Hatmedia fortsätter att underblåsa våldsvänsterns hat…….


Aftonbladet kallas i folkmun för

aftonlögnen

aftonlögnen

Aftonlögnen och hur just jag kan bekräfta att denna blaska som endast är en av flera hattidningar som bekostas av skattemedel ljuger för sina läsare ska jag berätta för er om.

Sanningen är inte och har aldrig varit en ledstjärna för kvällspressen, det är vi många som i alla tider vetat om och förhållit oss åt. De som känner att det inte är så viktigt ifall de ”avslöjande” skandalreportagen inte har något uns av sanning fortsätter att köpa……men vi andra låter bli.

Igår lovade jag er att berätta och visa bilder om den lördag i augusti 2012 då jag tog tåget till Stockholm för att vara med om Counter jihad på Norra Bantorget.  Efter alla de goda tal jag lyssnade på fick jag i samråd men polis för min säkerhet åka en bit med polishyrd buss, klä om mig, hoppas att inte bli igenkänd av våldsvänstern, sitta på en pub och skriva referat för Petterssons, ta nattbussen hem och där bli så förbannad att jag ville slänga ut datorn genom fönstret.

aftonlögnen

aftonlögnen

I arla morgonstund den 4/8 -12 steg jag av nattåget och tog mig upp till Norra Bantorget för att rekognosera inför eftermiddagen. Några poliser var redan på plats och jag gick bort till dem för att presentera mig som en av de som skulle vara där för att lyssna på talen. Jag förvissade mig om hur jag skulle komma åt och in dit de som ville lyssna skulle stå, jag ville nämligen inte riskera att bli fast i någon klunga av våldsvänstern med vuvuzelor som jag ”lyckats” hamna mitt i i Malmö när jag velat lyssna på politiska tal. Polisen informerade mig, de önskade mig välkommen tillbaka och jag gick ut i staden.

Detta internationella politiska evenemang hade Stockholm som första stad att börja sitt ”rally” vid och det på grund av självmordsbombaren Taimour Abdulwahab al-Abdaly. Islamisten valde att utföra terror i en svensk stad då han ansåg att vi som nation varit alldeles för tysta om de danska muhammedkarrikatyrerna några år tidigare. Jag är mot självmordsbombare och jag är mot islamisering av länder.

Debbie robinson Australien

Debbie Robinson Au

Denna varma vackra sommarlördag var jag rustad att lyssna på tal av talare från USA i väst, talare från våra nordiska grannländer till talare från Australien down under. Jag kände endast en person som också skulle dit och med honom höll jag kontakten under tiden vi var där. Min sambo satt hemma, tittade och lyssnade på Aftonbladets liveutsändning, det var då jag insåg att den unga kvinnliga aftonbladetjournalisten gjorde allt för att mästra, undanhålla och ljuga.

”Journalisten” gick omkring med sin kamera och ljudkille mitt bland oss mötesdeltagare samtidigt som hon målade och diktade upp oss som extremister, och där stod jag och antecknade, fotograferade och registrerade skeenden runt omkring mig. Jag registrerade hur hon arbetade och visste att det som kom ut i etern var helt annorlunda mot hur det var där på plats. Jag hade kontakt med sambon i Malmö, i aftonbladets utsändning såg han mig i min blommiga sommarklänning och började att bli orolig för min säkerhet då ”motdemonstranterna” var mycket intressanta och viktiga för hatmedia att rapportera om.

Paul Weston

Paul Weston

För er kan jag berätta att alla de tal jag lyssnade på var mycket goda tal, och de gav ord åt samma oro som vi i Sverige har om den politiska elitens vilja med inskränkningar i yttrandefriheten och om hur vi vanliga känner av när islamisering av våra länder drabbar kvinnor först. Denna lördag lärde jag mig att det jag Är, det är att jag är islamrealist.

Efter talen fick jag som jag tidigare redogjort för åka med en buss som polis beställt dit, vi blev körda några kvarter bort från de maskerade ur våldsvänstern som var farliga för oss, jag släppte ut mitt hår. Vid Fridhemsplan fick vi alla hoppa ur bussen och lämnades till våra öden, jag gick en bit och sedan in på en pub. Där på puben beställde jag något att äta och gick sedan in på toaletten för att byta kläder, detta är inte riktigt friskt. På tvåtusentalet för att inte åka på stryk måste man som stålmannen klä om i en telefonkiosk/pub.

Jag skrev mina inlägg på laptopen, postade dem o

Tommy Robinson

Tommy Robinson

ch begav mig till Centralen. På nattbussen hem kopplade jag upp mig på nätet och tittade genom hur media rapporterat om Counter jihad-rallyt, det var då jag såg bluffen, det var då jag såg den feta lögnen. Den ljuva sommarklädda aftonbladetjournalisten säger ” Ja ni hör ju, man kan verkligen säga att motdemonstranterna har lyckats, man kan inte höra något av talen”

Och detta har hon mage att säga då hon själv varit innanför polisavspärrningen, hon var så nära mig att jag hade kunnat röra

aftonlögnen

aftonlögnen

vid henne, jag hörde allt och jag vet hur hon mixtrade med just denna rapportering. Hon ställde sig vid skränvänstern, lät kamera och ljudkillen zooma in en talare samtidigt som man har ljudet kvar hos de som har mer att önska vad beträffar mötesfrihet och respekt för andra än sin egen lilla snäva grupp. Aftonbladet ingår i hatmedia med en vänsterextrem agenda.

För några dagar sedan ville Aftonbladet intervjua mig, men jag tror inte att dom riktigt förstår vad dom gjort mig, och vad de gjort mot vårt land. Är det ett friskt land att jag en äldre kvinna måste åka polisbuss och ser sig tvingad att klä om för att inte riskera att åka på stryk av mina egna landsmän för att jag lyssnat på tal som inte dom vill lyssna på. Aftonbladet underblåser hat och odemokratiska metoder, aftonbladet duger till EN sak, att torka sig med…..eller att sätta fyr i kaminen med.

Vid pennan

Eva-Marie Olsson

Malmö.


13 responses to “Hatmedia fortsätter att underblåsa våldsvänsterns hat…….

 • Ettan

  På vilket sätt bekostas AB av skattemedel? Något presstöd får de inte.

  Gilla

  • Eva-Marie

   Aftonbladets ägare, det vinstdrivande norska bolaget Schibsted= ABs ägare får presstöd.

   Schipstedt äger Aftonbladet, Svenska dagbladet, Metro, Blocket och mycket mer.

   Gilla

   • Ettan

    Aftonbladet får inget presstöd. Det vet du. Att du försvarar din lögn gör mest att jag som Sverigevänlig person har lust att sluta läsa denna blogg. Schibstedt som ägare får inget presstöd. Det är tidningarna som får. Ta och googla så hittar du listor.

    Gilla

 • Gaschi

  Må vara. Men Petterssons blogg sätter Pheme i högsätet. Dessutom tål inte Pettersson kritik då stänger han av de Pettersson kritiska.

  Gilla

 • Kommendanten

  Aftonbladet borde benämnas HYCKLARBLADET.

  Jag anser att de bör snarast möjligt kontakta Patentverket, detta för att ta patent på ovanstående benämning innan någon annan hycklare gör det. Som sagt, vi har många pk-medier som hycklar.

  Gilla

 • Galten

  Vore intressant om den ”väna” uppenbarelsen eller någon annan från aftonhoran gav sin version om falsarierna. 🙂

  Gilla

  • Eva-Marie

   🙂 Jag väntar med spänning på den, den versionen lär inte komma. aftonlögnen står med byxorna nere vid fotknölarna och det vet dom om.

   Gilla

 • Eva-Marie

  Det dumma är att hatmedia anser oss (sina läsare) som så urbota dumma att fast att alla tal ligger på Youtube så gjorde den sommarklädda väna ”journalisten” ett sådant flagrant misslyckat försök att föra folket bakom ljuset…….fast någon lurade hon säkert. Du förstår säkert varför jag blev så arg på bussen hem. Denna betraktelse kom jag att tänka på nu då mina vänner blev till nazistrasister av hatmedia igår.

  Den bluff som jag har bevis för berättar jag för så många som jag bara kan, jag tror att jag fått en hel del till att sluta köpa slaskmedia 😉

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Tack Eva-Marie för att du kämpar, Du är värd en GULDMEDALJ….! Befinner mig utomlands, börjar fundera på om jag någonsin vill tillbaka till Sverige mer, känner ett hat i hela kroppen OCH I HJÄRTAT till avskum som Stefan Löven….
  Jag får se….

  Gilla

 • Lena

  Eva- Marie jag vet att du är sanningsenlig och en hederlig person, annars så hade jag nog efter att ha läst ovanstående velat påstå att du har drömt !
  Så går det alltså till i Sveriges ”innersta” cirklar !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: