Tusentals ”flyktingbarn” är vuxna

INVANDRING. Ensamma barn strömmar till Danmark, men många av dem har inte rent mjöl i påsen när de kommer över gränsen. 

Omkring en sjättedel av dem påstår att de är barn när de i själva verket är över 18 påstår det danska Migrationsverket och polisen.

År 2015, kom det i 2068 ensamkommande flyktingbarn till Danmark, men 193 av dem försvann innan myndigheterna fått reda på vilka det var. Av de återstående valda myndigheter förra året ut 355 personer till ålderstest och 234 visade sig i själva verket vara vuxna.

Året innan kom 818 flyktingbarn mot Danmark, men här finns inga exakta siffror på hur många som försvann. Migrationsverket konstaterar dock att 282 flyktingbarn ålderstestades under  2014 och av dem bedömdes 203 vara över 18 år.

Läs mer på Ekstra-Bladet

-Pettersson undrar om vi har svaret på Sveriges ovilja att ålderstesta ”barn” i siffrorna från Danmark. Det svenska etablissemanget skäms helt enkelt så mycket över sina beslut så de tänker vägra att ändra sig i det längsta för att deras oerhörda dumhet inte ska avslöjas…

Går vi efter de danska siffrorna så innebär det att det bara under 2015 kom över 5000 vuxna som nu kallas barn och umgås med riktiga svenska barn med alla de risker det innebär.

För övrigt undrar jag över vad de ljuger om mera? Ljuger de om ålder, kan de ljuga om allt…

Till Sverige kom det 17 gånger fler ”barn” än till Danmark,  det blir 35 369 ”ensamkommande barn” under 2015 och vi kan på goda grunder påstå att de flesta är unga ljugande män som deserterat från ansvar…

ensamkommande_barn

5 thoughts on “Tusentals ”flyktingbarn” är vuxna

  1. Fega ynkryggar skyddas och försvaras av en lika ynklig
    och hållningslös regim. Det är givet att om man vägrar att
    utföra ålderstester på misstänkta fall, då är dom medvetna
    om att det är en stor bluff, och att det är folket som ska föras
    bakom ljuset, inte att få fram verkligheten!

  2. 5000 , snarare en majoritet av ”barnen” alla de som vet med sig att de inte klarar testet i grannländerna tar sig till Sverige i stället.

  3. Skönt att det kommer lite siffror som stödjer det som de flesta av oss redan vet. Regeringen säger ju att de skall börja med åldersbestämning-
    bara inte när. Innan dess har väl de flesta etablerat sig och fått hit sina fruar och barm. Jag tror att de flesta av ”barnen” är gifta och planerar att ta hit sin fru och sina barn. Många som arbetar med dessa ” barn ” vet men vågar inte skvallra

  4. Detta är typisk ludomani. Ju större förluster och felsatsningar, desto större självförnekelse, nya galna satsningar för lånade pengar och … ännu mer spel och hoppas hoppas… neeej…Bara ingen upptäcker det.
    Regeringen borde ringa Sv Spels hjälptelefon.

Kommentera