Mängder med stöldgods på asylboende


INVANDRARBROTT. Från början såg det ut som ett vanligt snatteri, även om värdet på jacka gjorde det till stöld. Gripandet av den ännu inte klart identifierade mannen gav dock skäl till husrannsakan hos honom. Vilket ledde till fynd av stulna kläder värda närmare 25 000 kronor.

Den 7 januari stoppades en man med en stulen jacka värd 1799 kronor från Stadium Outlet. Jackan var uppenbart stulen varför tjuven greps för att under natten så småningom bli anhållen, misstänkt dels för den aktuella stölden med också så småningom för häleri.

Mannen häktades några dagar senare och sitter fortfarande i häkte.

Ertappandet av honom som tjuv ledde till husrannsakan hos mannen, som bodde i en flyktingförläggning nära Borlänge. Där gjordes fynd av ett stort antal stulna kläder och andra varor. När målet nu går till åtal begär åklagare för nio olika butikers räkning bättre rätt till totalt 77 olika klädesplagg, skor, accessoarer och smink, sammanlagt värt lite närmare 25 000 kronor.

-Pettersson säger att de är driftiga de nyanlända…

DD.se

 


3 responses to “Mängder med stöldgods på asylboende

 • Vakthunden

  En berikare med entreprenörsanda, det är sådana personer vi behöver tycker landets ledare.

  Liked by 1 person

 • Involuntarium.se

  Nämen hur var det nu? Vinst och ingenting annat än vinst!

  Tomas Lindberg C har nog rätt, ”jag tycker att om de kommer hit som asylsökande ska deras kultur gälla” visserligen gällde uttalandet barnäktenskap!

  Jag tycker nog att ”de asylsökandes kultur isåfall ska gälla vid stöld” det innebär straff enligt Sharia vid stöld förlorande av kroppsdel!

  Ingen normal sunt tänkande människa kan påstå att de här asylturisterna bidrar till det svenska samhällets välmåga och välstånd! Det kan bara vara Stefan Löfven hans regeringen och resten av sjuklövern som anser att asylturisterna bidrar till Sveriges välmåga och välstånd!

  Stefan Löfven stäng gränsen, utvisa alla asylturister eller avgå!

  Gilla

 • Mary Agnes

  En ren vinst för samhället. Men inte VÅRT samhälle, dock…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: