Somaliern som är misstänkt för HVB-mord kan lida av psykisk störning


INVANDRARVÅLD. Somaliern Yuassafi Nuur Khalif som misstänks för mordet på 22-åriga Alexandra Mezher, anställd vid ett HVB-hem i Mölndal kan lida av en allvarlig psykisk störning. Det bedömer Rättsmedicinalverket efter den första rättspsykiatriska undersökningen. 

Alexandra arbetade ensam på hemmet när hon överfölls och dödades av somaliern.

-Pettersson säger att det är självklart att mannen är sjuk, ingen normal människa halalslaktar andra människor. Somaliern hävdar själv att är 15 år, men en utredning som Migrationsverket gjort pekar på att han är över 18 år. Sveriges Radio kallar honom dock fortfarande för tonåring.

Medskyldiga till detta mord är Löfven, Romson, Fridolin och den försvunne Reinfeldt samt 87:an…

Tidigare

15_årig_somalier


6 responses to “Somaliern som är misstänkt för HVB-mord kan lida av psykisk störning

 • Argus

  Kan det bli värre än att komma ifrån ett land som enligt Richard Lynn och Tatu Vanhanen i boken ”IQ and the Wealth of Nations” har ett genomsnittligt IQ som tangerar gränsen för svagbegåvad i Sverige?

  Gilla

 • Stenbock

  Detta hade man ju redan vid inresan kunnat konstatera,att merparten av dessa ”berikare” är psykiskt sjuka.Därmed skulle många skattekronor ha kunnat sparas…För att inte tala om alla offer för mord,våldtäkter och annan kriminalitet.
  Har också funderat över hur länge dessa odjur ”straffas”,genom att placeras på ett psyke,innan de släppes lösa ? Allt sker ju i det tysta.

  Gilla

 • Joy

  Varför ska Sverige lägga pengar på att importera gravt inavlade individer, slösa skattepengar på att utreda deras mentala tillstånd efter att befolkningen offrats?
  En pensionär får inte tandvård, denne slösar på skattepengar denne själv betalat in till statens pyramidspel. Verkligen sund prioritering av grupper i Sverige, de ställs t o m mot varandra och svensken är i strykklass.

  Liked by 1 person

 • ericr45

  Klart han lider av psykisk störning – här är ju muslim..
  Samma sak, skilda namn..

  Gilla

 • Hönsmamman

  Ett av Reinfeldts russin i kakan….

  Gilla

  • upptillkampnu

   Tack för att du valde Sverige ”citat av landsförrädaren sveinfelt” må han och de andra brinna i helvetet.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: