UG ikväll


Uppdrag Granskning tar åter upp ämnet Hat mot kvinnor.

Rossana Dinamarca som ständigt uppträder respektlöst i riksdagen och den välkända gråterskan Alexandra Pascalidou, är två av de medverkande.

Bland övriga ses två välkända vänstersocialister som Mona Sahlin och Åsa Lindeborg, samt från den borgerliga sidan Birgitta Ohlsson.

Vad SVT under Hanna Stjerne vill med denna upprepning kan inte undgå någon. Vad har samtliga nämnda kvinnor gemensamt? Jo, ett väldokumenterat hat till SD och givetvis är de inbjudna gästerna en schackpjäs i SVT:s mediala strategi. Att nästan samtliga medverkande är socialister väger tungt när medias vänsterdominans tas upp på agendan. Att vi inte får se någon inbjuden kvinna från SD lär väl knappast förvåna någon, inte heller avsaknaden av moderata och kristdemokratiska kvinnor som hotats och hatats från vänster- och invandrargrupper.

SVT under Hanna Stjerna har vridit ratten ytterligare ett par snäpp till vänster.

Vågar ni se eländet (även om frågan i sig är viktig) så meddela oss gärna ifall studion bara ser vänsterkvinnor, samt den vänsterliberala Ohlsson, eller om någon på ”den andra sidan” får komma till tals. Då kanske det är värt att se programmet i efterhand….

SVT


32 responses to “UG ikväll

 • Farang No 1

  Ytterligare en ingrediens attacken på yttrandefriheten, lätt fantasilös liturgi men välregisserat !

  Gilla

 • FINSPÅNG

  Rimligtvis måste män också hatbrev,varför uppmärksammades inte det i programmet ?

  Gilla

 • Förbannad

  Jag håller med, naturligtvis vänstervridet, det kunde vi nog räkna med. Men hat och hot är fan inte ok, kommer aldrig att tycka det, där får ni säga vad ni vill. För en diskussion alla kan vara med i, vi behöver inte en massa skitord, det ska föras en dialog där alla känner delaktighet, och kan tycka vad de vill. Ni vet vad jag sympatiserar med, däremot kommer jag inte att kränka människor som inte gillar lika, bättre det än människor som inte säger ett skit. Övertalning och fakta är bästa läran!

  Gilla

 • Srpska123

  Mona Walter borde vara med om någon!!!!

  Gilla

 • Petter

  Seriöst vem; VEM kan ta den kommunistiska primadonnan på minsta allvar???? SD2018

  Gilla

 • Ståfräs

  Rossana Dinamarca som HATAR SD, skall väl för fan inte gnälla, hat hit o hat dit idioter

  Gilla

 • Olle

  Och alla har dom ormögon.

  Gilla

 • jgarn

  Fittstimmets frontalfigurer på hemmaplan, dvs på SVT. Undras hur många soffor detta stim slitit ut i TV studiorna? Självfallet så kommer jag inte att titta på dessa as.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Har tittat på UG:s reportage om ARLA – se det! ARLA har en kultur som präglar Sverige av idag, nämligen rå, hänsynslös GIRIGHET, – tjänstemännen i företaget handlar hej vilt på företagets kreditkort, man mutar kunder med middagar och golfutrustning, VD tjänar 500.000kr i månaden men låter ändå ARLA betala en Paris resa till sin fru…osv.osv…- kort sagt en bild av Sverige och den ”kultur” av mygel och korruption som genomsyrar hela samhället, – kan man sko sig så gör man det! ÄGARNA MJÖLKBÖNDERNA GÅR PÅ KNÄNA OCH OFTA I KONKURS….! ARLA köper mjölken billigare på EU:s marknad och vill inte ge bönderna tio öre mer för mjölken….Att den mjölk vi får från Europa är mycket sämre och full med antibiotika, vilket skadar vår hälsa på sikt det skiter man i!
  Ett bra reportage av UG och Janne Josefsson! Se det!

  Gilla

 • Tony

  Detta gör kommunisten Hanna Stjärne på ren jävelskap
  mot TV tittarna, att bjuda in dessa för dom flesta avskyvärda
  personer, så fungerar uppfostrings TV.Den dagen det blir
  regimskifte i detta landet så måste den regimen göra en
  storstädning i detta satans kommunistnäste till public Service,
  det är ett stort hån mot medborgarna att i ett av dom absolut
  minsta partierna i landet så bemannas public Service av 70-80%
  av detta parti! Jag har sagt upp bekantskapen med alla Svenska
  dags och kvällstidningar, och nu är det väl dags att be detta
  vidriga kommunistnäste att fara åt H—te!

  Gilla

 • realist

  Jag tänker iaf titta !!!
  dels för att
  efter att ha sett dom kommer jag att känna mej UPPRYMD – jag har en hjärna
  efter att ha sett så inser jag att jag fortfarande har en egen vilja ingen kan
  tvinga mej att tycka vare sig si eller så
  efter att ha sett detta så kanske jag till och med får ett ”gott skratt”

  Gilla

 • Involuntarium

  Dinamarca är ju till sitt ursprung chilenare och det säger en hel del!

  Chilenarna var ju i princip de första asylturisterna som kom i mitten på sjuttiotalet!

  Många asylturistande chilenare var ”terrorister”, självklart med diverse attentat och attacker i CV;et! De var inga fridens män och kvinnor som kom som asylturister till Sverige, de var i Chile klassificerade som terrorister!

  Chilenarna kom till Sverige med syfte att ta över Sverige och införa kommunism! En kommunism som chilenarna kallade ””en socialism för Sverige””! Chilenarna arbetade hårt för att svenska ungdomar skulle börja gå deras ärenden och anamma deras ideologi!

  Det var allt en förbannad tur att alla kommunistiska fraktioner ansåg att de var i besittning av den enda rätta kommunismen, annars vette fan hur det hade gått! När två eller fler kommunistfraktioner stötte ihop på offentliga platser och lokaler, hängde smockan i luften och det kunde utbryta handgemäng om vilken kommunism som var den enda rätta!

  På sjuttiotalet var det ett stökande och bökande, kommunistiska propaganda traktater och tidskrifter stencilerades och trycktes i en aldrig sinande ström, såldes och delades ut på gator och torg i alla svenska universitetsstäder, antagligen i en massa andra städer också!

  Chilenarna kom väl aldrig riktigt till skott vad gäller propaganda traktater och tidskrifter, något flygblad vill jag minnas att de lyckades få till om än i begränsad upplaga!

  Vi som var unga i mitten på sjuttiotalet och kom i kontakt med de chilenska asylturisterna eller ska vi kalla dom för ”de första asylterroristerna” blev inbjudna att delta i av chilenarna anordnade festligheter där varken vin, kvinnor och sång saknades!

  Det lockades och pockades med möjligheten till chilenska mycket, mycket villiga kvinnor! Chilenarna var verkligen sugna på blodsband till svenskarna och sin egenkomponerade nya ”svensk inspirerade socialism” al’a Chile! (Måste säga, kunde aldrig riktigt begripa mig på de chilenska männens syn på sina kvinnor, kvinnor betraktades som ja jag vet inte riktigt vad, handelsvara för att nå sina mål, ägodel?)

  En hel del asylturister från Chile for vidare med sin kommunism al’a Chile när de insåg att Sverige och dess på den tiden homogena befolkning inte var några lätt övertalade enfaldiga och naiva människor! Chilenarna avreste till Angola blandannat för att där fortsätta sin straffexpedition och skapa ett land med styrelseskick kommunism al’a Chile! Tror inte de lyckades något vidare där heller!

  Dinamarca har väl kanske svårt att acceptera något annat än kommunism al’a Chile trots att mer än fyrtio år har passerat revy!

  Dinamarca är självklart ett offer för sina föräldrars ideologi! Tycker uppriktigt sagt synd om den fullständigt indoktrinerade hjärntvättade tjejen som måste bära sina föräldrars kommunism dröm vidare! Antagligen har hon tagit på sig offerkoftan för att visa att terrorism lönar sig! ”Se på mig jag har faktiskt fått en riksdagsplats, trots att jag är fullständigt hjärntvättad hemifrån”! Självklart måste alla Dinamarcas upptåg syfta till ”se mig, här är jag och jag är minsan chilenare, fast svensk och Sverige är mitt land och ingen annans”! Utan upptåg skulle Dinamarca aldrig synas, utan bara varit en del av de fullständigt anonyma riksdagsledamöterna!

  Minns nu en händelse i Uppsala måste ha varit 1976 där en för mig bekant svensk man skaffade chilensk kvinna med barn, bodde ihop en tid och sen kom fruktansvärt stora kulturkrocken tidigt en morgon, resulterade i att mannen dödade kvinnan, genom att sticka kniven i henne ett flertal gånger! Fy fan hur det kan gå när kulturkrockar sker!!!!

  Gilla

  • Tony

   Kommunism, Islamism är lika dödfödda, inget land
   där dessa styrt har fungerat, och kommer hellre aldrig
   att göra det!

   Gilla

 • Silfverbielke

  Mona Sahlin sitter ju i expos styrelse. Hannah Stjärne har kopplingar till expo och researchgruppen. Dinamarca är en nyttig idiot att användas efter behag.
  Hur ser uppdrag granskning på en sådan vänsterstyrning.
  Hur länge orkar Janne Jesefsson jobba i motvind?

  Gilla

 • Tony

  Jag är väldigt besviken på Janne Josefsson som släpper in
  dessa skräcködlor och Sverigehatare för att stå och mässa
  sin skit, att folk avskyr dessa 4 idioter är helt och hållet dom
  själva orsak till , jävlas man med folket så kommer belöningen
  så småningom som ett brev på posten!

  Hur gör man för att slippa att se Mona Muslims tryne så
  fort man knäpper på TV n?? Är så in i h—-te trött på att se när
  hon lägger sin sotiga lugg på sne och ler sitt fåniga leende
  som expert på snart allting ! Göran Persson sa ett sanningens
  ord om henne, att Tänkande är inte Monas Största tillgång.
  Men för att vara gäst i SVT är det nog en fördel att inte behöva
  tänka!

  Gilla

  • Petter

   En travesti på Robinson det där; gör så mycket skit som möjligt och du får bättre och bättre jobb med tiden

   Gilla

 • Űlhan

  kvinnor plats är hemma sköta familj o ta hand om gubbe, gubbe ska jobba o gå inte på bedrag

  Gilla

 • Dino

  Som sagt om det blir verklighet av att bara renodlade journalister får hata i media plus svt och andra kanaler som är pk så är yttrandefriheten borta liksom demokratin iof den är ju redan naggad på.

  Detta land och andra länder verkar glömma FNs mänskilga rättigheter

  Gilla

 • ojoj

  Jag uppmanar alla som läser detta att gå ut i all media och be dem att inte titta på smörjan ikväll, ett tips bjud in nära o kära och hitta på något roligare, själv ska jag jobba som tur är😁

  Gilla

 • Fem idioter är fler än fyra genier - Demokrati!

  Lika mycket som ni engagerar er i detta ska ni nu engagera er i att skicka in uppsägning av tv-innehav till Radiotjänst. Betänk att dessa vidriga avskum avlönas och driver sin hatpropaganda mot er och sin agenda med slutmålet att utrota era barn och efterkommande med era licenspengar som ni frivilligt betalar in. Sluta stödja era egna bödlar. Köp inga bonniertidningar, säg upp alla era prenumerationer, köp inte aftonbajs, Dårarnas Nyheter, Äckelpressen, ta hem buntvis med metro och elda upp skiten. Och be en bön för att de dör på de mest plågsamma och rättförtjänta sätt.

  Gilla

 • Vargkvinnan

  Tänker inte förstöra kvällen med att se och höra på dessa hycklande hönshjärnor! Valet blir V86. Stå på er män!! Vi måste få bort vissa höns ,som vill synas och höras överallt. Kvinnor! använd era HJÄRNOR kanske ni blir mindre hatiska!!!!!! FÖRSÖK!!!

  Gilla

 • ericr45

  ”Näthat” är bara ytterligare en av dess nya eufemismer vi på senare tid begåvats med.
  ”Näthat” = Du du tycker inte som jag, dvs rätt.

  Gilla

 • TheMinimizer

  Hur många av dessa lejda gråterskor har tvingats uppsöka akuten?
  Hur många av SD:s förtroendevalda har gjort det?
  Glöm inte Issa.

  Gilla

 • eri

  Det är ingen ide att se på skiten vi vet exakt vad som skall sägas ,,allt är svenska männens fel

  Gilla

 • ossie

  Att dessa vidriga haterskor har mage att beklaga sig, det hat de utsätts för har de verkligen förtjänat eller tror de att de har monopol på att spy ur sig hat. Väntar de sig rosor och beröm. Ja kanske från Expo och liknande hatorganisationer.

  Gilla

 • Blodsven

  Tack för varningen. Kollar V86 istället. Att förstöra en onsdagskväll med dessa vidriga skräcködlor vore in i helvetes obegåvat…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: