Hatmedias rapportering från dagens Sverigevänliga demonstration


HATMEDIA. Hundratals personer hade i dag samlats på Norrmalmstorg för vad som i själva verket var två demonstrationer – en där man kritiserade invandringen och en motmanifestation.

På plats fanns även ett stort antal poliser och avspärrningarna kring området var rigorösa. P4 Stockholms reporter som befann sig på plats beskrev en hätsk stämning där den ena gruppen försökte överrösta den andra.

TV4 sändningen klockan 19 rapporterade om ett hundratal demonstranter och lät en representant från Expo och en vänstermupp uttala sig om nazister och rasister. Ingen från arrangörerna intervjuades.

Enligt flera medier ska mörkhyade personer ha attackerats men det är inget som polisen bekräftar.

-Pettersson försöker sig på en sammanfattning av Hatmedias rapportering från Folkets Demonstration och protester mot regeringens politik.

 • Enligt hatmedia bestod deltagarna av ett hundratal personer – enligt deltagare minst 500.
 • Enligt hatmedia var det en rasistisk/nazistisk demonstration – enligt deltagare var det en demokratisk demonstration med tillstånd mot regeringens invandringspolitik.
 • Enligt hatmedia består demonstranterna i huvudsak av galna extremister – enligt Pettersson är de flesta kloka och ansvarstagande medborgare som är oroliga över den politik som förs.
 • Enligt hatmedia förekom det våld och misshandel av invandrare – enligt deltagare förlöpte allt lugnt och polisen kan inte bekräfta att det våld som var hade något med demonstranterna att göra.
 • Enligt hatmedia är de som demonstrerar mot den lagliga demonstrationen och försöker begränsa yttrandefriheten motdemonstranter – enligt mig är det antidemokratiska extremister.
 • Hatmedia berättar inte för er är att de så kallade motdemonstranterna bestod av AFA/Syndikalister som sprang efter de som lämnade folkets demonstration. De spottade och hytte med sin svarta flaggor mot de de som deltagit.
 • Enligt Pettersson försöker inte ens hatmedia skildra verkligheten opartiskt och korrekt…

Medias_rapportering


40 responses to “Hatmedias rapportering från dagens Sverigevänliga demonstration

 • Folkets Demonstration blev mycket lyckad, detta till politiskt korrekt pöbelmedias stora förtret | Karpstryparn III

  […] mediaaktörer, några av dem som står för dessa avslöjanden är t ex Informationskriget.se , Petterssons gör skillnad! och Helena Palena . Naturligtvis finns det också politiker som försöker smutskasta […]

  Gilla

 • Pate

  Och så var det lilla detaljen med referenser.

  Men det är klart. Ni får ju mer likes genom att inte visa referenser, för då kan ni ljuga hej vilt!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå Norrmalmstorg och medias partiska enögdhet som ingen köper.

  Till salu……….

  Norrmalmstorgsbilen söker nytt hem.

  Vid Norrmalmstorgsdramat 1973 krävde rånarna att få tillgång till en snabb flyktbil, en Ford eller BMW. Polisen valde då att rulla fram en blå Ford Mustang utanför banken.
  Nu, 43 år senare, söker flyktbilen en ny ägare.

  http://www.di.se/artiklar/2016/1/31/norrmalmstorgsbilen-soker-nytt-hem/

  Gilla

 • Mätz

  Som vanligt har vänstern inte tillstånd för det de kallar motdemonstration. För att kunna demonstrera mot något måste man först lyssna på motståndaren. Vänstern är inte intresserade av att lyssna. De vill tysta ner regimkritiker. Skydda folk från att höra andras åsikter än deras egna. Jag kallar dem inte för motdemonstranter jag kallar dem för antidemokratipöbel.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Mycket snack om rasister och nazister!
  Är man det om man inte vill att Sverige skall se ut som en muslimsk soptipp, typ Syrien, där ursprungsbefolkningen får springa för livet, får jag väl vara rasist och nazist!

  Inte mer med det!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  HATMEDIA är verkligen en korrekt epitet, EXPRESSEN rapporterar aldrig om de marockanska gängen runt city som rånar och attackerar folk, våra kvinnor ofredas sexuellt osv. Ett större gäng marockaner rånade och attackerade människor i Tunnelbanan vid T Centralen – INTE ETT ORD I EXPRESSEN/HATMEDIA…..
  Självklart skall de som är berörda runt city ta hand om problemet själva men på ett snyggt sätt, polisen verkar inte göra ett skit, YNKEDOM!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Har lyssnat igenom SVT.s rapportering och den är på samma nivå som Expressens….-man MÖRKAR, ljuger och förvanskar allvarliga händelser, – händelsen med sextrakasserier i Kungs-trädgården MÖRKADE man helt liksom rånen av de marockanska gängen i Stockholms Tunnelbana….
   PROBEMEN ÄR SJÄLVFÖRVÅLLADE – SOM MAN RÖSTAR FÅR MAN LIGGA!
   Vi har alla ett ansvar att väcka 87:an om den allvarliga samhällsutvecklingen, gatuvåld hjälper ingenting, däremot demonstrationer som dessa MODIGA människor i Folkets Demonstration – GULDMEDALJ TILL VARJE MODIG DELTAGARE!
   Som enskild medborgare kan man göra enkla insatser för att skydda sig mot vänsternazister och marockaner m.fl. exempelvis installera en säkerhetsdörr, en enkel åtgärd.
   SVERIGE är inte ännu en muslimsk diktatur men vi är på väg dit, 7klövern kommer att ta oss dit, de ser inte framåt, inte ens 100 år framåt, då finns inga etniska svenskar om utvecklingen med invällningen av araber får fortsätta.
   VAKNAR INTE 87:AN OCH RÖSTAR BORT DEM SENAST 2018 KOMMER SVERIGE OCH SVERIGES BEFOLKNING ATT GÅ UNDER!!!
   Vi kommer alla att få bita i det sura äpplet inom några år, – vi ser det INTE just nu men Sverige kommer att bli ett mycket, mycket fattigt land med nuvarande ledarskap. Det går inte att ta alla jordens dysfunktionella socialfall och muslimer till Sverige och tro att det kommer ut något bra av det, det leder rakt ner i HELVETET och det kommer vi alla tyvärr att bli varse. Tåget har redan gått, Sverige är mycket illa ute inom några få år!!!

   Gilla

 • Josef Boberg

  Visst är det så att etablissemangets media allvarligt kan skada hens verklighetsuppfattning.

  Därför har jag inga tidningsprenumerationer, ingen TV och ingen radio sedan 1996. Det har jag aldrig ångrat.

  Gilla

  • ossie

   Går bra att ha TV se bara till att inte finansiera SVTs propaganda. Radio är fritt att ha tidningar kan man läsa på nätet ha en ad blocker så generarar man inget. Se till att inte sponsa Svenska Kyrkan eller postkodlotteriet eller annat som stöder Expo.

   Gillad av 1 person

  • Stenbock

   Tack för den länken Åmål…
   I natt sover jag säkert bättre.Och vid nästa möte skall jag vara med i hopen,som kämpar för landets framtid.

   Gilla

 • Avgrundsvänstern störde välbesökt folkdemonstration « Avpixlat

  […] flyktingar” et cetera (Omni, TV4 och SVT som dock var förvånansvärt sakliga), se även Pettersson och Viktoria […]

  Gilla

 • ÅMÅL

  SAMHÄLLSKONTRAKTET

  Gilla

  • Stenbock

   Herredj-lar då får vi bygga nya islamistiska begravningsplatser.
   Kriget har pågått där nere i många hundra år !! Krig,terror och knäliggande med ”r-ven i vädret” på fredagar,är ju deras kultur sedan över tusen år tillbaka….
   Ännu en fint hon söker slå i sin valboskap,för att få sitta kvar.

   Gillad av 1 person

 • Eva-Marie

  Några vänner till mig var i Stockholm idag för att hålla tal vid ”Folkets demonstration” och som brukligt är med den skattefiansierade hatmedian så använder sig dessa ”journalister” sig av så fruktansvärt fula benämningar om de modiga personer som med risk för medial skampåleuthängning ändå modigt stod upp i sin åsikt om att den förda invandringspolitiken är en helt felaktig inslagen väg att gå.

  Jag blir så illa berörd av hur hatmedia helt ogenerat ljuger för läsarna och jag drar mig till minnes om hur felaktigt och fult media ”rapporterade” vid counter jihad-manifestationen i Stockholm för några år sedan.

  I morgon ska jag skriva ner en återberättelse om hur Aftonbladet ljög, om varför jag fick åka polisbuss för att rädda mit liv, och om varför jag höll på att slänga ut min laptop genom nattbussens fönster i ren ilska.

  Gillad av 1 person

  • Joy

   Kommer du att publicera den här på bloggen? Isåfall, tack på förhand för inside- information!

   Gilla

   • Eva-Marie

    Hej!

    Jo det tänker jag göra, de som inte har stått mitt i och sett/hört hatmedias lögner och agenda har svårt för att föreställa sig om hur illa det är på riktigt.

    Gillad av 1 person

 • "R291"

  Hets mot folkgrupp finns inte i USA eftersom där har de yttrandefrihet.

  Varför kan inte Sverige ta bort hets mot folkgrupp lagen så att vi också kan få yttrandefrihet?

  Jag vill inte betala skatt längre, mina pengar går till att förstöra Sverige.

  Gillad av 1 person

 • thomasajackson

  Hatmedia är ett utmärkt retoriskt begrepp. Hatmedia kallar alla våra, alltså vi som är normala, alltså oss konventionella människor, favorithemsidor för hatsajter, så då passar det utmärkt att vi kalla hatmedia som SVT/SR/Aftonbladet/Expressen/DN/SvD och all annan hatmedia för just – HATMEDIA
  mvh
  Dr. Jackson

  Gillad av 1 person

 • en idiot som slösat skattepengar

  YTTRANDEFRIHET PÅ EXPRESSENS VILKOR.

  Gilla

 • Förbannad

  Det måste ha svängt rejält i opinionen den sista tiden, när jag började läsa på Petterssons och kommentera så kände man igen många namn som lämnade kommentarer, vad har hänt sista månaderna? Massor av inlägg ifrån olika användare, var kommer de ifrån tro? Glädjande!

  Gillad av 1 person

 • . Yttrandefrihet

  Vi ska under tystnad knega ihop till inkräktarnas bidrag och plocka zigenarbajs. Basta!

  Gilla

 • fullsula

  Första Demonstrationen var vi ca 350
  Andra runt 500, idag närmare 1000..
  Media har bara inte svårt att hålla sig till sanningen, de har svårt att räkna också. Tragisk utveckling..

  Gillad av 1 person

  • Förbannad

   Bra där! Nästa gång hoppas jag kunna komma, infallit när jag inte haft möjlighet!

   Gilla

  • eri

   När dom höll sin manifestation mot rasism på medborgarplatsen slutet av förra året,,så rapporterade hela slaskmedia unisont att det var minst 15 000 deltagare ,,,,in my as,, jag råkade knalla förbi
   ….dom var max 2000 ,,,jag menar det MAX 2000 och inte en kotte till
   polisen sa ca 3000 men det sket slasken i dom bestämde att det var 15 000 ,,men vi som vet ,,vet också att vurmarna är inte så jäkla många ,,men dom hörs ,,det är dom som styr media

   Gillad av 1 person

  • Mumien

   Jag var med på den första demonstrationen, med mig var också min 73 åriga mamma och några kompisar till henne.
   Varken jag, min mamma eller några av de andra som var där är några nazister. Vi är vanliga medborgare som är oroade över utvecklingen i vårt land. Demonstrationen gick lugnt tillväga och efteråt gick många av oss och åt tillsammans. Det var trevlig stämning och vi kände samhörighet.

   Kan tänka mig att övriga demonstrationer efter den första bestod av samma sorts människor.
   Media ljuger för att skrämma medborgarna från att deltaga, men kommer inte att lyckas, svenska folket har börjat vakna nu

   Gillad av 1 person

 • ÅMÅL

  Enligt hatmedia var detta nazister 😉

  Gillad av 1 person

 • Pica pica

  Tyvärr framför Ygeman samma åsikter som vänstermupparna nu varnar för: Det har hänt något fruktansvärt i Europa. Bl a med Ungerns åtgärder för att skydda EU:s gräns såsom bevis på nazism, faschism och främlingsfientlighet.

  Vad de inte fattar är att alla ohörda protester mot den massiva invasionen av människor från främst utomeuropeiska muslimska länder börjar höras. De flesta märker att det inte är svältande flyktingar från kriget i Syrien utan unga män som är nog så kräsna från Mellanöstern och snart hela Afrika. De vill har allt vi har uppnått med generationers hårda slit och skattebetalande – och det vill ha det nu!

  Gillad av 1 person

 • Förbannad

  Det är som det brukar, sanningen svider…Ygeman kan lägga ner sitt skitdravel om rasister, hans pondus hänger på det. Den lilla promille som håller Sossarna uppe är visst den karln. Det är för mig en gåta, men å andra sidan gillar inte jag sekter och fanatiska människor, kan bero på det kanske…

  Gillad av 1 person

 • tillåtet enligt svensk lag

  Kan man inte få tycka vad man vill? Var går gränsen egentligen?

  Hets mot folkgrupp lagen börjar alltmer användas för att tysta kritiker av islam. I USA finns inte hets mot folkgrupp, eftersom där har de yttrandefrihet.

  Varför kan inte Sverige ta bort hets mot folkgrupp lagen så att vi också kan få yttrandefrihet?

  I ett fritt samhälle ska vi ha rätt att parodiera, smäda och kritisera alla former av övertygelser. Att undanta religiösa övertygelser och företeelser från detta vore oerhört märkligt.

  I ett demokratiskt samhälle med yttrandefrihet exponeras man för åsikter och företeelser som är en främmande – det är ett av det öppna samhällets villkor.
  I det får man acceptera företeelser som att kvinnor inte täcker sig, förekomst av homosexuella och annat som djupt religiösa OCKSÅ känner sig djupt kränkta av.

  Det är löjligt hur genomskinligt domstolarna visar favör för alla andra förutom etniska svenska kristna.

  Gillad av 1 person

 • eri

  Hatmedian hittar alltid någon stolle som säger sig blitt misshandlad
  (gjort något dumt och fått en snyting )Om dom letar tillräckligt länge ,,och om dom inte hittar någon så går det ju alltid att fabricera

  Gillad av 1 person

 • eri

  Expressen har fått in en video som visar våld från dagens demonstration
  Expressen påstår att det är en rasist som angriper dom fina antirasisterna
  Men sanningen är att killen i grå munkjacka är just en sån där antirasist
  tvärt e mot det som skitslasket påstår ,,,det är alltså en motdemonstrant som hoppar upp och försöker sparka en sverigevän ,,,undrar när dom upptäcker misstaget och tar bort videon

  Gilla

 • Stenbock

  Så var det även i DDR när folket började att resa sig mot diktaturen… Hade inte en orädd uppfinningsrik amatörfilmare,filmat alla de tusen som gick ut på gator och torg,och därefter smugglat filmen till utlandet,hade DDR fortfarande sett ut som dagens Absurdistan !
  Alltså måste vi på alla sätt bistå utländska TV-team,för att nå ut med allt ont som sker i vår totalitära stat,till demokratiskt sinnade länder.

  Gilla

 • Lewren

  Bra inlägg

  Gilla

 • Trynbald

  Det är en oroande utveckling rasistiska grupper sprider hot och hat på våra gator säger Ygeman, det är ju precis tvärtom. Ygeman är nog ingen som räddar kvar socialdemokraterna över 20%.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: