Flyktingpojke misstänks vara 45 år gammal – åtalas för våldtäkt på 12-årig pojke

 

INVANDRARVÅLD. Idag torsdag väcktes åtal vid Växjö tingsrätt mot två män, som kallas ensamkommande flyktingbarn av Pk-etablissemanget, misstänkta för att ha våldtagit en 12-årig pojke på ett asylboende i Alvesta.

Våldtäkten ska ha skett 4e januari i år. Alla tre, både brottsoffer och de misstänkta gärningsmännen bodde på asylboendet för ensamkommande flyktingbarn. Båda männen har suttit anhållna och häktade sedan de togs av polis direkt efter brottet.

Båda männen har uppgett år 2000 som födelseår, ett årtal som åklagaren tänker försöka motbevisa
Männen misstänks ha filmat när de tvingade 12-åringen till anala samlag. Den ene av männen nekar till brott den andre medger vissa omständigheter.

Båda männen är medborgare i Afghanistan och åklagaren yrkar på utvisning dit om männen döms. Bland bevisningen ingår den filmupptagning som männen gjort och som dessutom lett till att männen åtalas också för barnpornografibrott.

I åklagarens bevisning ingår också uppgifter från åldersbestämning som ska visa att den ene av männen inte alls är 16 som han påstått utan 19 år gammal.

Ytterligare bevisning, mannens facebooksida, gällande den andre mannen visar att han inte alls är i 15-årsåldern utan är 45 år gammal och bosatt i Dubai.

-Pettersson anser att det är fler, många fler än våldtäktsmännen som ska åtalas i detta fall…

Tidigare HÄR.

21 thoughts on “Flyktingpojke misstänks vara 45 år gammal – åtalas för våldtäkt på 12-årig pojke

 1. Utvisning med dessa muslimer.Terrorister,våldsverkare,bedragare,mordbrännare,våldtäcktsmän,parasiter,lyxinvällare.Har Islam verkat,som fredens religion??? Nej..Ut..Imanerna visar ett “ansikte ” utåt..O indoktrinerar i moskeer!! För radikalism.

 2. Hur fan kan man påstå att man är 15 nät man är 45 och få bo på ett hvb hem? Antagligen för att de andra som bor där, inte heller ser ut att vara 15 år.

  Skandalöst att inte Migrationsverket och “mannens” skola reagerat över detta.
  Blir så äcklad av detta.

 3. Det här kommer att gå till världshistorien. När det sedan uppdagas omfattningen. Och snillena bakom upplägget. Det är inte “barnen” som själva kommit på detta – de har kanske mot betalning utnyttjats att “lajva barn”?
  Det är bara att betrakta de ekonomiska följderna för att inse att någon har lyckats. Det är bara att betrakta det ökande våldet för att inse att någon har lyckats. Det är bara att betrakta följderna i könsbalansen och jämlikheten för att se att någon har lyckats. Lyckats att framställa sverige som ovanligt korkade. Någon har lyckats att nagga förtroendet för Sveriges omdöme i kanten. Någon knaprar vidare. Fan ta denne någon.

  • Åtminstone en majoritet av de som rekryterats för uppgiften på MV. Är det rekryterar som är dåliga på att bedöma de människor som ska bedöma människor?

 4. Släng ut muslimer med huvudet förut! Det är nog nu med asylbluffen och våldet de alltid använder. Vi offras för dessa, jag vägrar delta i denna ruttna fars!

 5. När ni nu är inne på avskyvärda “människor”,har jag en länk till dagens Krone…I Österrike dömdes i dag en 17-årig “svensk negress” ,till ett års fängelse för terrorinblandning.Bevisföringen mot henne var mycket stark eftersom det fanns bilder,och chatt i hennes telefon… Naturligtvis var detta ett nederlag för den svenska godheten.Nu vill hon så gärna åka “hem”, i detta fall till Absurdistan.Här väntar henne social hjälp och troligen en kram av Måna Muslim !http://www.krone.at/Videos/Terrorprozess_in_Wien_Schwedin_-17-_verurteilt-Wollte_zum_IS-Video-496739

 6. Det måste börjas att CENCUR politiker och chefredaktörer, journalister och polischefer m.fl nu – anser jag.

Kommentera