Finns risk att konflikten mellan turkar och kurder trappas upp i Sverige


INVANDRING. En 52-årig kurdisk undersköterska vårdas nu på sjukhus efter att han träffats under skottlossningen mot kurdiska demonstranter i Fittja på lördagen. Sonen berättar att pappan ligger nedsövd och bevakas av polis. – Jag frågade om han kommer att överleva och läkaren sa: ”Absolut, han kommer att klara sig”. Han kommer att kunna gå igen, om det inte blir komplikationer senare, säger sonen.

Turkietexperten Paul Levin menar att konflikterna mellan turkar och kurder nu kan komma att eskalera i Sverige. – Det finns en sådan risk, oavsett vem som ligger bakom, säger han till SvD.

-Pettersson undrar om bergsturken har alibi? Se här  och här.


5 responses to “Finns risk att konflikten mellan turkar och kurder trappas upp i Sverige

 • Kraftig explosion hos turkisk kulturförening | Petterssons gör skillnad!

  […] I lördags skottskadades en man allvarligt i samband med en prokurdisk demonstration i Fittja. Enligt en polisanmälan ska demonstranter tidigare ha kastat sten vid en turkisk föreningslokal. […]

  Gilla

 • eva

  Här får de stridande gratis slagfält och sjukvård.

  Gilla

 • Olle

  Vem fan bryr sig. Landsförrädarna har inget här att göra.
  Förbannade apjävlar som drar med sig sin skit där dom kommer ifrån. Tror någon på riktigt på att dom kan lära sig vad ”demokrati” är.
  Svar : NEJ, dom är och förblir analfabeter i allt.

  Gilla

 • BJ

  Sverige blir snart ett slagfält mellan alla dessa importer som kommer till vårt land och inte bara mellan Turkar och Kurder. Visst rapporteras det om flyktingbråk på många förläggningar men jag tror att mörkertalet är betydligt större än det som rapporteras

  Gilla

 • Mary Agnes

  Alla, speciellt de från heders- och hämndkulturer tar naturligtvis sina konflikter med sig. Bara för att vi har gett bägge parter fristad, innebär inte att de slutar hata och döda varann; kanske tvärtom.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: