The Mauler om attackerna: ”Det ni gör är fel”

INVANDRARVÅLD. De senaste dagarna har flera utryckningsfordon attackerats i Stockholm och Göteborg. I ett Facebookinlägg på engelska vädjar nu den svenske MMA–stjärnan Alexander ”The Mauler” Gustafsson om att vandaliseringen ska upphöra.

”Jag var ingen ängel under min egen barndom, så jag kanske inte är den perfekta förebilden. Men jag har ändrat mitt liv och valt andra vägar. Så jag hoppas att mina landsmän i Sverige kan lyssna på några råd från mig och att mitt ’kändisskap’ kan göra skillnad”, inleder han sitt inlägg.

”The Mauler” skriver att vandaliseringen gör att poliser och ambulanspersonal är rädda för att åka till vissa områden, och istället måste invänta förstärkning.

”Två-tre minuter kan vara skillnaden på liv och död. Och personen kan vara din bästa vän, bror, syster eller någon annan som du håller kär”, skriver han, och avlutar med en kärleksförklaring: ”Mitt Sverige är ett fantastiskt land, låt oss behålla det så.”

-Pettersson antar att Alexander Gustafsson är svensk eftersom han är född av svenska föräldrar i Arboga och här lite förvånad över att han tror det är ”sina landsmän” som kastar sten på utryckningsfordon.

Här är svensken ”The Mauler” i en fight mot en ”svensk”…

5 thoughts on “The Mauler om attackerna: ”Det ni gör är fel”

  1. Nu blir väl stackaren uthängd som rasist av den patetiska twittervänstern.
    Han kanske tvingas gå sitt livs hårdaste match när han hängs ut. konfronteras och till slut tvingas pudla.

Kommentera