9 thoughts on “Den globala ”uppvärmningen”

  1. Man kan säga vad man vill om uppvärmning eller istid. Den jag är mest irriterad över, är de som gjorde att vi fick så mycket snö och is att Hallands åsen bildades.
    Vad va det för befolkning, som åstadkom den, vet Åsa Romson hur det fungerade och vem det var??

  2. Skyll allt på global uppvärmning,
    människans fel möjligt ja? Men trots allt värms Tellus upp av solen! Så bara gilla läget!!. Men Allt för skattens skull! Endast kändisar och eliten ska kunna flyga till jobb eller mästarmöte i Davos,
    alla andra ska vara förbrukare .så avkastningen i de bolag dom äger ständigt ökar i värde det duger inte med att det går bra utan det ska va en ständig ökning i förhållande till fjolårets resultat. Det är precis som våra fängelse blir snart privatiserade och där igenom vinst maskiner med tanke på klientelet som består av 98% icke svenskar den grupp pådyvlats oss av besluts fattarna men säljes till privata bolag precis som skolorna äldreomsorgen får svenskar betala de kostnader dom lägger på sammhället alltså skattebetalarna.
    kul är deras framtida utsikter men inte det vi önskar oss…
    Skatt skatt skatt

    Ja som livegna statare utan möjlighet att påverka eftersom alla blir automatiskt omyndig förklarade storbolag och staten går hand i hand en slags omvänd kommunism fast ännu värre i sossialist diktaturens godtycke som fånge utan pengar eller skydd utan sysselsättning eller möjlighet till försörjning fast frisläppta som frigående höns.
    Trevlig framtid

  3. Att lyssna på någon som babblar om globala uppvärmningen är ett paradexempel på orwellianskt dubbelspråk. Att det snöar i Sahara beror på den globala uppvärmningen. Den som säger emot är en hatisk världsförstörare och säkert också rasistfascistnazist.

  4. Tid för etablissemanget till eftertanke, kanske börja förstå sammanhanget energi, kol, koldioxid, växtlighet, klorofyll, mätningar, statistik och en massa förståsigpåares försörjningsmöjligheter!

    Aldrig snöat i Kuwait, nu har det snöat trots klimatförändringen! Ett streck i räkningen för Romsson och Paris mötet, eller????

    Börjar dra ihop sig till en stor miljöskatteåterbäring från stat och kommun för alla jävla PK hittepå om globaluppvärmning!

    Nu går det snart inte en halvdag mellan skrattanfallen aaaaaaaaaaahohohohahohahohoooooooohaho! Får sån fruktansvärd kramp i magmusklerna och mungiporna! Blir nog tvungen att sluta läsa alla typer av media!

  5. Det är tydligt att vi måste öka utsläppen av koldioxid så vi slipper dessa rekordkalla vintrar.

Kommentera