Om den så kallade kulturberikningen

Enligt en massa politiker och pellejönsarna i PK media skulle Sverige inte bara ”pensionsräddas” utan också kulturberikas av invandring från Afrika och Mellanöstern.

Men när man läser om vad invällarna kulturberikar oss med så undrar eder FjärranösternRedaktör:

Stenkastning, bilbränning, våld mot polis och ambulanspersonal, våldtäkter, rån, bedrägerier, tiggeri, knivskärningar, mord, vårdslös bilkörning, ofreda flickor, mm.

Skulle vi inte kunna fixa det själva?

Om det nu är så eftersträvansvärt?

26 thoughts on “Om den så kallade kulturberikningen

  1. Statsministern han är ute och glider i regeringsplanet visste inte om han var i Kina eller Indien…………..

    • Om han åtminstone hade haft vett att hålla tyst, men han
      älskar tydligen att göra bort sig, minns hans procenträkning,
      det måste stå illa till i S partiet när den enda kandidat
      till statsminister som dom vaskade fram blev just denne??

      • Svetsarmuppen var säkert en bra facklig representant men passar inte i rollen som statsminister för Sverige – vi ska alla skämmas för eländiga Stefan…! Massinvandringsförespråkare och IDIOT….!

  2. Galenskapen drabbar allt i samhället, turism, transportörer, chaufförer, affärer, det sker kostsamma skador på transportfordon, tid är pengar och horderna av ”svältande barn” utmed motorvägarna gör att transporterna fördyras, allt drabbar den skötsamma befolkningen.
    Undrar när svenska myndigheter ska till sig detta och omedelbart börja repatriera horderna, som ljugit sig till livslånga bidrag ?!
    https://www.youtube.com/watch?v=P-3mjMae9DY
    Ett litet exempel på vad som komma skall.

  3. ”Skulle vi inte kunna fixa det själva?”
    Frågan är totalt irrelevant då svaret på nästa fråga är NEJ! NEJ! NEJ!

    ”Om det nu är så eftersträvansvärt?”
    NEJ NEJ NEJ

    • ledsen men den värdegrunden har vänstergyttjan haft alltid. De är f*n avdankade stalinister hela packet

  4. Den vita rasen är i dagsläget fullständigt överlägsen inom alla plan av mänsklig utveckling, tillsammans med några av de nordostasiatiska folkslagen.
    Negrer har ingen potential att någonsin driva oss mot utrotning, och vi skulle kunna förinta negern på några månader om vi så ville.

    Den enda anledningen till att vissa folkslag på den här planeten överhuvudtaget fortfarande existerar är de dominanta folkslagens välvilja – en välvilja som i dagsläget fördriver oss själva mot förintelse.

    Vi ”förtjänar” inte att överleva mer än någon annan ras.
    Men detta blir vårt otvivelaktiga mål som levande varelser.
    De negrer som delar min syn på världen (och tro mig, det finns en del), vill knappast se sig själv och sin egna ras förintad, av naturliga skäl!
    Ett dominant anlag är inte per automatik ett önskvärt anlag, precis som ett recessivt anlag inte per automatik är ett anlag som ”måste bort”. Jag tycker din sista förklaring är ganska bra.
    Många av vita människors recessiva gener har definitivt legat till grund för vår lyckosamma utveckling, och en eventuell ”utrotning” av dessa anlag skulle vara katastrofalt.

    Medan resten av jordens befolkning (nordostasiater/européer) fortsätter utvecklas så står araben och negern och trampar i samma gyttja man trampade i för 500 år sedan.

    Vad gäller negern så är denne en ras för sig själv… och deras historiska prestationer är näst intill icke-existerande vilket torde vittna om deras fullständiga oförmåga till civiliserat, kooperativt och långsiktigt tänkande.

    Vi har ingen anledning att riskera vår civilisations förfall för att låta dessa människor ”komma ikapp”, även om det vore fullt möjligt.

    • Araber/muslimer har en IDEOLOGI som går så långt bak i tiden som år 600 då deras förebild Muhammed levde, – denna ideologi är fullständigt undermålig och tillåter ingen utveckling.
      Koranen och sharia har diktaturen Saudi Arabia som lag och grundlag och araber/muslimer har alltid levat under diktatur. Vi värnar demokrati och mänskliga rättigheter, humanism, män och kvinnors lika värde och vi kan skilja på rätt och fel, vi tycker att ett ETISKT BETEENDE ÄR VIKTIGT!
      Albert Einstein sa ungefär att om människa använder vad den här i det 3:e världskriget så kommer det 4:e att utkämpas med pinnar och stenar….Mänskligheten måste göra upp med islam med alla till buds stående medel annars är framtidsutsikterna nattsvarta….
      OM mänskligheten kommer att utvecklas är helt beroende av att vi kan krossa det politiska islam, mänsklighetens värsta gift, lyckas det kan allt hända till det bästa.
      Om 200 år har vi bosättningar på Mars, vi har löst cancerns gåta + en rad andra sjukdomar, vi är inte beroende av fossila bränslen och vi kommer att kunna leva mycket längre, kanske i över 200 år!

  5. Historien har visat: Varför olika raser inte kan leva i samma samhälle?

    Det blir konflikter, etnisk rensning.

    Vi har klarat oss i ett antal tusen utan muslimer.

    .Mongolider

    Kaukasier (inkl. arier och semiter)

    Negrer

    På stenåldern var det säkert omvänt och man hade inte mycket nytta av att vara smart men titta på våra samhällen idag: vem har klarat sig bäst av Europa/Amerika/Asien och Mellanöstern/Afrika?

    1. Kaukasoider (och då tänker jag främst på de subraser som utgör de vita och mer högstående kaukasoiderna, dessa utgör sannerligen skapelsens krona)

    2. Mongolider (En intelligent och läraktig ras helt enkelt som rent teknologiskt, samhällsbyggande och vetenskapligt är de enda som egentligen kan tävla mot de vita folken)

    3. Negroider (En mycket primitiv och destruktiv ras som ändå lyckas knipa tredjeplatsen tragiskt nog)

    4. Capoider (Jägar- och samlarfolk där utvecklingen har stått stilla sedan urminnes tider, nu lever dessa på gränsen till utrotning, mycket tack vare sina negroida ”bröder”.

    5. Australoider (Den mest primitiva formen av mänskligt liv som existerar idag skulle jag hävda. Extremt låg uppmätt intelligens och allmänt djuriska av sig, till och med mer än negern. Även dessa är en utdöende ras)”

    • ÅMÅL :
      Tack för länken, vilken nära och skakande berättelse av ”darko”, så många sanningar gör ont.

  6. Nä sådana här saker tror jag inte en normal svensk klarar av. Man måste nog vara helt ociviliserad.

  7. Jo, visst förekom detta ibland, i liten utsträckning. Man brände flyktbilar från olika rån, drogmissbrukare sköt mot langare och langare gjorde upp med varandra. Alkisarna fick sitta på parkbänkar och bråka och ropa lite åt folk. Antagligen blev Mona och hesa Fredrik bittra på det lugnet som blev då polisen sanerade staden på buset och knarket, prostitutionen flyttade in på nätet efter lagstiftningen som ville skydda kvinnor från våldet.

    De kom på några som kunde göra allt, allt fick de tillbaka till gatorna. Men sju resor värre och riktat mot vem som helst i befolkningen. Bara ösa in muslimer och en annan typ av kristna med hedersrelaterat våld i sin tro och kultur, mycket mer spännande än de lugna och skötsamma lutheranerna som gick runt i Sverige och shoppade och skötte sitt liv. Folk som kräver av andra, som straffar om de inte får sin vilja fram. Nu mår våra politiker bra, det händer ju något intressant, svenskar är ju avundsjuka på folk med kultur, har sakkunskapen sagt.

    Hatet mot oss svenskar är monumentalt. Dessa griniga politiker har fått allt genom det välfärdensamhälle de växte upp i. Så tackar de sina medmänniskor för allt slit!

    • Och ”tillväxten” ökar. Men det hade den gjort vid en inplanerad ebola-smitta också. Eller en landsomfattande destruktion av vilken typ som helst.
      Att leva i ett fritt samhälle är ju just möjligheten att så långt möjligt få välja den typ av inriktning och kvalitet man tillsammans vill skapa under sin livstid. Det som händer nu fråntar medborgare dess demokratiska rättighet att välja bort den destruktiva ”tillväxten”. Det här är inte bättre än vilken naturkatastrof som helst.
      Många går på knäna för att hinna med att ta hand om de vuxna flyktingbarnen och samhället hinner inte med att ta hand om äldre och andra behövande – märkligt nog påstås ju det motsatta vara orsaken till det välkomnande tonfallet hos majoriteten av politikerna. De menar att de anlända ska ta hand om våra äldre. Det behövs ingen Sherlock eller Einstein för att se att det utvecklar sig åt det helt motsatta förhållandet.
      Så går det när man förlitar sig på en statsminister med begränsad intellektuell förmåga, så som Reinfeldt är Sveriges historiskt sett mest framstående exempel på. Det finns onekligen de som är mer svagbegåvade eftersom han lyckas ta betalt för att sprida sin icke sammanhängande världsuppfattning.

      Det kommer att bli intressant att läsa alla de böcker om samhället som följer i hans spår och speglar hans fullständiga misslyckande.

  8. Bra artikel.
    De som talar om kulturberikning har aldrig redovisat vad som är berikande på positivt sätt.
    Det enda som anförts är att en del arbetar t ex i vården men att folk arbetar är ingen berikning vi inte redan har, det är en självklarhet.

    • Det tjatas hela tiden om hur många invällare som jobbar inom vården, men det pratas aldrig om hur många av patienterna som är invällare!

      • Svaren blir i allmänhet mat, dans, annat sätt att bete sig, dvs. att utlänningarna är mer öppna och ”varma” än vi svenskar. Med andra ord vad som brukar kallas etnografisk kosmetika.
        Andra värderingar och/eller sedvänjor nämns inte i sammanhanget som kvinnosyn, syn på sexualitet, syn på religion, syn på rättssamhället mm. utan anses tydligen per automatik ändras till det för Sverige(läs socialdemokratin) bästa när de passerar gränsen.

    • Vet att vi inte riktigt efterfrågar det heller så då var det ju bra som det var.

      Dessutom är det nu de pensionerade som får rädda upp situationen med att hantera den överhopning av vuxna flyktingbarn som sugen allt mer kraft ur statsapparaten. Som om en tik fått fler valpar än hon har juver och mjölk till. Och som att de alla är större än vad hon är.
      Det finns anledning att revidera vårt statsskick för att undvika så grova missbedömning och antaganden som sipprat igenom till både beslut och handling.

      Vi behöver hjälp av övriga EU och kanske Putin att rensa upp.

      Såg reportage om Lovenepal som hjälper utnyttjade småflickor på plats i Nepal. Det är där hjälppengar borde hamna i stället för i detta vansinne som pågår i vårt land. Hoppas att många har möjlighet att stödja dem i deras verksamhet. Man gråter från långt inne själen när flickornas situation berättas.

      Regeringen lyckas förstöra både här och där.

      Reinfeldt har alltid som argument för invandring att det är så bra för att det berikar vårt land. Han är eventuellt den enda som har den uppfattningen. Han ser det från ett enda perspektiv och det är att de är arbetare. Han pratar aldrig om trauma, själsupplevelser och rehabilitering. Han pratar aldrig om att det finns något i deras levnadsåret relativt vårt som gör att de hamnar i bråk medan vi jobbatr på och löser problem. Kan han sakna vissa logiska och empatiska grundförutsättningar? Vill inte veta.
      Det är glädjande att hans tid öronen förbi. Men det finns en hel del att fixa till. Tur att vi är bra på det. Men en viktig del av lösningen är att inte ställa till det ännu ner. Och att be om hjälp med städningen. Av kompetent folk.

Kommentera