Unga flickor vågar inte bada


Stockholms läns samtliga boenden för ensamkommande har köpt in hundratals kort till stadens badhus så att ynglingarna kan bada gratis. Detta har skrämt iväg unga flickor som inte längre törs besöka baden.

En del av ynglen vet inte hur man uppträder i ett badhus, andra kan inte simma och detta är ett stort problem, säger chefen för Eriksdalsbadet.

Personalen på Eriksdalsbadet är satt under hård press efter den senaste tidens rapporteringar om sexuella trakasserier inom badets väggar. Under kvällar och helger har också den allmänna ordningen försämrats markant.

Dessutom har antalet unga flickor som besöker badet minskat drastiskt och samtalen från oroliga föräldrar blir bara fler. Chefen för Eriksdalsbadet är överens med polisen om att skulden ligger hos hvb-hemmen som lämnar dessa ensamkommande glin utan tillsyn. Tänk, jag som alltid trott att den som begår en handling också är den som bär ansvaret.

Glinen gör ständiga regelöverträdelser, stökar, bråkar, är likgiltiga för tillsägelser och skapar konflikter p.g.a. språkförbistringen. Måste man kunna ett nytt språk för att inse att man fan i mig inte ställer till med jävelskap och trakasserar andra människor?

Även svenska killgäng avvisas ibland, men inte alls i samma omfattning som invandrargängen. Har vi hört det förut?

DN

Här måste varenda förnuftig människa ställa frågan: Vad är det som pågår?

Här vågar inte unga flickor besöka badhusen för att glin från fjärran länder ställer till med jävelskap och inte har vett att begripa hur man uppför sig. Man tvingas ha separata bubbelpooler för att inte de nyanlända kan hålla fingrarna i styr. Man tvingas ha polisiär närvaro och ett större antal badvakter i något man kallar för riskzoner. Inga personer under 12 år får vistas i badhuset utan vuxet sällskap och nu har man satt igång med utbildningar utformade efter glinens primära behov.

Vad är det som sker i Sverige?


23 responses to “Unga flickor vågar inte bada

 • Flickor ofredade på Eriksdalsbadet, igen | Petterssons gör skillnad!

  […] på separata bubbelpooler hjälpte alltså inte. I Malmö provade man med en ny simhall och slog igen Aq va kul och det […]

  Gilla

 • Mia

  Jag har tröttnat nu och är extra försiktig när ja går ut! blev antastad av en utlänsk mitt på dagen när jag väntade på bussen. Jag kom loss och gav honom en jäkla örfil!!!
  Han tänkte nog att ja ej kan försvara mig för att ja är handikappad och går med krycka men det fick han se!!!!
  Det är förjävligt att man ej kan gå utanför sin dörr utan att nu få höra glåpord eller tafsande, detta har aldrig hänt mig förut! Men även räcker det att gå in på sin dator på facebook så finns det utlänningar som vill vara din vän, många får man blockera för de lämnar dig inte ifred så lätt!
  (Jag vill bara säga att ja har inga ”sexiga” bilder på min facebook överhuvudtaget och skriver ej mycket, men jag är blond.)

  Jag hoppas det blir bättre snart för ja tänker på alla unga tjejer som kanske ej kan slå tillbaka, varför inte ge alla tjejer i skolorna gratis självförsvar på gymnastiken!!!!!!

  Gilla

 • TA

  Och tidigare så vågade de inte heller gå och bada för då var det Kalle, Pelle & Johan som tafsade och ofredade;
  http://www.metro.se/metro-debatt/leone-milton-ni-bryr-er-inte-ett-skit-om-kvinnor-ni-vill-bara-ha-ensamratt-pa-att-tafsa/EVHpbb!rfJPkpveUDhnA/

  Gilla

 • The Priest

  Ok, nu är tillvaron för många flickor o kvinnor förstörda i våra simhallar. Det är bara ett satans daltande med de importerade skäggbarnen

  Hur svårt kan det vara att FATTA att detta är bara början, inte bara i simhallar.

  Hela det jävla mång-knullturella samhället kommer att bli så ini helvetes otryggt tack vare all skit som har importerats.

  Gilla

 • white lady

  Att köpa badkort till primitiva, vilda, kåta unga män från primitiva, vilda kulturer är liksom ge kött till pirayor i hopp att de är vegetarianer. Tydligen ledningen på asylboende VILL att ensamkommande ”barn” och sk ”flyktingar ska trakassera svenska flickor.

  Gilla

 • Trynbald

  Rösta på socialrövardemokraterna om man vill ha mer av ”oskyldiga ensamkommande spädbarn” från mena och Afghanistan. Badhus, bibliotek, centrum, gator och torg får man hålla sig undan ifrån om man vill behålla oskulden, pengar, och livet. Regeringen somnanbul som inte förstår sitt eget bästa, hur ska dom förstå folkets bästa, megaegoister som kräken är.

  Gilla

 • Kurt

  Jag känner att jag håller på att radikaliseras det bubblar i själen av undertryckt ilska och frustration. Dessa svin förorda i mångt och mycket Sharia. Så varför inte låter dem smaka på Sharia, jag håller gärna i yxan/kniven för att verkställa. Kanske de känner sig mera hemma då och håller sig i skinnet.

  Gilla

  • Stenbock

   Kurt:
   Titta du kanske på handbollsfinalen på TV ?
   Där kom upp följande text: Gott und der Welt ..entfällt ! 🙂

   Gilla

 • Hönsmamman

  Kloka flickor som känner att allt inte står rätt till. Här har ansvariga politiker en del att lära.

  Gilla

 • ossie

  Verkligen smart att dela ut gratiskort till dessa perversa svin så att betalande kunder ej törs komma dit. Vem ska betala för verksamheten ?

  Gilla

 • Suzie

  Tänk om vi ensamstående fattiga mödrar kunde få gratis badkort till våra barn/ungdomar.Ena v mina tonårssöner har tre olika diagnoser varav en fysisk nedsatt funktion i halva kroppen,rekommenderas bad.Tyvärr finns inget badhus i samhället men det finns ett fint badpalats två mil bort.Tyvärr ställer inte kommunen upp /landstinget på våra barn med funktionshinder,så min son kan aldrig åka dit och simma och ha trevligt och samtidigt träna sin försvagade kropp,jag har varken pengar till bad,ingen bil,och min son klarar inte att åka iväg själv ,så min son tvingas sitta hemma jämt.Då vi lever långt under existensminimum så har han ingen livskvalitet att tala om.Har bråkat mycket med kommunen utan något gott resultat.Kommunen vräker pengar,aktiviteter,gymkort,badkort ,cyklar mm över alla sk ”ensamkommande” ljugande män som låtsas vara barn.Och dessa blir bara fler och fler.I dagsläget är lögnarna runt 90 st.Många av dem begår brott,stör och lever rövare så svenska grannar som jobbar kan inte sova på nätterna.Allas olika värde .ställa grupp mot grupp, är folkförrädarnas signum.

  Gilla

  • F.d, Socialen-demokraten

   SKÄMS för att Sverige har dessa värdelösa politiker som skiter i sitt eget folk, dessutom kommer dessa individer aldrig att bidra med ett skit, ingen arbetsgivare vill ha dem, de kan ingenting och det finns ingen efterfrågan på dem….Att fylla Sverige med ytterligare dysfunktionella OCH VÅLDSAMMA INDIVIDER är vansinnigt, saknar allt sunt förnuft.
   Det finns tillräckligt att ta hand om i Sverige utan att landet ska ta hand om personer som inte tillhör vår flora och fauna. Men ge inte upp, sök juridisk rådgivning på nätet, försök ställa kommunen mot väggen, de har en biståndsbedömare du ska vända dig till, kanske kan du göra det efter juridisk rådgivning. En skam att Sverige lämnar dem de borde ha ett ansvar för åt sitt öde som exempelvis din son!

   Gilla

  • Joy

   Suzie, jag blir matt då jag läser din berättelse! Den är ju inte ovanlig i dagens Sverige, har jag förstått, men den gör mig förstummad och förbannad. Det går inte att förstå hur kommunen bara kan strunta i era behov! Stå på dig, du har många, många bakom dig!

   Gilla

   • Suzie

    Tack för ert stöd,det värmer! Man kämpar en dag i taget och ger självklart inte upp även om det är oerhört tufft.Kämpade sju år för att min son skulle få egen assistent i skolan.Måste säga att okunskapen är enorm bland lärare och rektorer vad gäller elever med vissa funktionsnedsättningar.Vill dela med mig av vad som hände i höstas.Skolan misslyckades totalt med att ta fram studieplan och program som passade och var anpassat för min son.Så det gick åt skogen.Assistenten blev samtidigt långtidssjukskriven och en yngre assistent anställdes på 75 % för min sons studier.Min son klarade inte de tuffa studierna som skolans ledning trodde ,och mina protester togs inte på särskilt allvar,så min son blev så dålig och nere så han är fortfarande sjukskriven,skolan har ännu inte kommit med en personligt anpassad studieplan.Den vikarierande assistenten
    som skall vara till för min son är uppbokad hela dagarna med att assistera fullt friska ”ensamkommande” påstådda flyktingbarn (vuxna män)som går på samma skola.Har tagit upp detta med rektorerna och de menar att assistenten behövs åt nyanlända.Detta var bara för mycket och oerhört fult gjort att svika,misslyckas med min son som ändå har LSS lagen som ger honom vissa rättigheter,men det skiter kommunen i.Nyanlända är ju viktigare och går före lagen och allt annat.Man är så förbannad över den fula och orättvisa särbehandlingen som våra funktionsnedsatta barn och ungdomar dagligen möter i skolan,kommunen,landstinget och hela samhället.Får varken gratis juridisk hjälp eller bistånd från kommunen tyvärr,har försökt i många år.Man tillhör de icke-priviligerade i samhället.

    Gilla

 • Hönsmamman

  Det är ett helvete att åka kommunalt eftersom det kaotiska beteendet sväller över där. Lösningen är att cykla alternativt ha egen bil.

  Det är numera kaotiskt även på bibliotek och i simhallar och andra offentliga skattefinansierade välfärdsinrättningar. Likadant på arbetsförmedling och försäkringskassa där kaoset och skrikande tar allt större plats.
  När de höll sig i sina länder och de skrikande visades upp i tv kunde man byta kanal eller stänga av volymen.

  Ett land som Sverige baserar sin rikedom till stor del på hjärnkraft vilket förutsätter att den kan tränas, utvecklas och nyttjas. Detta förutsätter stillhet och tystnad. När tystnad och stillhet försvinner så dräneras vi också på möjlighet att vårda vår rätt avancerade tankeproduktion. Med mer oro kring oss minskar våra möjligheter att producera det som i grunden ger oss möjlighet att leva bra. I det längsta drar vi oss undan för att vi tycker om den förut självklara stillheten och tilliten mellan oss.

  De rika kan lösa detta genom att köpa eget av ganska mycket: bil, villa, böcker osv. Men när det kommer till simhallar börjar en gräns korsas där vi inte kan se att flykten från kaoset blir lika lätt. Det är dyrt att köpa egen simhall även om några enstaka kan klara det. Kaoset tränger nu in i allt rikare människors vardag och verklighet. Snart kommer en vändning i sättet att uttala sig om dessa unga män. Eftersom det även kommer att beröra människor som kunnat värja sig förut. Som kunnat köpa sig fria från obehaget personerna sprider omkring sig.

  När pappas lilla flicka blir antastad är det nog inte så lockande att leka humanitärt rollspel.

  Skicka dom till Merkel som kan skicka tillbaks dom där dom kom ifrån.

  Kaoset skulle spelas in och sedan kunde ljuden de producerar ligga som bakgrunds i riksdag och regerings arbetslösa ler så att de kan få en återkoppling på vad de menar att svenska folket ska behöva lyssna på.

  Gilla

  • Hönsmamman

   Bakgrundsljud i riksdag och regerings arbetsutrymmen så att de kan få…..

   Ska det stå där i stället

   Gilla

 • Sven

  Varför ska de ens vistas i samhället innan de är informerade och har accepterat de svenska normerna och lagarna? Håll dem inlåsta!

  Istället för att köpa kort till badhus där skäggaporna uppenbart inte kan bete sig – köp dem en kortlek så kan de sitta inne på boendet och leka…

  Gilla

 • TheMinimizer

  Jag är ganska säker på att de följer instruktionerna från madrassan till punkt och pricka.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå att umgås tjej och kille……………

  Try……..

  Gilla

 • F.d, Socialen-demokraten

  LÄTT OCH LAGOM OCH SOCIALDEMOKRAT….! Snacka om att inte fatta eller låtsas FATTA…-vad säger FATTA Jonas Sjöstedt på Östermalm eller Stefan ”mongot” Löven?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: