt på platser där det är mycket folk, exempelvis kollektivtrafik och att Expressen/Kvällsposten i högsta grad var med om att höja rädslan hos folk.

Jag tror muslimen är ute efter ett fett skadestånd, en normal människa hade släppt detta…


5 responses to “Skäggig muslim läste koranen på bussen – visiterades

 • Mari

  Applåder till busschauffören som gjorde sitt jobb. Säpo hade ju bett om öppna ögon. Vem som har rent mjöl i påsen sitter och läser och talar i 2 telefoner.? Jag hade också reagerat och trott att det var en självmords-bombare. Håller tummarna för att chauffören blir frikänd men det är väl knappast möjligt. Hoppas kan man ju alltid

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Det var länge sedan hatmedias tankar var smarta, de ifrågasätter aldrig muslimer av rädsla vågar de inte publicera en oskyldig teckning på deras idol, mördaren och pedofilen Muhammed…!!!
  Frågan är om de kommer att vakna när deras bästa vänner IS slår till i mot Europas befolkning med nya grövre attentat ? Kanske om den egna familjen drabbas ?
  Blir det i en demonstration mot rasism ?
  UUUUT med sådana här UFO:s – de tillhör inte vår flora och fauna!

  Gilla

 • Synonymen

  Vad gör muslimen överhuvudtaget i VÅRT land?

  Köp en karta över arabländerna (ark grovt sandpapper hos Järnia) och res hem. Fort som ögat!

  Vill inte ha er här.

  Liked by 1 person

 • Sven-Erik

  Absolut inte en pyjamas utan ett plagg med plats för mycket s..t, s.k. mussebrallor😉

  Gilla

 • Mr Q

  X-pressen kanske glömde att skriva att mannen var klädd i pyjamas ? 🙂

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: