Jokkmokks kommun


KURIOSA. -Pettersson lyssnar på radio och hör lite fakta om Jokkmokks kommun som har 5000 invånare och till ytan rymmer drygt sex stycken landskap av Blekinges storlek  eller mer än två landskap av Södermanlands storlek. 

Det går knappast att tala om någon befolkningstäthet med 0,29 invånare per kvadratkilometer. I Blekinge är motsvarande siffra 52 och i Södermanland 153 invånare per kvadratmeter. För att få lite perspektiv kan vi nämna att i Bangladesh bor det 964 människor per kvadratmeter och i Australien 3 st och innan någon börjar yra om att i har massor med plats för asylsökande från Mellanöstern så kan vi berätta att befolkningstätheten i det oljerika Saudiarabien är 14 personer per kvadratkilometer medan Sverige som helhet ligger på 22. Så vi fyller Saudiarabien med araber först…

Just nu pågår Jokkmokks marknad 

Idag, den 6 februari, firar samerna sin nationaldag och sjunger troligen sin nationalsång 

fast den svenska är inte så dum heller 


14 responses to “Jokkmokks kommun

 • Billy Boy

  Test

  OT

  Sentio – Mars 2017

  Mätningen är utförd med webbpanel mellan 9 och 13 mars. Totalt har 1000 personer intervjuats varav 737 uppgett partipreferenser.

  Mätningen för mars månad – februarimätningen inom parentes

  Moderaterna 15,2 (16,7)
  Liberalerna 3,9 (4,6)
  Centerpartiet 11,0 (10,7)
  Kristdemokraterna 2,4 (3,0)

  Socialdemokraterna 24,1 (23,2)
  Vänsterpartiet 8,9 (8,2)
  Miljöpartiet 3,4 (3,6)

  Sverigedemokraterna 26,0 (26,9)

  Fi 3,0 (1,7)
  Piratpartiet 1,2 (0,7)

  Källa: Nyheteridag.se

  Gilla

 • Argus

  Nu ska äntligen regeringen stoppa segregeringen i norr: ”Minister lovar handlingsplan mot samisk rasism” (SvT) Helt rätt, svenskar i området har varit utsatta ända sedan raslagarna infördes 1972 och 1996.

  Gilla

 • Joy

  Japp, var och en på sin plats! Mångkulturella vansinnet är en otäck fantasi, iallafall nät muslimer blandas in i den med sin aggressivitet och inbillade överlägsenhet.
  Dags att låta verkligheten styra, skona oss svenskar!

  Gilla

 • ÅMÅL

  ”Fyll SAUDI först…ja!”

  Gilla

 • ÅMÅL

  ”…fyll Saudi först med araber….JA”

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Ifrågasätter starkt Stefan Lövens och Socialdemokraternas motiv att fylla Sverige med araber/muslimer, människor som inte efterfrågas av arbetsgivarna och som ställer till ett helvete var de en sätter ner sin fot. Sveriges befolkning har INGENTING gemensamt med dessa araber/muslimer som kommer från länder som ALLTID VARIT MUSLIMSKA DIKTATURER, det började med Muhammed år 600. Islam är en barbarisk IDEOLOGI, – varför är det så viktigt för Stefan Löven, Mona Sahlin, Veronica Palm m.fl. att till varje pris vilja ha dessa till Sverige och försörjning av vår Försäkringskassa…..
  Det har tagit 1000 år för oss att bygga en humanitär mänsklig civilisation, – Försäkringskassan ramlade inte ner från himmelen…-den kom till för c:a 50-100 år sedan som ett resultat av kämpande arbetare och omtänksamhet om befolkningen, den var INTE tänkt att försörja araber/muslimer eller att överutnyttjas av lata och arbetsovilliga människor som sjukskriver sig i 4 månader och reser till värmen över vintern.
  Svaret på frågan blir RÖSTKÖP – dessa araber/muslimer RÖSTAR SJÄLVKLART PÅ LÖVENS PARTI MOT BIDRAGET FRÅN SJUKA KASSAN!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Träffade en halvneger igår på en restaurang där jag är i Thailand….Kvinnan är mulatt och c:a 40 år, hon stannar i 3 månader för depression, hon tål inte vintern/mörkret…..
   Sverige har hur många sådana här dysfunktionella människor som helst, de flesta är negrer, araber….DE KLARAR INTE KRAVEN PÅ ARBETSMARKNADEN!!!
   Varför fylla på med fler sådana här individer som inte bidrar med ett skit, de ska bara parasitera och utnyttja samhället till varje pris…..

   Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Plats för spännande kulturberikning! Je suis same!

  Gilla

 • Eriksson

  Saudi, 14 personer per kvadratmeter?

  Gilla

 • angelicaplacet

  Du Gamla Du Fria – är den finaste.

  Gilla

 • TheMinimizer

  Verkar vara en stagnerad kultur. De behöver nog injiceras med lite nya influenser, från t ex Afrika. Finns nomader där också.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Har Reinfeldt inte flugit över Saudiarabien? Blev han aldrig inbjuden att inventera deras utvecklingspotential? Märkligt om de inte visat något intresse för hans sällsynta förmåga att omvandla samhällen med tveksamma resultat?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: