När verkligheten kommer ikapp


INVANDRING. Laholms ridskola kände sig tvungen att lägga ned sin nyinflyttade verksamhet på Vallen efter oro kring flyktingboendet där. Nu kräver ridskolan kommunen på 240 000 kronor.

Laholms ridskola, driven av Tina Berg och Alex Brage, startades i Antorp förra sommaren. Inför våren flyttade ridskolan till Vallens säteri i Våxtorp, skriver Hallandsposten.


9 responses to “När verkligheten kommer ikapp

 • Fem idioter är fler än fyra genier - Demokrati!

  Den där Tina Berg har verkligen en ”unken människosyn”. Kanske är hon ”nazist” också. Lägga ner verksamheten för att det kommer några invandrare. Nej, det här luktar rasism lång väg. Självklart skulle hon istället ha bjudit in de små barnen och där hade ridflickorna varit ett ovärdeligt tillskott i att ”överbrygga gränser”.

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Är det så lite som behövs för henne som tex en läskburk för att byta åsikt?

  Gilla

 • Mary Agnes

  Av brandsäkerhetsskäl låser man inte stalldörrar… så det är en inbjudande sandlåda till mindre begåvade ”barn” att hålla till i stallet och ställa till jävelskap för ägare – och för hästarna. Förutom risken för flickor som kommer dit för att mocka, fodra, rykta och rida att det har gömt sig en gosse i stallet…. TACK SÅ JÄVLA MYCKET Reinfläsk och Lövad, för att ni har STULIT vår fritid och vår trygghet.

  Snabbt rullar de fasansfulla konsekvenserna av en serie ”olyckliga” beslut upp och det är VI VANLIGA KVINNOR som får betala.

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  sju klöverns mål är att alla Svenskar skall lämna Sverige. Svenskarna är undanträngda överallt. 87:an dumbom idiot kommer vakna inom kort.

  Gilla

 • Hästägare

  Ja, hon vaknade upp ordentligt.
  Förstår henne, hade inte velat ha dessa människor i närheten av mina två hästar. Jag har mina hemma numera i eget stall, men innan stod de inackorderade på ridklubben på orten där jag bor. Där hade vi ofta besök av mena som gick och kollade in hästarna och ville se om vår sadelkammare var låst. Hade inbrott en gång, togs sadlar för ca 100 000 kr.
  Flera gånger försökte vi fråga vad dom ville, men snabba som råttor åkte de iväg. Då var vi oroliga att de faktiskt skulle ge sig på våra hästar, antingen sexuellt eller för köttet, eller för både och.
  De ger ju sig på getter så varför skulle de inte ge sig på hästar? I framtiden så blir det nog vanligare och vanligare. Idag går det knappt att äta kött inom Europa, både Frankrike, Belgien och Irland. Halalslaktar upp till 90% av vissa djurarter.

  Man vill ju inte att ens djur ska få sluta sina liv på detta sätt https://m.youtube.com/watch?v=AJCE0k8DbYc (varning otäck film på halalslakt på häst)

  Sen förstår jag oron för att flickor ska bli antastade då man spenderar mkt tid i stallet.

  Gilla

 • Tony

  Ja det finns en hel del korkade kvinnor typ Tina Berg, men hav
  tröst gått folk, hon kommer nog att få känna på sitt
  mångkulturella helvete på mer än detta vis som hon tydligen
  fått göra med att lägga ner ridskolan. Fast mot ren dumhet
  kämpar Gudarna förgäves, det är Tina Berg ett tydligt bevis på,
  hon har gått på alla propagandafloskler som myndigheter
  tillsammans med idioterna inom media kört ut till folket!

  Gilla

  • Blodsven

   Dessutom tror jag att tonårsflickorna som håller till i ridskolor hade större problem än hästarna med ohyran. Det var antagligen därför man beslutade att stänga skolan, men det kunde varken Tina eller Hallandsposten erkänna, vilket hade varit ytterligare ett nederlag för ”godheten”…

   Gilla

 • Blodsven

  Undrar om lilla Tina har lärt sig något om problemen med invällare….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: