Muslimer halshugger 15 årig pojke

De entusiastiska muslimerna i gruppen ISIS har ”avrättat” en tonårig pojke i Mosul i Irak. Den 15-årig pojken halshöggs av den muhammedanska gruppen för att han lyssnat på ”västerländsk musik”.

pojke h

”Ayham Hussein tillfångatogs av den muslimska gruppen medan han lyssnade på popmusik i en affär.  Han togs till shariadomstolen, som beslutade att han skulle halshuggas. ”ISIS muhammedaner halshögg pojken offentligt.  Offrets kropp har enligt uppgift överlämnats till hans familj i tisdags kväll .

LÄNK

25 thoughts on “Muslimer halshugger 15 årig pojke

 1. isis; man kan hitta INTELLIGENTARE LIV UNDER STENAR än dessa LOBOTOMERADE SINNESSJUKA IDIOTER!!!!!!!

 2. muslim = svin ??
  varför äter de inte ”svinkött” som är så gott
  kan man inte äta upp sig själv??

 3. Vi skulle inte kunna få låna Islams rättskipare och bödel under ett par veckor – det skulle göra underverk här bland tafsande ”barn”, gubbar, våldtäktsmän, parasiter, rånare, mördare, tjuvar och banditer.

  • Det är verkligen inte rätt sätt att hantera såna problem med att låta hjärnmanipulerade/skadade människor vara rättskipare!!?
   Skäms!!

 4. Det var dett här jag min familj flydde från, nu har jag åter det som mina grannar, tack snella svenskat regering för att ni är så fega ock inte tittar på verklighet

 5. Vad fan gör FN åt det? Saudiarabien sitter ju för fan i FN:s enhet för mänskliga rättigheter!!!

 6. Här sitter åskådare och tittar på som om det vore en
  fotbollsmatch? Inte konstigt alls att merparten av dem
  blir till idioter?

 7. Vid en interpellationsdebatt i riksdagen ställdes utrikesminister Margot Wallström (S) till svars om Sauditavtalet. Hon försäkrade att regeringen inte har kritiserat islam i samband med uttalanden om bristen på mänskliga rättigheter i Saudiarabien.
  – Regeringen har största respekt för islam som religion och dess bidrag till vår gemensamma civilisation, sa hon.

  • MW borde åter till skolbänken. Islam tog slavar från Europa tidigare och gör det fortfarande. Islam skapade ”the dark ages” i medeltiden. Islam har inte producerat något av värde inom vetenskapen då det enda de gjorde var att kapa kunskapen i de länder de invaderade och sedan gjorde vad de kunde för att pervertera densamma.

   Inom Islam tror de nämligen inte på konceptet ”orsak och verkan”. Gör man inte det så kan man inte utöva vetenskap.

 8. Saudi Arabia och gangsterstaten Turkiet har finansierat Islamiska Staten, – Saudi ville dra en oljeledning genom landet men Assad har kunnat stå emot med hjälp av Ryssland.
  SOCIALDEMOKRATERNA och SVT verkar ställa sig på Islamiska Statens sida – bara kritik mot Ryssland när de rapporterar om Syrien, dessa landsförrädare är genomskådade.
  Inte konstigt att ett kräk som muslimen Kaplan sitter i regeringen, de borde halshuggas hela bunten!

 9. Och de håller ”publiken” på ”sin plats” med vapen i hand. Kan ju undra hur ”frivilligt” det deltagandet är?

 10. Visste ni att detta händer på fredagar och folket jublar. Jag och många andra kommer jubla om samma sak händer sju klövern i Sverige. Kan bli ett folknöje i Sverige. sju klövern har behandlat Svenska folket verkligt illa.

Kommentera