Jag har en plan…….

Jag har en plan, när helvetet brakar loss där jag tillbringar mina vardagar Malmödå ska jag och en kollega öppna ett fönster och kliva ut……vi kommer att bli som ”hundraåringen som öppnade ett fönster och försvann”

2016-02-14 16:30, Skadegörelse, Malmö

Skadegörelse och försök till misshandel på café, Claesgatan, Malmö.

Samtal inkommer via 112 om en pågående skadegörelse samt misshandel på ett café på Claesgatan i Malmö. Enligt samtalet skall det vara fyra personer som är inne på caféet och slår sönder inredningen. De ska vara maskerade och använda tillhyggen och stolar. Ett par polispatruller skickas till adressen.

När polisen anländer har personerna försvunnit från caféet. Det framkommer att tre män jagat en fjärde som tar sig in i caféet där han försöker undkomma förföljarna. Mannen försöker hålle emot entrédörren så att de tre männen inte ska kunna komma in. Männen slår med tillhyggen för att komma in i cafeét. När de tre männen kommit in tar både den jagade mannen och tre tre andra männen tag i stolar som de knuffar varandra med. Caféets entrédörr samt några stolar skadades i samband med händelsen. Varken den jagade mannen eller de tre som jagade honom har kunnat identifieras. En anmälan med rubricering skadegörelse samt försök till misshandel upprättas.

 

Organisation

 

6 thoughts on “Jag har en plan…….

  1. Suck, ja Möllevångs kvarteren som förr tillhörde det
    gamla genuina Malmö är idag förvandlat till en smältdegel
    där det tjattras på all världens alla märkliga läten.
    Jag är glad att jag har fått uppleva dessa kvarter på den
    tiden det var normalt här, idag avundas jag ingen som
    tvingas leva här. Sen har Möllevångstorget en staty som
    idag rimmar illa med det folk som rör sig här. hårt arbete
    och det klientel som rör sig runt denna staty går inte ihop?

    • Det är bara att säga grattis til securitas och andra vaktbolag, försäkringsbolag, asylbaroner och andra som tjänar stora pengar på detta folkmord!

      • Grattis och grattis! Dom och framför allt deras barn och barnbarn skall också leva i den här skiten! För alla landsförrädarna kommer inte att kunna lämna Sverigeistan innan det smäller på allvar!

Kommentera