Den 15-årige somaliern som mördade Alexandra är vuxen

INVANDRARVÅLD. Den unge man som misstänks ha mördat en 22-årig kvinna på ett HVB-hem för ensamkommande barn i Mölndal är inte 15 år, som polisen fått uppgift om, utan i stället över 18. Det visar en utredning som Migrationsverket gjort. Mannens exakta ålder har dock inte kunnat fastslås.

Migrationsverket har beslutat att avslå mannens ansökan om arbets- och uppehållstillstånd.
– Att han är vuxen har betydelse även i brottmålet, säger kammaråklagare Linda Wiking till GP.
Mannen är nu häktad till i slutet av februari, men befinner sig på en rättspsykiatrisk vårdenhet.

-Pettersson säger att alla de som blundade och teg är medskyldiga till Alexandras död. Att Migrationsverket ska behöva göra en utredning om det som en blind ser är ofattbart och det värsta är att det finns mängder med sådana ”barn” i vårt land.

Politiker, tjänstemän, journalister med flera är medskyldiga till mord.

TIDIGARE 2016-01-28. Bild på Alexandras mördare. Hur kan någon tro att somaliern är 15 år?

Den ”15-årige” pojke som misstänks för knivmordet på 22-åriga Alexandra Mezher häktas för mord – och för mordförsök. Enligt åklagaren ska han ha försökt döda en annan pojke på hemmet efter mordet.

– Det skedde strax efter att kvinnan angreps. Han fick inga skador. Mer än så vill jag inte säga, säger åklagare Linda Wiking.

-Pettersson anser att de som är emot ålderstester på uppenbart vuxna män och låter vuxna passera som barn av någon sorts välvilja ska anklagas för medhjälp till mord på Alexandra Mezher och medskyldiga till en massa gruppvåldtäkter och annat helvete i vårt land.

Alexandras mamma säger också att dottern ofta påpekat att de boende på hemmet inte var några barn utan män på 23-24 år. Såg Alexandra det så måste alla andra också ha sett det så varför krävs inget politiskt ansvar?

Anser etablissemanget att påståendet att ”barn” är äldre än de uppger bara är skrönor?

15_årig_somalier

Daily Mail

TIDIGARE IDAG. Idag häktas Youssafi Nuur Khalif från Somalia för mordet på Alexandra

Under onsdagen förhördes den somaliske pojke/man som greps direkt efter mordet på Alexandra Mezher och idag kommer det att hållas häkningsförhandlingar enligt kammaråklagare Linda Wiking. 

På tisdagen genomgick 15-åringen en så kallad mindre rättspsykiatrisk undersökning och då förhördes också sju andra pojkar som fanns på HVB-hemmet i Mölndal när den 22-åriga kvinnan knivskars till döds i måndags morse. De misstänks inte för brott.

I handlingar om 15-åringen som lämnats till Göteborgs tingsrätt finns inget fullständigt personnummer.

– Enligt de siffror vi har fyllde han 15 år under senhösten. Hundraprocentiga uppgifter om hans identitet har jag inte för närvarande, sade polisens presstalesman Hans Lippens.

Åldern har avgörande betydelse. Personer under 15 år kan inte åtalas och för unga som döms för brott och uppnått den åldern spelar födelseår viktig roll när påföljd fastställs. För att häkta någon under 18 år krävs så kallades synnerliga skäl.

-Pettersson ser att somaliern heter Yuassafi Nuur Khalif men om det är hans rätta namn eller hans ålder stämmer har vi ingen aning om, vi kan inte ens vara säkra på att han är från Somalia…

Alexandras mördare

27 thoughts on “Den 15-årige somaliern som mördade Alexandra är vuxen

  1. Asylbedrägeriet med ensamkommande bluffen har pågått i många år.
    Merit Wager har larmat och dokumenterat om detta på sin blogg i över 10 års tid.Inga (O)ansvariga politiker,myndigheter eller hatmedia journalister har någonsin tagit till sig fakta och sanningen om det gigantiska asylbedrägeriet som pågått ostört så många år.Alla de inblandade parterna har agerat politiska aktivister oavsett konsekvenser och kostnader för svenska folket.Alla lagar har de grovt kriminella i sjuk-klövern brutit mot.
    Merit Wager har gjort och fortsätter göra ett helt fantastiskt arbete med att dokumentera tusentals rapporter från miggorna genom åren.Bevisen är mångfaldiga den dagen vi äntligen kan ställa både Ruinfeldt,Löfven och de andra folkförrädarna inför rätta.För den dagen måste komma.Svenska folket har lidit obotliga skador på alla sätt genom en totalt ansvarslös massinvandring utan konsekvensanalyser och hänsyn till svenska folkets rättssäkerhet och välfärdssystem som ju i första hand är till för svenska folket som arbetar/har arbetat och betalar skatt.Att vilseleda och lura ett helt folk och påtvinga folket den största massinvandringen någonsin i världshistorien med katastrofala ekonomiska påföljder som folket aldrig fått möjlighet att rösta emot är folkmord och landsförräderi.

  2. Det var ju ingen nyhet direkt att snubben var betydligt äldre än 1typ 15 bast. samtliga som har kommenterat i kommentarsfältet skulle med enkelhet kunna jobba som åldersbestämmande läkare på migrationsverket,

  3. Världshistorien innehåller flera exempel på regeringar som förstört länder på olika sätt! Länder regeringar varit satta att förvalta och vidareutveckla! Historien visar också att regeringsmaktens representanter straffats på både det ena och det andra sättet, när oegentligheterna framkommit! Det finns exempel i nutid och historien kommer garanterat att upprepa sig gång på gång även i framtiden!

    Viktigt för politiker som innehar makten att vara lyhörda för befolkningens tyckande och tänkande! Stefan Löfven du är fullständigt medveten om att just nu är den absolut viktigaste frågan för en majoritet av Sveriges befolkning asyl, migration och integreringspolitiken!

    Stefan Löfven det har hänt lite för ofta att du handlar impulsivt, det för inget gott med sig! Ditt mål har varit att ställa ett demokratiskt framröstat parti på undantag, utanför diverse uppgörelser om asylturismen men även i andra sammanhang! Stefan Löfven du har också utan att blinka tagit vissa av det partiets förslag och gjort till dina egna!

    Stefan Löfven viktigt att komma ihåg att det finns bara ett ”original” och det kommer att visa sig i nästa val!

    Stefan Löfven du måste vara mycket väl medveten om vilken skada du åsamkar Sverige och dess befolkning, genom att stoppa huvudet i sanden, när det gäller asylturismen! När det går år helvete och det kan du Stefan vara helt lugn för att det gör! Det är ingenting som tagits ur luften, utan det vet i princip varenda journalist oavsett vad de uttalar offentligt! När det går åt helvete kommer varken du eller dina företrädare att kunna försvara Er med ””det hade vi ingen aning om, vi förstod inte””. Ungefär åttahundratusen väljare och ett av svenska folket framröstat demokratiskt parti har varnat, påtalat och påvisat riskerna med asylturismen och konsekvenserna för Sverige och dess befolkning! Partiet har varnat, påtalat och påvisat riskerna allt sedan år 2005!

    Stefan Löfven du har också lyckats att med enkla medel sätta (t.ex alla lögner om integration, asylturisternas utbildningsnivå, ditt uttalande om att de flyr för sina liv) Socialdemokraterna i skamvrån med det absolut sämsta opinions resultatet, i hela Socialdemokratins historia allt sedan opinionsmätningar började genomföras! Undrar just hur det känns?

  4. Stämmer.

    (Brukar också upplysa folk om att ”liberalkonservativa” Moderaterna de svinen stått för det största sveket ngnsin med sina uppgörelser med miljömupparna; att tvinga hårt beskattade svenskar betala välfärd för hela klotets befolkning bara de lyckas ta sig till Sverige (Sen när man väl fått in foten kan man resa hem igen och leva gott på svenska bidrag men det är en historia i sig) är rent förräderi.

    Avskyr moderaterna som pesten och dagens U-svängar får mig må illa på riktigt, inte som ett kraftuttryck man bara säger eller skriver.

    MP däremot är västvärldens skadligaste parti redan i partiprogrammet och deras väljare det ruttnaste falska asen i samhället; så om steg 1 är att samarbeta med moderaterna för att sparka ut betahanen Fridolin, islamisten Kaplan, barnprogramsledaren Bunkhe och psykoskärringen Romson från svenk politik för gott kan det vara en början.

    Dock kan SD skadas av att samarbeta med Roboten och hennes falska lismande skithög till högra hand i Tobé. M försöker sno SD:s politik men frågan är vad bryggseglaren Björklund och psykopaten Lööf tycker om det i ett Allianssamarbete? Förmodligen håller man makten mer kär; titta bara på Lööf och hennes sko hon skulle äta upp hellre än samarbeta med Löfven (DÖ).

    Sverige behöver SD på 51 procent. Om de öht når dit, allteftersom samhällskollapsen fortsätter, lär det dock vara försent.)

  5. IP-adresserna till de tre artiklar som Daily Mail la upp på internet censurerades/blockerades. Undrar om blockeringarna släpps i dag, när det visade sig att Daily Mail hade rätt i sitt antagande
    Så i Sverige censurerar vi webb-sidor som är obekväma. Dit har försvaret av massinvandringen kommit.. Vi censureras……………

    • Tyvärr så blir man även avpoliterad från vissa sidor när man påtalar sanningen och det censureras hårt i pk media men tror att det var daily själva som la in filltret demokratin är död länge leve diktaturen enligt pk media

  6. Nu är det läge för ””vad var det vi sa””

    Kommer självklart att erbjuda Migrationsverket min nyuppfunna tjänst ””åldersbestämning via bild””

    Tror att alla som sett bilden bara behöver tio sekunder för att förstå att på bilden förekommer inget barn överhuvudtaget!

    Självklart ska gärningen prövas i svensk domstol, medan straffet avtjänas i hemlandet! I straffet ingår självklart utvisning på livstid!

    Är det inte regeringen, sjuklövern så kan man ge sig fan på att någon av dagens skrattsalvor dras ned av någon fullständigt inkompetent svensk myndighet!

    15 år! Hur förbannat korkad får man vara?

    Aaaaaaaaaahooooohahohahohaaahooooha!

    • Jag som jobbar med barn hade trott att han var någons pappa som kom. Fast som tur är har vi än så länge inga somalier på mitt jobb. Men syrier börjar ploppa in som råttor nu och vi har fullt. Men ändå ska dessa få plats för min chef är så PK.

  7. I detta ”enstaka fall”,blev trycket från alla håll (undantag högste polischefen) för stort,för att svälja denna historia..I utländska medier har man visat upp niggern,som ett exempel på Absurdistans flathet !

  8. Vad har Äggskallen reinfeldt att säga om dessa muslimska apor?

    Fredrik Reinfeldt: Araberna ”de hårdast arbetande personerna i vårt samhälle”

  9. Det verkar som sverigehatarn Reinfeldt är i Finland och sprider sina lögner. Vore bättre om han fick stå till svars i Sverige inför alla oskyldiga svenska brottsoffer som han är ansvarig för.

  10. Tiotusentals tänker jag följer bara värdegrunden allas lika värde proklamerad av nomenklaturan,mångkultur är bra det skall vi ha,för det säger våra regeringar.Lite som i Nazityskland jag visste inte,alla gjorde lika dant jag följde bara med strömmen.

  11. sju klövern i Sverige är inte bara grovt kriminella Landsförrädare utan de gör allt för att skada Sverige och vår befolkning. Ceausesco fick vad han förtjänande men samma sak är inte tillräckligt för de som skadat Sverige så svårt som sju klövern gjort med avsikt. Dessa så grovt extremt kriminella Landsförrädarna i sju klövern måste sättas i ett inhägnat läger i Afrika samma som Israel gör anser jag. Sverige är illa skadat av de sju idioterna i sju klövern.

  12. Det är ju sanslöst att inte ansvariga myndigheter, politiker och media inom åsiktskorridoren har förstått detta tidigare, hur många av dessa ”15 åringar” har vi släppt in i landet och nu bor på HVB hem ??
    Ansvariga tjänstemän och politiskt ansvariga bör åtalas för medhjälp till mord och PK-journalister för anstiftan till mord.

  13. Daily Mail som skrev om denna händelse blev ju stämplade som hatmedia av bl.a. Ex pressen. Om man köper dessa hatmedia bör man överväga att söka psykiatrisk hjälp.

    • Häpnadsväckande upptäckt!

      I ljuv kontrast till detta ”undantag” bekräfta Reinfeldt nu i Finland detn välsignelse som vi funnit i vårt samhälle. Jag är för invandring säger Reinfeldt. Jag är för att Reinfeldt invandrar – till Somalia t ex. Hoppas de möter honom med det som särskilt kännetecknar deras kultur. Knivskarp analys som bara de kan.

Kommentera