Förbannade föräldrar


Nu börjar Sveriges migrationspolitik att märkas av på allvar.

Bara de senaste dagarna har förbannade föräldrar konfronterat politiker runt om i landet och de är mest förbannade och oroliga för att deras barn drabbas.

Eskilstuna-kuriren berättar om ilskna föräldrar som protesterar över att förskoleverksamheten på Tosteröskolan ska läggas ned till förmån för ett tillfälligt boende för ensamkommande.

Eskilstuna-kuriren

I Haninge är föräldrar förbannade över att en boendepaviljong för ensamkommande ska byggas på Vendelsömalmskolans område.

Nyanser.se

En filmsnutt från nämnda möte…

Personalen på Eriksdalsbadet är nedringda av oroliga föräldrar som inte törs släppa sina döttrar till badet p.g.a. de ensamkommandes beteende.

DN

Boende oroliga och ilskna över tolv nya asylboenden i Göteborg.

GP

Föräldrar i Tierp oroas över planerat asylboende för ensamkommande.

UNT

Detta bara de senaste veckorna. Googla här och ni kan ta del av betydligt fler fall av oro, missnöje och ilska över nya asylboenden. Med tanke på hur vissa nyanlända beter sig, är oron och ilskan högst befogad.


19 responses to “Förbannade föräldrar

 • Mätz

  Härligt att se människor börja bygga nätverk in the real life. När barnfamiljerna reser sig upp, då blir det krut bakom orden. Vilket stöd han fick, kanske 85% som stöttade. Detta är annat än gnällspikar på internet! Nu börjar det verkligen hända positiva saker på allt fler ställen i Sverige.

  Gilla

 • ossie

  Många av dem som gnäller mest har nog röstat för detta.

  Gilla

 • Kommendanten

  Det är åt helvete helt enkelt. Muhammedanerna går före svenskarna.

  7-klöverns verk med hjälp av 87:an har resulterat till dessa fanskap och orättvisor.

  Gilla

 • Förbannad

  Den värsta typen av så kallade ”rasister” är de som trodde att ”det här händer inte mig”, men nu är det andra toner. Jag förstår inte hur människor kan vara så ego och tycka att så länge jag och min familj slipper bli inblandade och kan köpa sig fria är allt ok och andra landsmän får ta skiten. Man kan bara beklaga att poletten trillar ner så sent, men så blir det när man endast tänker på sin egen plånbok/familj. Själv har jag än så länge sluppit mångkulturen inpå knuten men det har inte gjort mig blind. Jag sviker inte min tro på ett Sverige vi en gång haft, att lagar och regler är till för att följas, att den rosa bubblan de handlingsförlamade politikerna befinner sig i snart spricker. Jag har de sista tre valen röstat för mitt land, för oss som bor här och för min familj. Misstänker att fler kommer att ändra inställning om ett visst parti nu. Jag har röstat med hjärtat, inte med plånboken. Ger dock en eloge till rösterna dessa människor framför, synd att det inte framförts tidigare, även för andras skull…

  Gilla

 • Cattiz

  Varför röstade folk inte rätt från början? Då hade vi inte haft det så här nu.
  Jag är kvinna och röstade rätt för jag vill inte bli våldtagen, att mina barn växer upp i otrygghet och jobba ihjäl mig för att några ska kunna lata sig henma med höga bidrag.

  Gilla

 • Mari

  Talade givetvis om Göteborg med omnejd men säkert gäller detta hela Sverige

  Gilla

 • Mari

  Folk betalar en mindre förmögenhet för att bo i sitt drömboende vid havet. Nu skall detta bli gratisboende för ”flyktingbarn”, Till råga på allt skall de ligga vid de mest populära stränderna. Hur tänker politikerna. Skall vi inte kunna ta våra barn och barnbarn till havet längre. De som bor där kan inte låta sina barn gå ut själva längre. Skjuts till skolan och hem. Vem betalar detta? Vem ansvarar för rasande huspriser.Det kommer att bli omöjligt att leva tryggt i dessa områden. Omöjligt att sälja sina hus utom till migrationsverket. Måtte regeringen fällas så att alla dessa som inte har här att göra (inte riktiga flyktingar) skickas tillbaka så att vi kan få ro.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Ur dagens tidning
  —-
  Vid stationen i Broby drar ungdomsgäng med flyktingungdomar som provocerar resenärer, enligt klagomålet. Då kommer ett gäng svenska ungdomar ”till undsättning”, vilket resenären menar ”inte är bra” eftersom det kan leda till bråk.

  ”Om inte tryggheten kommer att ökas finns det stor risk att något kommer att hända mellan gängen där er personal eller passagerare kommer bli inblandade,” står det i klagomålet.

  Det ska också förekomma att dessa ungdomsgäng inte vill betala och börjar argumentera med busschauffören, vilket leder till förseningar.

  Gilla

 • Trynbald

  50 st. nya HVB- hem i veckan. Och regeringen gör ingenting åt saken.
  Slutet närmar sig med stormsteg.

  Gilla

  • Suzie

   Slutet blir oerhört plågsamt och kostsamt för svenskarna.
   Enligt några beräkningar gjorda i Tyskland och annat Europeiskt land (minns inte vilket) är minst 10 % kriminella av de menamän som söker asyl i Europa .Och runt 40 % av de påstådda ”ensamkommande” männen som låtsas vara barn och blir tagna som barn när de söker asyl i Sverige på migverket oavsett om de är 17 eller 40 år.Dessa kriminella asylsökare visar sig vara kriminella redan från hemlandet och andra Europeiska länder de först kommit till.Detta lyssnar inte de grovt kriminella sjukklövern på,tvärtom Sverige är det enda landet i hela Västvärlden som importerar hundratusentals av dessa ljugande låtsasbarn oavsett ålder på lögnarna,oavsett vilka dem är,oavsett vilken bakgrund dem har.
   Oerhört skrämmande att räkna på 40 % av alla ”ensamkommande påstådda barn” troligtvis är kriminella när de anländer hit.Svenska folket måste vakna upp och ta reda på fakta.Folkförrädarna skall ta in ännu mer massimport av menaiter och speciellt då de ljugande männen som låtsas vara barn i år.minst 140 000 plus anhöriginvandring trots att Sverige är mer än överöverfullt och svämmar över av lyxmigranter och kriminella.

   Gilla

   • age

    Enligt uppgifter är många av dem dessutom utbildade
    (?) och sponsrade av islamiska staten!
    Omöjliga att identifiera, har ingen identitet, födsel, tid och plats okänt, religion (?) okänt m.m.
    Vart är vårt land på väg?
    Vilka muslimer är muslimer?

    Gilla

 • F.d, Socialen-demokraten

  Heder åt denna man som talar på mötet, – MODIGT, Du borde få GULDMEDALJ av största storleken!
  KRÄVER man ingenting så får man ingenting och självklar har ni rätten att kräva att era barn och barnbarn har en säker skolmiljö!
  Mona Sahlin (S), Stefan Löven och SOCIALDEMOKRATERNA vurmar mest för återvändande mördare från ISLAMISKA STATEN samt om invällande muslimer/araber till Sverige!
  VI BEHÖVER ETT NYVAL I SVERIGE UNDER 2016!!

  Gilla

  • F.d, Socialen-demokraten

   Bra att han nämnde IKEA morden i Västerås där Carola Herlin och Emil Herlin mördades av en asylsökande!! Eländiga Stefan Löven var i Västerås samma dag som morden skedde men valde att inte säga någonting!!!
   Med.dr. Carola Herlin och Emil Herlin R.I.P.

   Gilla

  • Suzie

   Som denna pappa agerade på mötet måste varje förälder börja agera.Föräldrarna måste sätta ner foten och säga stopp och nej för sina barns bästa och framtid.Man får inte bara utlämna sina barn i det tysta åt de rovlystna kreaturen som vill barnen ont.Då sviker man sitt/sina barn.Föräldrarna bör hålla barnen hemma i protest mot sjukklöverns rovdjursaccepterande politik, när det finns onda rovdjur i barnens närhet på dagis och i skolan.Vi får aldrig acceptera att ondskan blir normaliserad som sjukklövern vill och jobbar hårt för,för då har de onda vunnit och det ska vi förhindra .

   Gilla

 • sam collier

  Ja, när politiker anser att barn gärna kan agera kulturkrock-kuddar och mänskliga sköldar så är något mycket fel.

  Gilla

  • Hönsmamman

   De skickar fram de äldre och barnen för att agera stötdämpare! Hur elegant och humanitärt är det?

   De äldre ”behöver” dessa personer? Samtidigt som äldre inte får hjälp och pengar tas från allt annat till de arga unga männen.

   Duktiga elever ska kompensera för andras svagheter? Det hade gått att diskutera om ersättning hade utgått till de som drabbas. Följden blir att duktiga barn blir småvuxna extralärare åt barn (som egentligen inte är barn) eller åt barn (som parallellt indoktrineras med en religiös världsbild hemifrån). Ett omöjligt uppdrag läggs på barnen. De offras på den humanitära stormakten altare?

   Gilla

   • sam collier

    Precis. Har ni märkt hur snacket har ändrats på senaste tiden? Det antyds att svenskar måste integreras i det nya Sverige, självklart för att svenskar har snabbare uppfattningsförmåga och kan anpassa sig till det mesta, men sådana anpassningar gör ju svenskar på semestern, inte hemma i sitt eget land?

    Nu får det väl ändå räcka. Låt svenskar få förbli det, det finns inte så många på planeten.

    Nere på dojon värmer vi ibland upp till gamle MC Hammer’s U Can’t Touch This – skulle i mina mest frustrerade ögonblick vilja genomföra en slags MK Ultra/Clockwork Orange-indroktinering på svåra nyanlända och visa hjärntvätts-bilder på alla svenskar med orden ”You can’t touch this”.

    Gilla

  • Suzie

   Sverige är ett mycket mycket sjukt land med alldeles för liten eller ingen alls sjukdomsinsikt.Makteliten har definitivt ingen sjukdomsinsikt överhuvudtaget.Tvärtom! Så länge landet styrs av maktfullkomliga giriga egotrippade psykopater och deras underhuggare så kan inget bli bättre.Det som är sjukt och ruttet måste bort.

   Gilla

 • Allah snackbar

  Menaiterna jobbar på sin image!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: