Fyra-åring dömd till livstids fängelse för mord i Egypten


GOTT OCH BLANDAT. 4-årige Ahmed Mansour Karni har dömts för att ha begått fyra mord, mordförsök i ytterligare åtta fall, vandalisering av egendom och för att ha hotat poliser – allt före två års ålder. 

Ahmed Mansour Karmi var inte i på plats när domstolen i tisdags dömde honom till livstid i fängelse. Ahmed var en av 115 personer som alla fick livstidsstraff svarande som var alla lämnade livstidsstraff samtidigt vid hovet i västra Kairo för brott som påstför brott begångna i början av 2014.

Hans försvarsadvokat, Faisal al-sayd, berättade  för Jerusalem Post att barnets namn hade lagts till listan av misstag men att domstolen låtit Ahmeds födelsedatum passera och att det bevisar att domstolen inte läst handlingarna.

-Pettersson tycker straffet är riktigt. Man ska inte dalta med ungarna då växer de bara upp och blir gangsters. Ett alternativ till livstid är att slå ihjäl ungarna medan de är små så slipper man problem när de blir äldre…


10 responses to “Fyra-åring dömd till livstids fängelse för mord i Egypten

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: