Islamkritiker utvisas

INSÄNDARE.

Hej. 

Jag är asylsökande från Irak och har bott över nio år i Sverige och har fått avslag på min ansökan om uppehållstillstånd igen. Huvudsaken som jag vill meddela offentligt är att jag kritiserar islam, jag har gjort det helt offentlig med mitt namn samt bilder på mig.Man kan enkelt hitta alla mina skrifter om islam via min hemsidan, blogg, och andra sociala medier.

Migrationsverket vill skicka mig till döden, till det fruktansvärda liv och den kultur som jag har flytt ifrån. Så snälla hjälp mig att sprida detta vidare. Ni kan publicera med namn och foto. Mer info om mitt ärende i pdf filen som jag har skickat med.

Hiwas file

Jag ber om ursäkt om min svenska är inte helt korrekt.

Hiwa Khorsed

“Den grillande grisen har Pettersson lagt till, den var inte med i Hiwas mejl, men fanns på en av hans hemsidor.”

21 thoughts on “Islamkritiker utvisas

 1. So this is what Jesus taught you after his death. The rules in your own bible? You no christian, but a follower known as infidel! Your denomination is a “Heretic Christianity”

 2. Sund fornuft er ikke at udvise denne mand. Man må jo konstatere, at der ikke er ytringsfrihed i Sverige. At der hersker tilstande, som i det gamle DDR, at den politiske lovreligion Islam får lov at herske.Er mildt sagt et vanvid uden lige.

 3. Sverige är tyvärr lika islamistisk som regimen du flytt från. Man utvisar ständigt de som har något att bidra med och håller fast vid de som ställer till problem. Islam betyder underkastelse och det är precis vad det svenska samhället gör just nu. Man får inte ifrågasätta islam i Sverige, varför? För att du ska underkasta dig islam utan att fråga varför. Underkasta dig eller bli uthängd, utvisad, trakasserad, så fungerar sharia i Sverige.

 4. Hiwa Khorsed. Ta dig å det snaraste till en ambassad som har erfarenhet av att skydda individer från allvarliga förföljelser. Lär av Snowden och Assange. Sweden är USA:s lille pudel i mångt och mycket.

 5. Det är tyvärr bara till att åka hem! Kritisera islam får man vänta med tills man har fått sitt PUT! Tyvärr är det så att alla i hela världen kan inte bara åka till Sverige, kritisera islam och därigenom få stanna!

  • Jag tenderar att hålla med.
   Bättre om ‘Hiwa’ tar med sitt bättre förstånd tillbaka ‘hem’ och använder det på alla sätt ‘Hiwa’ kan för att få människor att förstå att islam på så många sätt är fel och att stat och religion absolut inte kan vara ett och samma i ett fritt samhälle. Många människor har dött för att vi européer ska få åtnjuta den frihet vi upplever idag, så det finns tyvärr inga genvägar.
   Någon gång måste det vara Muhammedanernas tur att genomgå upplysningen och separation av stat och kyrka (moské), annars kommer problemet bara sprida sig, något som vi nu får uppleva.

   Som Kalasbetalaren säger så bör det inte vara en orsak att få stanna eftersom vem som helst kan utnyttja det. Andras överlevnad (svensk eller ej) är ingen annans ansvar mer än personen själv. Precis som ‘Hiwa’ inte har någon biologisk framtid i sitt eget land för det som förmodligen direkt väntar honom, har jag ingen biologiskt framtid i mitt eget land för vad mångkulturen bringat.

   Dags att sätta ner foten.

 6. Nu får vi verkligen hoppas på att islamisterna från samma land som islam kritikern utvisas omgående!

  Utvisningen av islamktitikern måste självfallet betraktas som prejudicerande!

  Förstår att islamkritikern från Irak har fått sina asylskäl prövade ända upp i högsta instans och det gör självfallet att inga individuella prövningar för individer från Irak behöver genomföras för återsändning till Irak!

  Prejudicerande pågrund av avvikande åsikt i förhållande till den förhärskande religionen islam i landet Irak! Skickas en islamkritiker tillbaka, finns ingen anledning att utövarna av islam inte skickas tillbaka!

  Då är det raka rör och slaka mustascher som gäller, bara att packa in varenda Irakier i flygplan och transportera tillbaka till Irak!

  Skicka med betalningsplan på återbetalning för erhållet skydd och uppehälle!

  • Skillnaden är att om du söker Plan/Bygglov och överklagar då MÅSTE DU SJÄLV BETALA, om du anlitar en jurist (vilket är ganska självklart).
   Och titta på domen från Migrationsverket , VEM BETALAR detta ???
   ALLA SKATTEBETALARE …………..
   Alla behöver nog fundera om vilken som är ÄRLIGAST ???

 7. Kan du söka asyl i Norge eller något annat nordiskt land, Island, t.ex. Vill bara också säga: skrämmande att man som islamkritiker inte har eller kan får någon fristad.

 8. I en inte alltför avlägsen framtid kommer vi att få se fällande domar mot de som vågar kritisera islam och dess katastrofala följder.

 9. Svenska terroristerna som torskade i Grekland ?? Kan man till att börja med sluta kalla alla arabjävlar för svenska,,dom är blattar som bor i sverige
  och sverige straffar aldrig en blatte oavsätt vad denne gör ,,man lullar runt med dom jävlarna ,,men nu så torskade dom i Grekland och fick en helt annan behandling än dom hade fått i sverige DVS förtur till lägenhet jobb och extra bidrag(en av dom var dömd till 15 år på kåken men släpptes direkt när han landade i sverige där han skulle suttit av resten av straffet)
  Och nu är dom stackarna i chock ,,,lugn bara ,,Mona är på väg nu och kommer att rädda er om och om och om igen vad ni än gör ni kan tillochmed skära halsen av någon kristen ,,det spelar ingen roll lägenheten står och väntar och bidragen sätt som vanligt in på VISA kortet

  EXTRA

  Advokaten: De är båda i chock

 10. Hej Hiwa

  Oroa dig inte för din nivå i det svenska språket, du sköter dig bättre än dom flesta politiker och en del inhemska medborgare (a.k.a PK folket)! Sju-klövern har visat vilken grupp i världen dom bryr sig om. Jag hoppas att du får stanna!

  MVH
  Richard

  • Richard,
   Jag håller med allt du säger. Som invandrare själv, förstår jag Hiwas situation. Livet i Sverige – både för svenskar och för skötsamma invandrare har blivit ett helvete under senaste åren. Jag vägrar att dö här. Har redan fått mitt medborgarskap tillbaka med hjälp från mitt lands konsulat i Stockholm. Kan inte vänta att åka tillbaka dit, till mitt hemland – PATRIA MEA (=på mitt språk), till mitt tappra och vackra, civiliserade folk! Ni ska höra av mig då och då.
   Lycka till, Hiwa! Håll hoppet uppe, ha tålamod om du ändå vill stanna här och leva ett eländigt liv i det mångkulturella, kvävande och farliga nya svenska samhälle.

Kommentera