Dags att införa IQ och drogtester av folkvalda


Liberalernas ungdomsförbund vill tillåta incest och nekrofoli som vi skrev om tidigare och det bevisar att det är dags att inför drog och IQ-tester av folkvalda och sänkt rösträttsålder är inte att tänka på…


36 responses to “Dags att införa IQ och drogtester av folkvalda

 • The Priest

  Men jösses, vilka kopiöst sjuka personer det finns i Sverige!

  Centerns gamla sjuka förslag med slopad skolplikt, månggifte och fri invandring gör att man blir spyfärdig och Liberalernas förslag stinker ännu värre, bara död!

  Vilka sjuka snorungar!

  USCH!

  Gilla

 • Synonymen

  Enda sättet för att öka medlemsantalet i Folkpartiet är sannolikt genom incest. Ingen blir väl frivilligt Folkpartist?

  Kan det vara skälet?

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricki

  Det är trist med tester, har gjort några s.k. IQ test och fått bra resultat, inte överdrivet hög IQ, runt 115, upp till 130 som bäst….Dessa tester säger ingenting om vilken utbildningsnivå som den testade har….!
  DET FINNS PSYKOLOGISKA TEST FÖR PILOTER OCH LOKFÖRARE. Dessa kan inte jämföras med IQ tester utan mäter en mängd faktorer, exempelvis simultankapacitet, dvs göra flera saker samtidigt, matematik, en pilot måste exempelvis kunna räkna minst på gymnasienivå och snabbt, hur lång tid tar det från A till B om du kör x km på x tid exempelvis….
  Sveriges befolkning klarar dessa tester ganska bra tror jag, det är riktigt vassa tester,- araber/muslimer har inte en chans liksom lågutbildade….Av Sveriges befolkning gissar jag att max 10% skulle klara ett test till pilot…..Bland araber/muslimer kommer vi ner långt under 1% av befolkningen, de flesta är mycket obildade , många analfabeter, det finns ingen efterfrågan på dessa i ett civiliserat samhälle som Sverige och landet kan inte utvecklas positivt med dessa undermåliga människor. Det handlar inte så mycket om IQ tror jag utan om övrig mental kapacitet som är på en otroligt låg nivå!!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricki

   Politiker borde testas, vansinnigast förslag står Centerpartiet, bl.a att tillåta månggifte, allt för att blidka muslimerna.

   Gilla

  • Björngunnar

   Jag tror att iq test är gjord på fel kriterier.
   Vad som borde testas på personer i maktposition är psykopatfaktorn.
   Reinfeltd är inte nödvändigthets en ointelligent person men en utstuderad psykopat är han, det har verkligheten bevisat.
   Löfven är stendum men den som placerat honom som papegoja skulle slängas ur landet.
   Inte svårt om man inte är helt intelligensbefriad att förstå vart de hör hemma!

   Gilla

 • Hönsmamman

  När de når Reinfeldts IQ vet vi att de har för låga nivåer och kanske bör de få ett erbjudande om att invandra som tröst för att de inte är lämpliga som representanter för folket. Invandra till länder vars antal minskat till följd av invandring till Sverige. De kan få med sig några tillbaka som kan hjälpa dem med integrationen i sitt nya hemland. Där kan deras nivå ev tillföra något – berika om man så vill?

  Gilla

 • Tony

  Undrar var Stefan L. IQ hamnar?

  Gilla

 • ”Den välutbildade Afrikanen”

  Citat:

  Negrer är genetiskt programmerade för att leva för dagen, vara impulsiva, ha sex med allt som rör sig och att inte ta hand om sin avkomma.
  Negern har en helt annan strategi än vita och asiater, fast att kalla det strategi är väl att ta i då negerns ”strategi” är en total avsaknad av strategi. Negern är som en dummare, våldsammare och potentiellt läskigare variant av den sorglöse gräshoppan som bara roar sig och spelar fiol hela sommaren lång medan vita och östasiater är som myran som tänker på framtiden och arbetar för att lägga upp förråd inför vintern.

  Under många tusentals år har negern kunnat softa i värmen, käka lite bananer, våldta nån förbipasserande kvinna eller unge, slåss med andra negerhannar och äta upp dem, spela lite trumma, springa omkring lite, fånga nån antilop, käka lite bananer, knulla lite, berusa sig på jästa frukter eller örter, osv. Så har det hållit på under årtusendena utan att något evolutionärt tryck i form av miljöfaktorer har tvingat negern att utvecklas i en annan riktning. Tvärtom så har de typiska negerdragen fungerat väl under omständigheterna och därför renodlats under oräkneliga generationer. Den riktiga subsahariska blånegern är till sin natur som en korsning mellan ett oansvarigt, glatt och sorglöst barn, nån slags sävlig skogsapa och en impulsiv, grym och bestialisk djävul.

  Gilla

 • ratiomor

  IQ test på ”apajävlar” borde införas först om du frågar mig.
  Man har ju läst ett och annat exempel på folk som kommer hit som varken kan läsa, skriva och knappt kan sitt egna språk som är typ 50 år gammal om inte mer

  Tror inte riktigt på IQ test i övrigt dock, men man borde helt klart kolla om inte t.ex. Mona Muslim har en IQ på 70?

  Gilla

 • det är NI SOM RÖSTAR på dem

  Landet kan ju knappast ledas eller utvecklas om det skots av honshjarnor/imbeciller som Rövfen ,Johansson,Ygeman,Wallström, Frigolin,Eliasson. mm

  Dom allra flesta yrkeskarer kraver viss elementar kompetens, valj sjalv. Men inte for en politiker.

  Det är inte passande att ha högintelligenta ledare då de är dåliga på att arbeta i grupp.
  Vill minnas att 119 är konstaterat som någon form av ideal IQ för politiska ledare.

  Gilla

 • fete

  Öppna mentalsjukhusen NU det är jävligt många politiker som borde spärras in..FYYY FAN……..

  Gilla

 • Kurt

  I Sverige ha det onormala blivit normen, kanske dags åt utvandra. Man känner sig omringad av hjärntvättade zombies, sådana som A. HITLER hade älskat Svenska pk zombies, lätt påverkade idioter.

  Gilla

 • TheMinimizer

  Vikta rösten med den röstandes ålder.
  Då kan vi till och med låta spädbarn rösta.
  Demokratiskt, sett över livscykeln.
  Dock premieras erfarenhet före okunskap och naivitet.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Många har hypnotiserats av propagandan i massmedia, skola och grupptryck; följden blev masspsykos.

  Gilla

  • modernghost

   Den är verkligen bra.
   La upp den för ett par dagar sen lite random överallt, tydligen blev det en success… 🙂

   Gilla

   • modernghost

    Har numera lagt upp fler.
    Be my guest, och hoppas ni tänker till rejält.

    Hen som vill alkohol med på droglistan (alkohol är förmodligen i topp för mest mäktiga droger), kommer nog nyktra till så småningom, och tänker till rejält.

    Gilla

 • ossie

  Man bör ha ett IQ som är något större än en daggmask eller ett kålhuvud vilket många ledamöter idag inte har.

  Gilla

 • Suzie

  Tyvärr är jag övertygad om att det här är resultatet av att svenskfientliga politiker och media har sålt ut Sveriges själ,land och folk till djävulen själv.Ingår man en pakt med ondskan själv så får det förödande konsekvenser för folket.De unga har varit en särskild målgrupp att fördärva via massiv propaganda på förskolor,grundskolor och gymnasium mfl läroinstitutioner .Betänk vad Hitler sade till tyska folket ;” ge mig era barn och jag skall förändra nationen på tio år”.Han gjorde det också.Har Sverige tagit lärdom av den hemska historien? Nej och åter nej.Skrämmande att de folkvalda och övrig i etablissemanget vill skada våra barn,eller hur,de är mycket barnfientliga.Varför tillåts detta fortsätta?

  Gilla

  • Björngunnar

   Hitler var bra innan han började med droger.
   Det var en dr Morell som injicerade dem och resultatet blev operation Barbarossa.
   Churhill klarade att droga sig själv med alkohol, resultatet blev brandbombning av civila i Tyskland.
   När det gäller sveriges politiker så behövs inga tester dem har redan visat vad de är kapabla till.
   Stalin var faktiskt nykter som en spik men han dog när några utvalda läkare fick tag i honom…

   Gilla

 • Lewren

  Undrar om Pettersson inkluderar alkohol när han nämner droger, något säger mig att det inte är så.

  Ditt inlägg stinker av brist på intelligens.

  Gilla

  • Lewren

   Ni som röstar ner är ju klart välkomna att argumentera. Men som med Pettersson så antar jag att ni inte har mycket att komma med heller mer än ‘känslor’

   Gilla

   • modernghost

    Självklart måste alkohol ingå i droglistan – all missbruk är missbruk, och man blir förskräckligt vidrig av för mycket alkohol.

    Därför uppmanar jag dig härmed att sluta gasta och gå sova. Vi träffs här igen när du nyktrat till. 🙂

    Gilla

   • Lewren

    Haha 😉 bra den du

    Gilla

  • Mr Q

   Du som verkar var självupptagen överintelligent,kan kanske förklara för oss ”lantisar” ! 😦

   Gilla

  • Sven-Eric

   @Lewren, visst har du rätt, alkohol är ingen drog. Att ifrågasätta är inget fel och att kritisera, i detta fall Pettersson, har du all rätt att göra. Men jag efterlyser dina egna argument för att incest och nekrofoli är bra. Fortsätt gärna med dina sanningar eftersom min känsla är att Pettersson har rätt, att ett visst mått på utbildning, erfarenhet och intelligens borde krävas för att bli folkvald. Sen är det nått som stinker – läs en gång till din egenkommentar. Lewren Svara gärna med din CV

   Gilla

  • modernghost

   Nu får ni vara real: att ge människan ett god råd som hen accepterarkan aldrig vara fel eller klandransvärd.
   Eller?

   Gilla

 • Stenbock

  Börja med alla gröna kommunister i regeringen ! Dessa miljöextremister lär vara påverkade redan från barnaåren.Ett par unika exempel för sådana underutvecklade,är väl vice statsminissan och snorungen Fridolin ? 😦

  Gilla

 • Karin

  Har alltid trott på ungdomen! Men efter detta år är det tyvärr slut med det. Vilka står på barrikaderna och gör bort sig. En värld utan gränser vill de ha ”Jo tjena” kommer funka bra de. Curlade det är vad dom är. När den riktiga kollapsen kommer, då förväntas väl mor och far komma och hjälpa till 😡. Heder till de ungar som har huvudet i behåll. De andra kanske går med Liberalerna alltför att vara moderna 👻👻👻

  Gilla

 • BJ

  Man börjar tro att man lider av svår läsförståelse när man läser detta. Den som lämnat detta förslag måste rökt på rätt hårt. IQ och drogtest är ett måste på blivande politiker. Synd att dessa tester kom för sent, förste man till denna test borde varit Fredrik Reinfeldt

  Gilla

  • age

   Onödigt med IQ test på Reinfeldt!
   ”Öppna era hjärtan” – och sedan fly,
   är väl exempel på IQ = skonummer!
   Samma dag flydde jag moderaterna,
   efter nästan ett helt liv röstande på M.
   – och kommer aldrig att återvända!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: