Hej alla udda……..del fyra

Om man är enveten medborgare som söker svar och dialog med de som har hbtqstörre plattform än en själv för att forma staden förväntar man sig mer än ordbajseri. Och om man som välbetald tjänsteman är ödmjuk och öppen inför de som genom skatter betalar in vederbörandes lön då ser man till att svara på de frågor som ställs istället för att ogenerat försöka att kollra bort frågeställaren. 

Det handlar om hbtq-certifiering och igår tog ”diskussionen” slut, för att friska upp ditt minne läs del tre HÄR.

En liten kommentar. Detta skatteslöseri, indoktrinering och bondfångeri skulle skattefinansierad hatmedia grävt i, men om man som dessa själva är så insyltade i att forma staden i riktning som har mer att önska är det att ha alldeles för stora förhoppningar. Sydslasken jagar sverigevänner och häckar på alternativa medier, de borde skämmas då de inte är media på riktigt.

—————————-

Hej Eva-Marie!

Vi kan nog inte komma mycket längre i vår diskussion. På Stadsbiblioteket kommer vi alltid att arbeta aktivt med att förbättra vår verksamhet och verka för att alla människor ska känna sig välkomna och sedda.

 

Bästa hälsningar

Torbjörn Nilsson, stadsbibliotekarie genom Stefan Wahlstedt enhetschef

 

—————————————————————–

Hej Stefan och Torbjörn!

 

Jo det anser jag att vi kan, vi kan komma mycket längre i vår diskussion.

De frågor jag har ställt är helt klart relevanta att både ställa och för er att svara på. Som jag skrivit tidigare, det är stora summor som ni betalat till rfsl av skattemedel för en certifiering som efter de frågor jag ställt och det du/ni svarat tillbaka ter sig väldigt diffust och luddigt om vad det hela handlar om.

 

Helt klart är ni bra och har bra och goda intentioner om att ha ett bra bemötande mot oss malmöbor, men den stora summa som ni lagt ner på ett väldigt smalt intresseförbund ter sin onödigt och allt för stort. Som malmöbo funderar jag över ifall några eller någon vid stadsbibliotekets medarbetarkår har lobbat extra för detta, kanske som en politisk manifestation och/eller som kanske till och med är medlem i det certifierande förbundet?

 

Med hopp om vidare diskussioner från en engagerad malmöbo som vill veta om ni vid stadsbiblioteket medvetet eller omedvetet kastat skattepengar i sjön.

 

Vänliga hälsningar

Eva-Marie Olsson

Malmö

 

12 thoughts on “Hej alla udda……..del fyra

  1. Beslutet måste tagits i styrelsen och garanterat har något lobbat för RFSL, – det är säkert någon som tycker det är kul med ett break från det vanliga tråkiga jobbet på biblioteket.
    Bra jobbat Eva-Maria, detta är ett bra exempel på slöseri med skattebetalarnas pengar som gått till skit istället för böcker.

  2. Min granne är bög.
    Med andra ord ;
    Enligt ”genusvetarna” är han en ”h-person” .
    Själv betraktar han sig som vilken annan människa som helst.
    Som han säger så är den enda skillnaden mellan honom och mig att han råkar tända på män.
    Han går aldrig på pridefestivalen eftersom han anser att den består av trendiga mediala stockholmsbögar som snarare målar ut bögar som någonting annorlunda- typ översexuella personer som springer omkring halvnakna iklädda antingen läder eller en rosa fjäderboa.
    Han anser sig vara en människa precis som vilken annan heterosexuell människa som helst- med den enda skillnaden att han råkar vara homosexuell.
    Jag har inte frågat honom om det, men jag är ganska så övertygad om att han inte anser att biblioteken måste ”certifieras” och göras om för att han ska kunna låna böcker där.
    I början av ”pride-rörelsen” kämpade RFSL för att bögar skulle behandlas precis som alla andra .
    Nu kämpar tydligen RFSL för att bögar ska behandlas annorlunda än alla andra :/

    RFSL borde byta namn till RFSO ( Riksförbundet för sexuellt olikaberättigande ) om dom nu anser att bögar är så annorlunda att man måste göra om biblioteken och utbilda bibliotekspersonalen i hur man ska bemöta bögar eftersom bögar tydligen är så annorlunda än heterosexuella.

    • Mycket bra kommentar! Det är en liten minoritet som gapar och skriker. De för fram en sådan obehaglig särpolitik och rider på homosexuella.

      Inom homorörelsen är det väldigt vanligt att acceptera pedofili. Det är verkligen otäckt.

      Detta är också sant, ursäkta att jag tar upp kommentarsfältet så här mycket, men eftersom jag jobbade med feminismen kom jag i kontakt med detta och jag lämnade allt. Orkade inte med den obehagliga utvecklingen.

      Det fanns på ett bibliotek nära en högstadieskola mina söner gick i, en bok om homorörelsen och hbtq- rörelsen. Det var en amerikansk feminist som skrivit den, No longer patient, hette den i original. Det handlade om homorörelsen som patienter inom vården. Den boken klargjorde hbtq- rörelsen och deras mål och krav på samhället, även sjukvården.

      Pedofili är accepterat inom rörelsen, det anses som en ’ möjlig sexualitet’ enligt en forskare i Sverige jag pratade med. Läs Tiina Rosenbergs Queerfeministisk agenda, och ha en spypåse nära. Det homorörelsen mest retar sig på är bisexuella och pedofiler, men de anser det vara en sexualitet likaväl. Så pedofili och bisexualitet är lika illa eller lika accepterat.

      Jag flydde från vansinnet inom feminismen, men blir sjuk av att bara läsa om deras sjuka krav på oss!

      • Du är en frisk fläkt bland oss kommentatorer Joy med dina realistiska berättelser. Fortsätt med rättframheten! 😉

  3. Vill berätta en obehaglig sann verklighet i min hemstad.

    Två lesbiska kvinnor efter att ha varit heterosexuella och fött barn, flyttade ihop. De bestämde sig för att de var män. Nu är bägge opererade och lever som män. Det innebär att barnen har fyra pappor och inga mammor. De kanske har styvmödrar om inte deras biologiska pappor också har kommit på idén att byta kön. Då har de två mammor i sina f d fäder.

    Jag vill bara gråta, vad är det som händer i barns liv? Det är tur för dessa transsexuella, det finns asexuella sådana också, som inte vill ha sex, att kirurgin kan ta hand om deras problem. Men det kostar enorma summor varje år att ta hand om dessa, deras problem och operationer.

  4. Genom mitt arbete med feminismen kom jag i kontakt med homorörelsen och deras förvirrade medlemmar. Alla med kvinnliga könsdelar, yttre och inre, är ju inte kvinnor eller vill vara det. Det kanske är det biblioteket har lärt sig. Rent medicinska drag i människors kroppar som påverkar deras världsuppfattning och påverkar deras beteende och känsloliv.

    Den mest skrikiga, osäkra och krävande organisation jag någonsin kommit i kontakt med är homorörelsen med alla bokstavssexualiteterna. De kräver att omgivningen ska förstå dem när de själva inte ens vet vilka de är. De skuttar och hoppar och det gäller att ha tålamod. De är ständigt på helspänn för att hitta nyanser i folks uttalanden som kan vara dem emot. Och de gapar för fulla muggar. Män som är kvinnor som är det eller hen, de vet inte ens vilka de är fast de ser en manskropp i spegeln, är oerhört knepiga att komma till tals med.

    Jag är utled på dessa primadonnor inom homorörelsen. Och att de kräver extra förståelse förvånar mig inte. Men att samhället dansar med i deras virriga tongångar är tragiskt.

  5. Mmm.
    Så bra att dom nu har hbtq-certifierat biblioteket så att hbtq-personer nu kan låna böcker där.
    Hoppas att dom nu även hbtq-certifierar alla flygbolag så att hbtq-personer kan åka flygplan i fortsättningen : /

    • De har t o m särskilda begravningar och är förbannade på trista begravningsbyråer som har svårt att fatta hur det ska vara. Obehagliga människor.

      Ofta ångrar de transsexuella sina operationer till det andra könet, visar seriösa undersökningar. Vi hade en man som ville bli kvinna på en gynavdelning. Det var så känsligt för honom att han inte tillät att vi kom in med matbrickor. De fick ställas i slussen mellan rummet och korridoren. Råkade se honom av misstag, en enorm man. Det tog nog lång tid innan han blev kvinna. En manhaftig kvinna förblev han nog hela livet.

      • Ja,
        det bisarra är att de som i ena sekunden säger att dom ”vill bli behandlade som alla andra” i nästa sekund kräver att allt från bibliotek till begravningar ska ändras och ”certifieras” eftersom dom ju inte är som alla andra :/

  6. De fattar inte vad det handlar om, våra ledare. Eftersom det inte finns något vettigt i att ha dessa kurser. Homorörelsen passar på att sno åt sig pengar, man ska smida medan järnet är varmt. Tids nog tröttnar folk och då slås skattkistans lock ner. Inga mer giriga hbtq- händer i den kistan.

  7. Har man inte rent mjöl i påsen vill man ej heller stå till svars, eller ta ansvar för sina horribla beslut.

Kommentera