Journalister: vi har inte låtsats om det dåliga med migrationspolitiken


JOURNALISTIK. Vid en debatt på Publicistklubben i måndags medgav flera ledande journalister att kåren de senaste åren inte låtsats om baksidan med svenska migrationspolitiken, rapporterar TT.

”Medier och politiker har misskött den här frågan under decennier”, säger Lasse Granestrand, frilansjournalist efter 31 år på DN, vid debatten, enligt TT och fick stöd av flera samhällsjournalister, t ex Pontus Mattsson, politisk reporter på SVT: ”Det blir svårare när det bara är ett parti som tycker en sak och alla andra tycker precis lika”

”Problemet bottnar i värderingar, där de ”internationalistiska. Vi har varit usla på att skildra migrationen så som det är, nämligen att det är en målkonflikt mellan att satsa mer på skolan eller äldrevården eller att vara Europas mest generösa land för migration” journalisterna ofta skiljer sig från väljare och lyssnare”, menade Jörgen Huitfeldt, programledare i SR.

Expos Daniel Poohl varnade dock för att journalistiken kan komma att ta över en högerpopulistisk logik. ”Jag är orolig att vi ska flytta in varenda jäkla samhällsproblem in i den här så kallade invandringsfrågan”, sa Daniel Pool, rapporterar TT.

-Pettersson ser att pojkarna och flickorna börjat ro, fast Daniel Poohl har fortfarande inte vaknat. Asylinvandringen påverkar varenda område i samhället på något sätt, när ska du fatta Daniel eller är du rädd om jobbet…

Höglandsnytt


10 responses to “Journalister: vi har inte låtsats om det dåliga med migrationspolitiken

 • Tidningsutgivarnas vd: ”Extremt oroväckande” | Petterssons gör skillnad!

  […] -Pettersson säger att Jeanette Gustafsdotter blåljuger. Det finns hur många belägg som helst för att medierna döljer och vinklar sanningen. Vi har exempel på erkända journalister som säger det här, här, här och här. […]

  Gilla

 • jgarn

  Omvändelse under galgen när skadan (landsförräderiet) redan skett är en omöjlighet. Galgen är rest, snaran är knuten, det sista trappsteget sätts nu på plats. Nu väntar vi bara på kunderna-

  Gilla

 • Trynbald

  Vänsterterroristmurvlarna dvs nästan alla så kallade journalister, har ju hatat kritikerna och kallat dom för rasiter som har haft den mista lilla kalmerade kritik mot massinvandringshelvetet. Den rättvisa man kan hoppas på är att dom kräken får smaka på sitt eget skapade monster.

  Gilla

 • ossie

  Dessa sjukliga mytomaner. En kick i arselet skulle de ha allihop.

  Gilla

 • Tony

  Daniel POL Pott fattar inte ett skit, det är därför han har det jobb han har!

  Gilla

 • ÅMÅL

  MSM tillhör det folkföraktande etablissemanget. De vill propagera för sina egna intressen utan att bli motsagda. I det ingår att tysta meningsmotståndare med vilka onda metoder som helst – det är bara att sminka åtgärderna och klä det i den förmenta godhetens dräkt.

  Det svenska folket har rätt till yttrandefrihet skriver prof. Noli;

  Gilla

 • Trynbald

  Dom är för sent ute. Att vakna när man redan ligger under bilan är inte trovärdigt.
  Dessa journalister och kulturvetare hoppas jag blir arbetslösa eller får sadla om inom något lågbetalt serviceyrke.

  Gilla

 • Argus

  Har effekterna av den infantila politiken börjat göra sig påminda på Söder? Måste ha skett nyligen då för när jag hade ett ärende där för ett tag sedan var det nästan kliniskt rent på ofränder.

  Gilla

 • nosferatu

  Daniel Poohl vet nog inte hur man ror. Han har en egen och personlig agenda och den lär han klamra sig fast vid när allt fler tar båten och ror därifrån.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: