Flyktingpojke misstänks vara 45 år gammal – åtalas för våldtäkt på 12-årig pojke


 

INVANDRARVÅLD. Idag torsdag väcktes åtal vid Växjö tingsrätt mot två män, som kallas ensamkommande flyktingbarn av Pk-etablissemanget, misstänkta för att ha våldtagit en 12-årig pojke på ett asylboende i Alvesta.

Våldtäkten ska ha skett 4e januari i år. Alla tre, både brottsoffer och de misstänkta gärningsmännen bodde på asylboendet för ensamkommande flyktingbarn. Båda männen har suttit anhållna och häktade sedan de togs av polis direkt efter brottet.

Båda männen har uppgett år 2000 som födelseår, ett årtal som åklagaren tänker försöka motbevisa
Männen misstänks ha filmat när de tvingade 12-åringen till anala samlag. Den ene av männen nekar till brott den andre medger vissa omständigheter.

Båda männen är medborgare i Afghanistan och åklagaren yrkar på utvisning dit om männen döms. Bland bevisningen ingår den filmupptagning som männen gjort och som dessutom lett till att männen åtalas också för barnpornografibrott.

I åklagarens bevisning ingår också uppgifter från åldersbestämning som ska visa att den ene av männen inte alls är 16 som han påstått utan 19 år gammal.

Ytterligare bevisning, mannens facebooksida, gällande den andre mannen visar att han inte alls är i 15-årsåldern utan är 45 år gammal och bosatt i Dubai.

-Pettersson anser att det är fler, många fler än våldtäktsmännen som ska åtalas i detta fall…

Tidigare HÄR.


21 responses to “Flyktingpojke misstänks vara 45 år gammal – åtalas för våldtäkt på 12-årig pojke

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: