Kvinnor som inte vill ha hjälp


Förra helgens två stora händelser var fredagens rabalder i centrala Stockholm och demonstrationen på Norrmalmstorg.

Fredagens rabalder när cirka 200 högerextremister och fotbollshuliganer gjorde gemensam sak efter att polisen öppet erkänt att de känner sig maktlösa mot problemet med ensamkommande ungdomar som rånar, stjäl, misshandlar, våldtar och de pinsamt låga straff dessa erhåller.

Lördagens demonstration var mot sittande regering och samlade många, inte minst äldre kvinnor, i ett upprop mot Stefan Löfvens avgång.

Naturligtvis reagerar vänstern, för tillhör man den andra sidan är inget tillåtet, oavsett vad frågan handlar om.

I en nystartad twittergrupp har hundratals kvinnor lagt ut bilder på sig själva och texter som ”Det är er vi är rädda för” (riktat till fredagens aktörer) och ”Min kropp och mina rättigheter ska inte användas för att rättfärdiga rasistiskt hat och våld”.

Dessa kvinnor vill alltså inte att andra försvarar dem och menar att helgens ”nazister” och ”huliganer” inte talar för våldsutsatta kvinnor. Frågan är då om dessa vänsterfeminister talar för alla småflickor och kvinnor som den senaste månaden rånats, misshandlats, trakasserats och våldtagits?

Glöm inte händelsen i Strängnäs när ett antal vänsterfeminister valde att manifestera mot rasism istället för till stöd av den våldtagna kvinnan.

DN

Bland de kvinnor som under hashtaggen #inteerkvinna visar sitt missnöje återfinns…

 • Veronica Palm (S)
 • Åsa Sandström (Malmö stadsbibliotek)
 • Anna Wickman (kommunikationschef hos fackförbundet ST)
 • Jenny Bengtsson (ordförande i Hotell- och restaurangfacket och skribent på vänsterblaskan ETC)
 • Barbro Sörman (distriktsordförande för Vänsterpartiet i Stockholm)
 • Kakan Hermansson (kommentar överflödig)
 • Loan Sundman (Researchgruppen)
 • Gita Nabavi (gruppledare för FI i Stockholm)
 • Gudrun Schyman (FI)
 • Ida Legnemark (gruppledare för Vänsterpartiet i Västerås)
 • Ida Östensson (grundare av vänsterrörelsen fattanu)

Ja, ni förstår. Följ gärna diskussionen på hashtaggen för alla håller inte med.

Det är nog många som undrar över tystnaden från dessa vänsterfeminister när småflickor sextrakasserats och kvinnor våldtagits av ensamkommande och asylsökande män. Har ni hört, läst eller sett något?


32 responses to “Kvinnor som inte vill ha hjälp

 • ÅMÅL

  HÄR KOMMER VI – SOM NI VILL HA!

  Gilla

 • F.d, Socialen-demokraten

  Detta hänger INTE ihop….Vad har Veronica Palms snopp med de marockanska gangsterbarnen som härjar runt City att göra?
  Varför koppla ihop detta?
  Kvinnor har blivit attackerade runt City – var finns ni, kliv fram och ta plats?! Många män och kvinnor runt City har blivit utsatta för grova brott, VARFÖR GÖRA DETTA TILL EN KÖNSKAMP?
  Detta bevisar tycker jag att dessa galna vänsternazister och feminister lever i en låtsasvärld, en fantasibubbla!

  Gilla

 • white lady

  Jag vill meddela att fler och fler kvinnor blir medlemmar i SD. De ser vad som pågår och vilket parti är mån om dem. Feminister har kapade hjärnor precis som knarkare och alkoholister, de behöver avprogrammering.

  Gilla

 • F.d, Socialen-demokraten

  Javisst ja, det är ju vita medelålders män som är boven i vänsternazisternas och feministerna sjuka fantasivärld….! HUR SJUK KAN EN MÄNNISKA BLI ? SKÄMS FÖR FAN!!
  Ni i Strängnäs ska fyrfalt skämmas som INTE tog parti för den våldtagna kvinnan utan anordnar en demonstration mot rasism – NI ÄR RIKTIGT SJUKA! FY FAN!

  Gilla

  • F.d, Socialen-demokraten

   De här damerna lever alla gott i den politiskt korrekta rörelsen – det är deras födkrok!

   Gilla

 • Bosse

  Billiga posörer och linslöss, rädda för att bli bortglömda. De vill sitta i slaskkanalernas soffor och prata rasism och främlingsfienlighet. Har de tur blir det kanske ett lite pris för deras humanistiskt ärofulla kamp.
  Ett litet uppmärksammat och välbetalt uppdrag i TV kan ju även komma på fråga. Malena ”löjlig” röst Ernman är väl en av förebilderna.

  Gilla

 • Observator X

  De kan alla fara käpprätt åt helv..e!

  Är de så rubbade så får de väl ha det så. Inte fan tänker jag göra mig till.
  Inte det allra minsta.
  På det hela taget tror jag att den här feministohyran på bilden faktiskt talar för en majoritet av Sveriges kvinnor.
  Men å andra sidan är det ju bra att de talar om hur de vill ha det, ett ingripande som det i München kan vara direkt farligt. Då är den risken eliminerad.
  Bra!

  Hur som helst, skyll er själva. Jag drar mig bakåt och ser efter de mina.
  Ni får ringa polisen, det kanske kommer några hästsvansflickor och kramas med afrikanerna. Det har jag själv sett med egna ögon…det är faktiskt sant.

  Gilla

 • eri

  Dom vill nog ha ebenholts med IQ 65

  Gilla

 • Kurt

  Dessa kvinnor vill inte att man förstör deras enda chans till ett knull, vanliga Vita men will nog inte ha att göra med dessa batik häxor

  Gilla

 • Göran Lundbom

  Ibland (med hjälp av V- eller F!-märken, kort snagg, mycket piercingar, kort hellugg mm) ser man ju att de inte är ”våra kvinnor”. Men egentligen skulle de behöva bära någon slags identifikation, så vi vet att de inte vill/behöver hjälp om de skulle utsättas för ”Taharrush”, andra våldtäktsförsök, rån, misshandel, kränkningar av sexuell natur eller lite allmänt tafsande.

  Gilla

 • Trynbald

  Vet du hur man livräddar Gudrun? Nää!
  Det är bra!

  Gilla

 • Involuntarium

  De avsäger sig hjälp i en våldtäktssituation, enkelt om någon uppmärksammar kvinna i nöd fråga om, deltagare i ”#inteerkvinna” vid något som kan uppfattas som jakande ljud lämna kvinnan i sticket vill ju inte ha hjälp! Lämna platsen omedelbart! Inga konstigheter med det, går ju skit bra för Gudrun och resten av ledarskapspatrasket för FI att hashtagga ”#inteerkvinna” de lever och bor ju skyddat! På vilket sätt hjälper deras vansinniga påhitt kvinnor som bor i utsatta segregerade samhällen!

  Snacka om ett ”egoistiskt fittstim” helt otroligt korkade! Korkade så klockorna stannar och blommorna vissnar!

  Det går inte en dag utan att man får skratta sig fördärvad flera gånger om dagen! Direkt någon representant för PK patrasket öppnar käften så är det jackpott, skrattar tills man kiknar ur fullständigt!

  Gilla

  • sam collier

   Om man inte skrattar blir man knäpp. Detta är värre än Kafkas fantasi. Men det blir nog ännu värre innan tidvattnet vänder.

   Gilla

 • Mätz

  Vad är det som händer? Vänner till mig går öppet ut och ber män att inte skydda deras fruar och flickvänner. ”Min fru är sin egen jag äger inte henne, hon får klara sig själv om hon blir antastad, rånad och misshandlad???????????????” Dom menar alltså att det dom inte äger är inte värt att skydda? Och sedan när innebär uttrycket ”min kvinna” att mannen äger henne? Det innebär att uttrycket min vän, min pappa, min dotter, mitt herrskap mm från och med är bannlyst för ingen av dessa kan jag ju äga.

  Gilla

  • Sven-Erik

   @Mätz har får du mig att tappa hakan. Har den yngre generationen kvinnor och män, den uppfattning, att min vän, hustru, pojkvän, make är en anti-ägodel saknar de empati (bortsett från katten, hunden och hästen 😉). De är då en icke människa, enligt alla religioner med undantag av Islam. Den som inte kan älska sin nästa projicerar sina känslor till att hata istället för att vårda, bevara, skydda och älska.
   Den myndiga kvinna som sover med fienden är inte min kvinna. Men ser jag henne bli attackerad kommer jag att försvara henne med mitt liv. Dock en brasklapp. Har hon slöja eller annat muslimsk attribut är hon sin mans ägodel. Och om hon är en av dessa #inteerkvinna måste hon be om min hjälp och lämna Islam, som starka modiga kvinnor, Mona Walter m.fl. har gjort före henne. ”Upplysningstidens” grundsatser har f! sannolikt inte läst än mindre förstått utan de lever på en vått dröm om en shejk som kommer att sluta med ett uppvaknande när det är försent. Minns att på 50-60 talet att någon flicka drogs till Mellanöstern, vilket skildrades i Lektyr och FIB Aktuellt. En, säger en, blev en ståtlig hustru, men hur många ”binds” kvar. Hon, kvinnan i Islam har ingen rätt, kan inte få skilsmässa, kan inte lämna för deras barn är mannens egendom.
   Om du är far till en dotter, tvinga henne att läsa; Inte utan min dotter av Betty Mahmoody, Lisa Marklunds,böcker. Det är obegripligt att #inteerkvinnorns inte förstår till sitt eget köns bästa. Eller är det den primitiva varelsens överlevnadsinstinkt som talar när ”vi tillsammans’ ideologin påverkar förståndet att vita män är rasister, fascister nazister som hatar kvinnor?? (Stig Larsson 😇). F.n vet!!

   Gilla

 • Argus

  Linnea Andersson – ‏@Vildkvittran:

  De flesta som taggar #inteerkvinna vill inte ha hjälp av vita män, fast skulle nog behöva hjälp av män i vita rockar

  Gilla

 • ossie

  Såg Kakan Hermanssons namn. Den som skulle vilja ta i henne med tång måste ju vara blind. Nåt fulare är svårt att hitta.

  Gilla

  • Joppe

   Nu har jag gjort bort mig för all framtid. Råkade av misstag så klart trycka tumme ner på den. Hur ska jag nu komma till himmelen?

   Gilla

   • Sven-Erik

    Du ä förlåten helt enkelt genom att säga; Jag har gjort fel. Starkt gjort!
    Tyvärr ses vi inte där, eftersom mitt utträde ur Svenska Kyrkan diskvalificerar min ej levande kropp för den himmelska friden. Sannolikt hamnar resterna ej heller i det ”gudomliga” alternativet. Säker är jag då inte, då jag minns att någon bett mig dra dit Pepparn växer – vad i helvete han menade förstod jag inte. Men till dess, andas jag och jag lever! Carpe diem!

    Gilla

 • Fem idioter är fler än fyra genier - Demokrati!

  Det här är ett j-a dilemma som jag funderat på. Om jag, stor och stark som jag är och helt orädd för alla sorters slödder oavsett deras ev numerära överläge skulle höra en kvinna ropa på hjälp när arabiskt/afrikanskt eller blatteslödder våldför sig på henne, hur kan jag veta att just hon är en av de relativt få kvinnor som förtjänar min hjälp. Svenska kvinnor har ju inte ens förståndet att rösta på räddningen light – SD. BETÄNK att de flesta kvinnor röstar för det som blir konsekvensen av sina val.
  Därför vill jag se att det startas nationalsocialistiska och nationella nätverk av män dit sympatiserande kvinnor som är förtjänta av räddning kan ansluta sig för t.ex. tryggt resande eller tryggt sällskap till och från och naturligtvis någon slags jourverksamhet som står tillgänglig för dem och varandra när det behövs akut.

  Naturligtvis vill jag ju inte upptäcka efter att ha slagit ett flertal blodiga med smärtor i händer och knogar och kanske värre som följd upptäcka att det är några av de namngivna ovan som jag betraktar som as och förrädare som jag räddat.

  Gilla

  • Lewren

   Muslimer är väl lite som kvinnor i det avseendet. De flesta är skit, och röstar som du säger inte på ‘räddningen light’. Då får man applicera samma typ av resonemang på okända kvinnorna som man bör på muslimer, dvs, ingen är värd att bli räddad dömda från hur majoriteten beter sig.

   Kvinnor verkar ju lyssna på kvinnor, så istället för att skapa små grupper i samhället som kan slåss för sig själv där kvinnan förstår vad rollen av en man och en kvinna är så är det bättre om samhället får ta den smäll som det är upplagt för. Många kvinnor kommer få lida för det, men förr eller senare får man hoppas på att de vaknar och då kan Sverige bli bättre, utan avbrytar-grupper.

   De kvinnor som redan röstar ‘rätt’, har nog en tendens att hänga med rätt typer av män också och har nog, om jag får gissa, (mycket) lägre risk att bli utsatta för våld/sexuellt våld jämfört med vad naiva norm-kvinnan i samhället har.

   Gilla

  • sam collier

   Svenska män är jordens näst mest väluppfostrade så vad säger du om att försiktigt närma dig tjejen som blir berikad och artigt fråga om hon gillar läget, eller?

   Du är helt OK. Det som är sjukt är trenden med könsförvirrande roller som Sverige importerat från annat håll.

   MVH Samantha

   Gilla

 • Lewren

  Nej, frågan är INTE om ”dessa vänsterfeminister talar för alla småflickor och kvinnor”. Kvinnor har en EGEN röst, de är FRIA individer och är fullt kapabla att ha egna åsikter och ta egna ställningar.

  Feminister har däremot kollektivt tagit ställning mot mannen i väst de senaste två-tre generationerna med det manshat de utsöndrar, och resten av kvinnorna har bara lapat i sig skiten bara tigit som små flickor. Vill kvinnan att mannen ska skydda henne i ett potentiellt framtida inbördeskrig där taharush är vardagsmat, så är det nog bäst att hon hoppar ner från piedestalen hon sitter på och börjar tänka om hur fan hon värderat mannen. Vilken man med vett i huvudet skulle vilja försvara kvinnor som de beter sig idag? Aldrig i livet! Det har de inte gjort sig förtjänta av, och när kvinnor kommer med inlägg som ”Det är er vi är rädda för” samtidigt som vår inhemska befolkning till allt mindre del förökar sig och den muslimska delen förökar sig explosionsartat, så är nog deras öde förseglat även om de inte själv fattar det.
  De är snabba att ta dessa människor i försvar, men till exempel helt blundar till faktum som att Sveriges våldtäktsstatistik ökat med över 1400% sedan 1975, trots att svenska befolkningen bara ökat med ca 18% sedan dess. Krävs inte någon vidare intelligens för att fatta vem som står för denne statistiken.

  Gilla

 • sam collier

  Ni vet, i USA har vi en tradition med s k ”spin doctors”.

  Bonnier-anställdas försök att ”spinna ihop” fredagens initiativ av bekymrade svenska män med muskler (till skillnad från alla indoktrinerade språkrör med spaghetti istället för armar och ben) med lördagens stillsamma pensionärsmöte är så löjligt att media utanför Sveriges gränser rodnar.

  Värst var M Sahlins försök att kalla lördagens äldre damer nazister och usla.

  Kanske Bonnier-anställda på riktigt tror att alla svenskar är zombies nu av alla vacciner och mobiler. Kanske. Close, but no cigar, Bonnier. Kom tillbaka om tusen år.

  Gilla

 • ossie

  Totalt hjärndöda feminister. Hoppas de får en mussekuk med våld i sig.

  Gilla

 • perarvidsson

  Jag lovar att titta bort om de nu ber om det. Tror inte jag skulle ingripa ändå även om de bad om det.
  De är inte mina kvinnor om man så säger, det är vi väldigt överens om de och jag.

  Gilla

 • rannug

  Många på listan ovan behöver verkligen inte oroa sig för tafsande våldtäktsmän men om de hade haft hjärtat på rätt ställe så skulle de tänka på sina medsystrar!

  Gilla

 • ÅMÅL

  KÄMPAGLÖD TILL PATRIOTER

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: