Han skriker varje natt


Mamman till den 10 årige pojken som våldtogs på ett badhus intervjuas. Allmänt så berörs också ”vissa flyktingars badproblem”!


5 responses to “Han skriker varje natt

 • Risto Matinen

  Mycket bra reportage! När får vi se något ens i närheten i antisvenska fulmedia (MSM)? Aldrig, eller under galgen!

  Självklart ska vem som helst få diskriminera vem som helst, av vilken anledning som helst. Även på gruppnivå.

  Idag får bara privatpersoner diskriminera, men givetvis borde även företag få göra det. Varför skulle bara köparen av en vara eller tjänst få diskriminera företag?

  De enda som inte ska vara tillåten att diskriminera är staten. Skulle dock bara gälla sina medborgare.

  Sveriges har funktionssocialism/korporativism: Man tillåter ägande som kan beskattas, men staten bestämmer hur det ska fungera och skötas. En avart av mångfaldig felstyrning är t.ex. att en butiksägare inte ens får köra bort tiggare eller andra icke-önskvärda från sin fastighet. Marken utanför räknas som allmän plats, så där bestämmer staten. En annan att han är tvungen att släppa in alla i butiken som vill, annat än möjligen redan kända kriminella som begått brott i just den butiken.

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  I Sverige borde vi ordna med speciella bad enbart för invandrare, miljöpartister. tokfeminister, SVT-medarbetare och kommunister.

  Gilla

  • Guran

   Mycket bra förslag, och eftersom de ovan nämnda är bra på att mörka sanningen så kan vi låta lyset vara släckt så ingen ser vad som sker 🙂

   Gilla

  • age

   Separata bad!
   Det dummaste jag hört. De ska väl inte tillåtas besöka bad alls.
   Märk dem med en tatuering i pannan!

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Dessa muslimska/arabiska ROVDJUR/MONSTER ska INTE tillåtas passera EU:s yttre gräns, då slipper vi en enorm massa problem. De tillhör INTE vår flora och fauna, vi har inget ansvar för dem, de ska vara i muslimska länder eftersom de är muslimer, ex Saudi Arabia som har enorma ekonomiska resurser att ta emot sina bröder.
  Sverige släpper in rovdjur till och med utan pass och ID, det är att bädda för problem av många olika slag, att INTE släppa dem över gränsen är att visa HÄNSYN och RESPEKT mot Sveriges befolkning.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: