Missar de 72


Den muslimska gruppen ISIS har huggit huvudet av fyra av sina egna medlemmar med indiskt ursprung, för att de försöka fly från en krigszon i Mosul. Det rapporteras att dessa 4 indier är bland ett tjugotal  medlemmar av den religiösa gruppen som avrättades förra veckan.

Detta huvudhackande av de egna medlemmar, som är svaga i tron och ej har bråttom upp till de 72 sexdockorna i paradiset, är naturligtvis för att visa andra medlemmar att det är bättre att stupa på slagfältet. Då kommer man ju direkt upp till paradiset o kan räkna in de 72 mörkögda jungfrurna.

De 4 muslimska ISIS medlemmarna som ”tappat lusten” greps vid en vägspärr i närheten av Mosul på fredagen. Efter att ha identifierat som soldater som har lämnat sina ställningar, överfördes de till shariadomstolen för åtal. Efter en kort förhör, beslutade shariadomstolen att halshugga de fyra. De halshöggs i centrala Mosul inför hundratals människor.

IndiaTVNevs


11 responses to “Missar de 72

 • Pica pica

  De får inte bara 72 oskulder. I paradiset finns också pärlepojkar……

  Gilla

 • Lars Bertil

  Har funderat på det här med de 72 oskulderna. Som det påpekats här så är de snabbt förbrukade. Kan bara användas 1 gång såvida de inte är genmodifierade, gen från Särimner, Särimner som efter varje uppätning i Valhall stod glatt grymtande varje morgon hel och fräsch redo att förbrukas igen. Hur produceras alla dessa oskulder? — jungfrufödsel genmodifiering från bladlössen. Utredning av någon genetiskt kunnig imam anbefalles.

  Gilla

  • Pica pica

   Du har alldeles rätt Lars Bertil. Enligt Koranen så fungerar de som Särimner. På morgonen är de oskulder igen. Får mig att fundera om den där profeten stal från asatron också?

   Gilla

 • Jocke

  Det är ju helt riktigt. Desertörer skall ju skjutas. Så gjorde man i Finland med. Visserligen inte alla men en del.
  De kommer att ha mycket att göra om Merkels krav på att de skall resa hem när kriget väl är över. Ifall Daesh vinner.

  Gilla

 • ÅMÅL

  INVASIONEN ÄR KRIG MOT EUROPA!

  Gilla

  • F.d, Socialen-demokraten

   10 poäng av 10! De bryr sig INTE om sin egen flora och fauna MEN VÅRA STOLPSKOTT/IDIOTER TILL POLITIKERFRÄLSE GÖR DET PÅ FOLKETS BEKOSTNAD!

   Gilla

 • Trodé

  Om varje stupad rättrogen muslim får 72 jungfrur går det åt många. De kan ju bara tjänstgöra en gång, sedan är de inte jungfrur mer.
  Önskar någon klok muslim kan förklara hur återväxten av jungfrur sker i himlen och varifrån de kommer till sagolandet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: