Varje dag


INSÄNDARE. 2016-02-18_0802


13 responses to “Varje dag

 • Kjell Hedlund

  Hade jag varit med på denna buss hade resan fått ett annat slut.

  Gilla

 • Lena

  Här finns en ”källa” att ösa sanningar om Sverige ur.

  Bedrövligt att det ens ska behövas, väldigt sorgligt.

  Gilla

 • Fy fan

  Åldersbluffen får fortgå, asylhistoriens största bedrägeri som man blundar för rakt av. http://www.smp.se/vaxjo/atalas-for-grov-valdtakt-mot-barn/

  Jag är själv utlänning men född och uppvuxen av arbetskraftare från mitten på 60-talet, de är vansinniga och talar klarspråk om problemet. Detta är ändå bara början, sommaren 2016 kommer gå till historien.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten - Ricki

   Tyvärr kommer din sista mening att besannas, kvinnor kommer att bli våldtagna, mord och annat jävelskap….Stefan Löven har släppt in araber/muslimer utan pass och ID – vi har en LIVSFARLIG LEDNING!!!

   Liked by 1 person

 • Göran Lundbom

  Finns ett fel här: Sverige är (ännu så länge) en monarki. Bananmonarkin Sverige…

  Gilla

 • ÅMÅL

  Afrikan rånar gammal svensk man:

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten - Ricki

   Alla är skyldiga att göra vad de kan när de ser sådant här – RING POLISEN OCH SÄG ATT DET ÄR ALLVAR – de är skyldiga att ta emot anmälan och skicka personal. SE ALLTID VAD DE HAR I HÄNDERNA….-ibland har Stefan Lövens vänner en kniv i handen och är beredda att mörda och det syns i dessa vidrigt fula araber/muslimers ansikten….INGRIP OCH GÖR ETT ENVARSGRIPANDE (TROR DET HETER SÅ) OM DU HAR FYSIK FÖR DET OCH NGT ALLVARLIGT INTRÄFFAT!!!!

   Gilla

 • Blodsven

  Idioterna i våra myndigheter tror fortfarande att dessa är Sveriges räddning…

  Gilla

 • jan

  Vi måste ha en tuffare polis och hårdare straff och sluta att curla flyktingarna..
  ”Let me be clear: we cannot rescue them. These societies of the bottom billion can only be rescued from within.” – Paul Collier

  Gilla

 • eri

  Den somaliska ensamkommande lögnaren Youssaf Khaliif Nuur som efter undersökning bedömdes som vuxen man i stället för 15 år slaktade 22-åriga Alexandra genom att med en brödkniv skära av henne huvudet – ren halshuggning alltså. Youssaf Khaliif Nuur misstänks även för mordförsök på annan person på ett HVB-hemmet i Mölndal där halalslakten utfördes.
  De nya chockuppgifterna kommer från ett ögonvittne, som vi håller anonym, men som var med på rättsmedicin på sjukhuset där Alexandras kropp togs emot.
  Vittnet hade under samtalets gång blivit ombedd att vara tyst om dessa uppgifter, men vägrade att surfa med på PK-vågen och polis/medias mörkande av fakta. Därför har dessa uppgifter nu ”läckt ut” och vi hoppas att fler får reda på detta genom att läsarna delar med sig av informationen.
  Kilde: Exponerat Torsdag, Februari 18, 2016

  Gilla

  • Joy

   Va? Hon uppgavs ju vara knivhuggen i ryggen? Konstigt att hennes anhöriga tiger om verkligheten, men det går att förstå, lidandet måste vara enormt ändå.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: