Hjälparbetare hittade på att flykting dött i Berlin


INVANDRING. I går höll en volontärgrupp som arbetar med flyktingmottagningen i Berlin en spontan presskonferens där man berättade att en 24-årig syrier dött sedan han köat i mer än ett dygn utanför socialtjänsten i huvudstaden.

Men berättelsen – som fick stor spridning i tyska, svenska och internationella medier – visade sig vara osann. Tysk polis undersökte fallet men fann inget som kunde bekräfta att en ung syrier mist livet i väntan på hjälp.

När hjälporganisationen Moabit Hilft blev konfronterade med att nyheten var osann hänvisade de till en kollega som källa. Han hade publicerat en dödsannons på sin Facebooksida. Från början fick polisen inte tag på hjälparbetaren. Inte förrän på onsdagskvällen kunde de hitta honom och då erkände volontären att han hade hittat på allt.

-Pettersson säger att det är ungefär som i Sverige där hatmedia hittar på att Sverigedemokrater tänder eld på asylboenden och en massa andra saker…

Die Welt

Medias_rapportering


18 responses to “Hjälparbetare hittade på att flykting dött i Berlin

 • Stenbock

  Nu känner sig PK-medierna i Tyskland utsatta för konkurrens…Efter gårdagens vänsterextrema anka,om den ”döde syriern” på FAJSBUUK,vill man nu att denna sida framöver censureras !
  I kväll var de ”korrekta” överens om,att endast deras nyheter är seriösa. Undrar då bara varför då de ”seriösa”låter trycka upp grova svarta rubriker på sidan ett,i sådana uppenbara fajkade fall ? 🙂

  Gilla

 • eri

  Så där är dom hela bunten om verkligheten inte ser ut som dom vill så hittar dom på vad fan som helst ,,det gäller vänsterpacket mp PK klubben journalister socialkleptokratiska politiker ,,dom ljuger hela tiden ,,
  Vad har vi ”sverige vänner ” ljugit om ?? inte ett skit !!!
  Och sanningen kommer till slut alltid att segra

  Gilla

 • Lofas

  Godhetsknarkarna sväljer alla menaitlögner.

  Gilla

 • Synonymen

  En muslim som gör det enda muslimer kan.

  Stjäla!

  Kolla vänsterhanden på muslimen.

  http://www.kimmoa.se/rn/visa?UID=8748838

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Dessa tillhör en annan ras, måste vara besläktade med kloakråttor….Konfronterade en liknande typ vid ett tillfälle, de förstår bara gatans hårda språk och ger sig aldrig. Man ska undvika dem men konfrontera dem och MARKERA GRÄNSER HÅRT OCH BESTÄMT!!
   DET ÄR DESSA AS STEFAN LÖVEN TYCKER SKA FRITT FRAM I SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Gilla

 • Lena

  Ja tänk vad det hittats på eller…………..?
  Hur betalas apanagen till Sveriges kungahus, är det skattemedel ?
  http://www.di.se/artiklar/2016/1/28/reinfeldt-far-nytt-toppjobb/

  Gilla

  • Sven-Erik

   FR ”har ett viktigt möte inbokat i Skåne”. Ja en kan tänka, att pengar går före hedern och att äras av kungen personligen. Det är säkert ett av FRs seminarier med entréavgift på någon tusenlapp eller två, som betalas till hans bolag för att slippa skatt och avdrag på hans ”pension”.

   Gilla

  • Stenbock

   Enbart ur skattemedel…Se blir man minst sagt förbannad,när man
   ser hur dessa parasiter nyttjar folks okunnighet,för egen vinnings skull. Vad har en sådan nolla (läs idiot) som Reinfeldt att tillföra denna ”organisation”..
   Kort och gott en reträttplats för landsförrädaren.Kanske rent av med hjälp av Calle 16 ?

   Gilla

  • Kalasbetalaren

   Apanaget är ränta på kungens egna pengar! När den förste Bernadotte blev kung i Sverige var Sverige bankrutt, så han lånade ut en stor summa pengar till Sverige. För det får han ränta, därav namnet, apanage, ränta på franska! Det är alltså kungens egna pengar. Sen att dom tas ur skatten eftersom tidigare generationer levde över sina tillgångar, precis som vi gör idag, är ju en annan sak.

   Gilla

   • Lena

    Tack för ditt svar, jag har inte forskat i det överhuvudtaget.

    Gilla

   • Lena

    När jag hade banker att göra i Frankrike hette ränta interets.
    (kan tyvärr inte sätta de rätta apostroferna)

    Gilla

   • Lena

    Rättelse, jag hade MED banker

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Tack själv!
    Det kanske finns olika namn på ränta. Apanage kommer i alla fall från nåt franskt som har med ränta på skulden att göra.
    Apanaget skall även täcka kostnaderna för att underhålla dom kungliga slotten.

    Gilla

 • Lars Å Månsson

  I Berlin råder samma anarkistiska förhållande, (fast värre) som i Absurdistan.En grupp vänsterextrema har passat på,att kalla sig ”hjälpare”,vid den plats alla lyckosökare skall göra sin första registrering..Månader tillbaka nyttjas detta vänsteravskum i politiskt syfte,av lokala press och TV,för deras propaganda-inslag.
  Liksom hos oss är detta kommunistpack väldigt uppfinningsrikt…Allt för att skapa nya rubriker.
  I detta fall framkommer också hur lågt IQ dessa s.k. ”hjälpare” har.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Ska man ljuga, ja då får man väl för fan ljuga ordentligt! Tydligen brist på IQ hos volontären, fattade inte idioten att ekonomiska resurser tas i anspråk även vid hittepå händelser!

  Fast det är ju klart ekonomiska resurser vad är det i förhållande till vad volontär djäveln kunde ha uppnått om det funnits en gnutta verklighet i påståendet!

  Än är inte sista idioten född, använd preventivmedel!

  Gilla

 • Lena

  Det här är inte påhittat, det är verklighet. Bombhot mot skolor i London, Birmingham och Paris !
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3420720/Schools-London-Paris-evacuated-security-threat-just-two-days-wave-Russian-linked-bomb-hoaxes-Britain-France.html
  ”De fredliga”, gör allt för att söndra våra samhällen, det ger det de önskar, makt över oss, de måste stoppas !

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Har ni hört om de sju grovt kriminella Landsförrädarna i Sverige ? Just samma som beskrivs ovan, här kallar de sig själv för sju klövern. Detta är dem mest grövsta kriminella gangster som styrt ett land någonsin genom alla tider. Ja just sju klövern, men för att förstå allt kriminellt de sysslar med så behöver man inte vara förståndshandikappad idiot som inte kan ta vara på sig själv – som fredrik rännefeldt säger på you tube. Stalin eller ROBERT MUGABWE – Samma som sju klövern i Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: