Inrikesministerns svek


INSÄNDARE från Sandor
Till inrikesminister Anders Ygeman
I en skriftlig kommentar så säger du följande: Det är en oroande samhällsutveckling. Rasistiska grupper sprider hot och hat på våra gator. Det måste mötas med kraft”.

Uttalandet kommer med anledning av att ett hundratal män ämnade ta itu med de marockanska s k gatubarn som sedan en längre tid tillbaka utför olika kriminella handlingar i centrala Stockholm såsom rån, våldtäkter, trakassering av unga kvinnor, väskryckningar och annat.

Men att svenskar blir utsatta för ovanstående, inte bara i Stockholm utan numera i så gott som hela landet, oroar tydligen inte dig. Nu stoppar den kriminalitet som svenskar blir utsatta för inte med det ovan uppräknade, utan ett stort antal svenskar har under årens lopp också pliktat med sina liv “tack vare” den invandrings- och flyktingpolitik som förts. Men det är tydligen ingenting som bekymrar dig. När däremot ett antal svenskar som har fått nog av allt invandrarvåld reagerar och vill visa dom marockanska  gatukräken att nu är det nog, då reagerar du med oro över detta! Tydligen är ett antal gatukräk komna från norra Afrika viktigare att värna om än dina egna landsmäns säkerhet.

Du skriver vidare i din kommentar att alla ska kunna känna sig trygga när man går ut på stan. Men det verkar inte gälla svenska unga flickor och kvinnor som nu, tack vare det mångkulturella samhälle ni skapat genom att – utan någon som helst kontroll – släppa in vildar från dom mest våldsamma kulturer som finns på vår jord, inte längre vågar sig ut ensamma på våra gator och torg. Din kommentar borde istället ha haft följande ordalydelse : Kriminella invandrargrupper sprider hot och våld mot den inhemska befolkningen. Kriminella invandrargrupper mördar, misshandlar , våldtar, rånar, anlägger bränder och trakasserar den inhemska befolkningen”.

Att nu människor börjar reagera mot det samhälle som ni skapat och tillsammans försöker att göra det som för länge sedan borde ha gjorts av bl a polis och andra myndigheter,Anders Ygeman, är bara ett sundhetstecken och det har inget som helst att göra med rasism. Det har att göra med att nu har t o m svensken i allmänhet fått nog av ert svek och förräderi mot det egna folket. Och kräver att få tillbaka det Sverige som en gång var ett civiliserat samhälle, där man kunde vistas utan risk att utsättas för kriminella handlingar av ovanstående slag bara av den anledning att man är svensk.

Anders Ygeman, det är direkt ömkligt att behöva läsa kommentarer som dina; En minister som inte har civilkurage och inte vågar tala sanning om det samhälle som han varit med om att skapa. Som inte ställer upp för sina egna landsmän, utan värnar mer om pack och slödder som är komna hit i syfte att utnyttja det svenska välfärdssystemet – och som därtill endast tillför Sverige enorma kostnader och sociala problem.

Anders Ygeman: Värdesätt dina egna landsmän och verka för ditt land och ditt folk – inte emot!

Sandor Herold, boende i Malmö och invandrad till landet 1956


17 responses to “Inrikesministerns svek

 • br

  Mycket bra skrivit!! Nu ska det bildas ett special förband som ska förhindra att gäng tar saken i egna händermed Marocko packet.ja då.gick det snabbt!! Då finns det pengar.men det gick inte få fram resurser som skulle skydda oss svenskar ifrån våld,trakasserier och rån.nej,det kunde ygeman inte tänka sig skydda bla unga svenska tjejer sexuella trakasserier. Det är ynkligt av de styrande att alltid skydda kriminella
  Importer och som i det här fallet ligister som inte ens har rätt att visstas i det
  Här landet.det är ett svek emot den hårt arbetande svensken. En dag får vi alla nog och inte bara det hundratal som agerade här om dagen.

  Gilla

 • Lisa

  Nu något helt annat, som det heter: Paolo Macchiarini är inte raketforskare han kallar sig ”stjärn-kirurg” och lyckades blåsa regeringen och KI-styrelse. Som vanligt var det en lögnare och bluffmakare.
  Pengarna rakt i vasken, ingen vågar naturligtvis berätta hans om lön.
  När skall dumheterna ta slut. Finns det inte Svenskar med bättre meriter.
  Die dumme Schweden.

  Liked by 1 person

  • Karin

   Har inte det programmet sänts tidigare? Jag har sett de förut. Blev så himla förvånad att det blev sån rabalder den här gången. När jag såg de så va de ett program. Sverige syns just nu bara vara ett mörker ◼️◼️◼️◼️

   Gilla

 • Joy

  Ynkeman borde han kallas, en ynklig man.

  Gilla

 • Karin

  Det gick en rysning genom kroppen när Ygerman tog i från fotknölarna. Om dom ändå tog krafttag mot problemet 😡 Men dom är väl i nån jävla bubbla och flummar runt.

  Gilla

 • Stenbock

  Läs gärna min kommentar under inlägget ”Dagen Bild” :
  https://petterssonsblogg.se/2016/02/02/dagens-bild-54/comment-page-1/#comment-249223

  Gilla

 • Trynbald

  Enl. SVTS hemsida säger inrikesministern att Sverige ska betala dom kriminella marockanska våldtäktsmännens hemresa. Hur har dom haft råd att ta sig hit är ingen frågeställning som intresserar. Men missbruket av skattemedel är oändligt.

  Gilla

  • Vigor

   Japp. Sverige ska även betala deras boende och uppehälle hemma i Marocko. ”De kan ju inte förvisas till gatorna”. Såklart.

   Gilla

 • Argus

  Typisk polititisk problemlösning, man ger sig på symptomen istället för problemen. Grip och repatriera det importerade slöddret så försvinner det andra också.

  Gilla

 • Trynbald

  Svenskar har varit världens snällaste och konflikträddaste folk. Det är nu när folk får se vad den vansinniga massinvandringen fört oss, som pendeln svängt kraftigt. Om ett opinionsinstitut vågade ställa radikala frågor med anonymitetsskydd, så hade det blivit annat ljud i skällan.

  Tror det finns en klar majoritet att på allvar ta itu med dessa dubbelt kriminella pissråttor som är här illegalt.

  Ygeman med sina uttalanden snabbar på socialdemokraternas fall ner i avgrunden.

  Gilla

 • Eva Adam

  Bra Sandor! Sakligt skrivet.Det är så man känner inför samhället.Vanmakt.Hela regeringen med dess anhang är ynkryggar…Hoppas,att det blir en ändring åt rätt håll? Tveksamt….

  Gilla

 • ÅMÅL

  Läs mer om den anti-svenske globalistens svek:

  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se

  Gilla

 • Tony

  Var ska Ynkelman ta den ”Kraften” ifrån, en regering som är det
  mest kraftlösa som existerat i landet, som inte ens har kraft att
  skydda gamla pensionärer från överfall?? Han ska nog ha klart
  för sig att den dagen när fördämningarna brister i landet så
  hjälper hans krafttag föga, inte ens om Polisen får 3500 nya
  tjänster, som förmodligen då ska ha som uppgift att skydda
  det invandrade Bösset, inte Svenskarna. Allt har en gräns
  här i Världen oavsett vad uppblåsta sossepolitiker tror.
  Ni kommer att bli varse!

  Gilla

 • Olle B

  Bra skrivet, håller med i allt, men det blir mer tyngd om istället för det positiva ”tack vare”, borde det negativa, ”på grund av”, användas. Exempel. Han dog på grund av rökning…. Som nu på grund av det multikulturella (ett sånt skitord)…

  Gilla

 • Galten

  ”Ynkeman” har fått fronta den sista tiden för de andra dilettanternas fadäser. Själv anser jag att de är rena ynkryggar och rena ynkedomen.

  Gilla

 • jgarn

  Anders Ygeman, en ynklig figur, sosse och feminist, jag vomerar över sådana figurer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: