23 thoughts on “Sinnessjukt är bara förnamnet

 1. Allas lika värde gör att vi självklart kan och ska göra och bete oss som asylturisterna!

  Som etnisk svensk måste jag ju ha rätt att välja vilken kultur eller vilka delar av en kultur jag vill ha i mitt liv! Det innebär ju självklart att jag som etniskt svensk kan välja sådana kulturyttringar som pedofili, barnäktenskap, våldtäkt, sexuellaofredanden och ett ständigt återkommande tafsande på kvinnor vare sig de vill det eller inte!

  Vi är ju alla lika inför lagen och våra svenska myndigheter är satta att utöva tillsyn på ett sådant sätt att lagar, förordningar och myndighetsföreskrifter följs! Om myndigheter ser mellan fingrarna och tillåter både det ena och det andra ostraffat för vissa och straffbart för andra ja då är vi inne på en otroligt farlig väg!

  Lagstiftning ska gälla lika för alla och straffpåföljder ska följa lagstiftningens intentioner! Alltså en våldtäkt, oavsett vem som begått den etniskt svensk eller asylturist ska ha exakt samma straffvärde! Dessutom ska vid brott som ger straffet frihetsberövande alltid följas med utvisning ur landet efter avtjänat straff!

  Det måste bli ett slut på daltandet! Daltandet provocerar något så fruktansvärt att man blir spysjuk och fruktansvärt hatisk, hatet eskalerar för varje enskild sak som händer i det svenska samhället!

  Jag kommer aldrig att ge upp mitt Sverige för en massa invällande asylturister, där stora delar av asylturisterna består av andra länders opposition alltså direkt uttalade terrorister!

 2. Nu är det bra snurrigt. För att inte förlora kontakten med verkligheten rekommenderas att lyssna på följande klipp:

  • Har lyssnat, (läst.).. för mycket fula svordomar för en politisk manifestation mitt i Europa…
   dock budskapet känns aktuellt. (4 av 5)

  • Fruktansvärt dålig bild du valt. Vad jag ser. Är en nidbild på ett folk som inte hade möjligheten att försvara sitt land mot imperialism och religös utrotning. Många av dom lever i reservat och lever under fattiga förhållanden.

   DÅ VAR DET DEM. IDAG ÄR DET KANSKE VI.

   • Inte idag ”tomtom”,men imorgon är det så dags för absurdska folket,att leva i reservat. (N.b. de som inte redan slaktats av Islamisterna !)

   • Är det någon som tänker på denna sida överhuvudtaget. De personer som bilden visar är Aboriginer. Australiens urbefolkning det är inte några afroamerikaner eller ekonomiska flyktingar från Afrika. Det är ett land urbefolkning som till stora delar har utrotats pga. främmande makt. Idag drabbas Sveriga av samma sak. Vi är urbefolkningen som kommer att utrotas.

    Vem som än försöker ta över detta land, så säger jag det. Jag kommer inte att tiga, om det så att det behövs styrkedemonstration, för att tillrättavisa ockupanterna så kommer jag att ställa upp på det.

   • tomtom…Det är sant det du skriver, Aboriginerna har behandlats illa, det vet vi som kan något om deras historia, en urbefolkning som slagits ut av utvecklingen som inte tog någon hänsyn till dem.
    Parallellen kan göras men Sverige är en oerhört högstående kultur som det tagit 1000 år att bygga upp, det genetiska materialet är det bästa tänkbara vilket även den million som utvandrade till USA bevisar. Vi har i Sverige varit oerhört framstående inom allt som har med tillverkning att göra, fartyg i världsklass, vi låg hästlängder före Portugal, järn och smide var vi helt överlägsna så vi har en historia som borgade för världens mest framgångsrika företag, Ericsson, Electrolux, Astra för att bara nämna några….
    MEN, MEN….trots detta viker vi ner oss för muslimer som har en IDEOLOGI/ISLAM som är värre än nazismen och deras profet får inte tecknas och innehållet i koranen/sharia får inte dikuteras, ändå ska de pådyvla oss sina regler…..
    Kommer de att lyckas ? KANSKE, vi måste ta fram ballarna och stödja PEGIDA och rörelser som Folkets Demonstration annars är vi körda, vi har inte något riktigt kitt som håller oss samman och massinvandringen kan komma att bli Sverige och Sveriges befolknings undergång….!

 3. En sansad artikel om vad feminism och religion har ställt till för våra barn och barnbarn. Suffragetternas arbete krossas på kort tid, det som tog så lång tid att bygga upp. http://www.dailymail.co.uk/debate/article-3445048/Why-Islam-feminist-issue-Muslims-lead-decent-lives-ignored-PC-brigade-mass-migration-multi-culturalism-encouraged-deeply-worrying-contempt-women.html
  Okontrollerade floder av folk som vi inte har behov av,( inga arbeten, inga bostäder, sjukvård som redan går på knäna) som kommer att splittra till sista beståndsdelen våra samhällen, vad kommer det för något bra utav detta ?
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3445065/Twelve-rapists-13-year-old-girl-terrifying-truth-Britain-won-t-face.html
  Artikeln tar även upp detta bestialiska.Tilliten i samhället är borta och det är allvarligt.

 4. Detta är bara ett exempel på hur illa det är ställt med den mentala hälsan hos flertalet politiker inom 7Klövern. Landet styrs av ett gäng verklighetsfrånvända blådårar.

 5. Precis som landet Sverige, så blev Malmös efterträdare
  till en ännu större idiot än den som fanns här tidigare.

 6. Att denna vidriga Gambia sexturist får ge sig på en oskyldig tecknad figur som Alfons säger bara att mycket är sjukt uti Sveriges rike!

 7. Just den filmen kom 1980 och jag är säker på att tusentals barn har sett den på TV utan att få problem. Men det är väl kanske så att det är jobbigt för vissa att se hur dåligt samvete kan påverka en människa.

 8. Jisses jävlar i helvete, Jag har sett och läst Alfons sedan jag var liten ( 49 ) mina barn har har sett och läst Alfons sedan de var små ( 25,14,6)

  Ingen, INGEN har blivit rädd, var det en blatteavkomma som blev rädd/kränkt denna gång?

  Ni som bestämt att stoppa Alfons, är inte ens hjärndöda, för ni har ingen hjärna som kan dö ( politiker )

 9. Liknar allt mer Nord Korea och andra diktaturer. Det måste ta stopp någon gång. Man blir inte rasist för att läsa Alfons men man kan lätt bli det om allt skall censureras .

Kommentera