Anna Svensson är riktigt förbannad


Facebook


27 responses to “Anna Svensson är riktigt förbannad

 • Patrik

  Glöm inte att följa hennes nya Podcast projekt https://www.spreaker.com/show/anna-rivka

  Gilla

 • Tina-Marie

  Jag såg att detta florerade runt på facebook och tyckte verkligen att hon slog huvudet på spiken. Nu kunde jag inte hitta det inlägget någonstans när jag skulle visa det hemma. Denna länken fungerar tyvärr inte är det ngn som vet var man kan se det mera eller kommer denna länken att fixas?

  Gilla

  • Stenbock

   Som du ser av den utrikiska texten,är det endast de utvalda som får titta på Videon…Alla vi andra är utestängda !
   Det gäller att vara snabb i dagens samhälle,och taga del av verkligheten,innan den censureras bort av de ”korrekta”..

   Gilla

   • Tina-Marie

    Jag förstod det tyvärr. Men jag såg det som sagt på facebook först där hon hade lagt ut det först vad jag förstod men där har det kanske med blivit spärrat för den går inte att hitta där heller. Synd för det var sjukt bra sagt från första ord till sista!

    Gilla

  • Helene

   Tyvärr blev Anna bannad från Facebook, men andra har tagit upp tråden och fört hennes budskap. Här kommer videon igen https://www.facebook.com/thinfoil.skribent/videos/980322585378556/

   Gilla

   • Stenbock

    Tack Helene,lyssnade ju på den innan den sist censurerades bort…Anna tål att höras t v å gånger !!

    Gilla

   • Tina

    Tack så mycket! Jag fick den skickad till mig via mail för ett par dagar men tack så mycket ändå.

    Gilla

 • Suzie

  Länken fungerar inte (22;32) har de Svenskfientliga tagit bort filmen ?
  Vill gärna se den.Någon som vet?

  Gilla

 • Lasse

  Bra Anna, du är en sund, stark och arg tjej, respekterar dig till fyllo! Du gör ett starkt bidrag i motståndskampen mot förintelsen av Europa, massinvandringen, lögnerna om den och agendan bakom den. Problemet med att bygga en stark stor polisstat är att den är avhängig av staten, polischeferna på hög nivå tar statliga direktiv och om folkmassan reser sig upp emot det överstatliga förtrycket i Sverige (där de högre politiska tjänstemännen, kvinnornas får och utverkar sina order av de internationella globalisterna, vid Bilderbergsmöten bla. ) så får poliserna och militären order om att gå emot folkresningen, slå ner upproret.

  Många, många bra poliser idag är oresonligt arga, frustrerade och bekymrade över utvecklingen, många av dessa poliser har varit i tjänst länge och hoppas nu kunna klara av att arbeta till pensionen, de flesta av dessa äldre poliser står på folkets sida och skulle sannolikt ställa sig vid sidan och kämpa sida vid sida med folket vid ett kritiskt läge… programmeringen vid våra polishögskolor och de sänkta intagningsproven kommer antagligen forma en helt ny typ av polis som kommer att ha ett mer distanserat, opersonligt förhållande till folket, dessutom blir det svårt rent psykologiskt för poliserna att inte förhärdas och avtrubbas med tanke på den överdimensionerade bördan av våld både mot dem själva och mot befolkningen, som de numer översköljs av, även poliserna har familjer som de älskar och älskas av och som förväntar sig att få hem dem helskinnade….poliserna precis som vi andra har behov av att sätta mat på bordet….bråkar de för mycket om verkligheten de möter i aktiv tjänst varje dag, så kan det bli problematiskt….

  Folket befinner sig nu i allvarlig fara i Sverige, vi behöver alla utveckla lika stor ilska över den givna situationen i landet som Anna Svensson, men samtidigt kanalisera den i den form , där den inte kan komma att användas emot oss. Viktigt att ha kontakter i den faktiska världen, som går att lita på. Om nätet stängs ner så är vi beroende av att hjälpa varandra rent praktiskt. Vi måste vara beredda till strid på alla fronter, på nyheterna igår hörde jag samma sak som Anna S relaterar till, en högre militärchef varnar folket för krig i Sverige, inom 2 år, ja det är på gång…

  I somras tränade personalen på att ta emot skadade soldater på helikopter plattan på Sahlgrenska, stridsflygs övningar uppe i norr skedde i somras dessutom. Nato, USA…( som globalisterna styr) har fått tillstånd att gå mot Ryssarna från Svenskt territorium, luft, vatten och jord och tvingas, går Ryssarna in här med Iran kanske så får vi alla ett helvete med krig, våldtäkter och fasor i ännu större utsträckning än vad som nu sker.

  Horder av avskum i mångtusental som nu befinner sig i landet och där många av dem redan mördar, våldtar och begår grova brott kommer i ett krigsläge inte att bli mer sympatiskt inställda till Svenskarna. Det gäller att pressa politikerna nu, tvinga politikerna att fatta beslut om att topsa dem, ta DNA prov, åldersbestämma, sända iväg dessa många som inte har handlingar eller asylskäl. Vägra ta in fler män…skall vi ta in fler måste det enbart vara autentiska barn och kristna kvinnor på flykt.

  Vi kan inte längre vara så enfaldiga att vi tillåter
  att vuxna män, många utan asylskäl, tom. gifta sådana rubriceras som barn i nyheter, stöds i debattprogram och av en fullständigt rubbad kändiselit som blundar för att befolkningen tvingas betala för att bli terroriserarade, misshandlade och våldtagna av en lågstående feg skattefinansierad pöbel .

  Logiken från statens sida bakom denna införsel av ofta papperslösa sk. manliga skäggiga” barn” …skulle kunna vara att förutom att destabilisera landet, splittra befolkningen så behövs armar, muskler att bära vapen om Sverige ”hamnar” i det krig som den höge militärchefen varnade för igår på nyheterna. En påbyggnad av armen mao. dessutom är det ju som Säpo varnat länge för…bland dessa sk. flyktingar döljs stora mängder Isis anhängare med en egen agenda som just nu vilar i sina celler

  Så dags att göra faktiska förberedelser för krig….mat..flyktvägar, kartor, kompasser, planer, vattenrening, stabila militärkängor, yllesockar, varma starka kläder, mängder av blöjor, tamponger, extra glasögon, fältradioapparater, bunkra livsnödvändig medicin, kolla av de kontaktnät som är nödvändiga, skaffa fler nya viktiga bekanta….införskaffa snaror….snöskor..fiskedon etc etc etc….eller att helt sonikum flytta till ett mindre riskabelt land om man har viljan och ekonomin för avflytt.

  På nyheterna sägs det att över en miljon individer redan flyttat från landet, fler har nu tydligen flyttat från Sverige, nu i samtiden än den stora avflytt som skedde under 1800-talet.
  Inför alla krig är det många som inser i tid eller har inside information och flyttar på sig, vet man om att man blir kvar, tänk strategiskt….de stora städerna och hamnarna kommer att bli stridszoner, i alla krig försvinner maten, elen, vattnet….kolla brunsvattnet ni som redan bor på landet, var befinner sig kallkällorna, vet ni var de är..ta vattenprov, fixa elaggregat. Köp hem GMO fria fröer!

  Många säger…ja men stanna..försvara Sverige…älskade Sverige har redan hamnat i fiendens händer( globalisterna som ligger bakom krigen och den stora massinvasionen till Europa) som jag ser det….blir det krig i landet…så är det inte mitt krig och inte ditt heller….anstiftarna till krigen, (globalisterna), rider inte längre i täten för fältslagen, de kräver att medborgarna skall slaktas, strida, lida och föra deras kamp i deras strävan efter total kontroll av befolkningen och total makthegemoni över denna planets naturresurser….allt medan de själva ligger nergrävda i sina bekväma bunkrar.

  En annan funktion av den släpphänta hanteringen av de inslussade , inmanipulerade, infösta invandrarna är att om vi blir för upptagna av all den kriminalitet och övergrepp mot befolkningen som invandringen medför så varseblir vi inte den ännu större analkande faran i tid, så det gäller att hålla fokus …..den som lyckas med konststycket att bibehålla lugnet i stormen har störst förutsättningar att rida ut den…..planera nu men utan panik!

  Gilla

 • Svensk lösen

  Länken fungerar inte med Explorer heller men det dök upp en ruta där det står ‘flash unavaiable’??

  Gilla

 • jockfall

  Jag håller med. 10 % av invandrarna kanske är normala? Resten inte. Och landets politiker har ansvaret men struntar i problemet. En uppmaning till alla kvinnor. Ha livvakt när du går ute alla tider på dygnet.

  Liked by 1 person

 • argochbesviken

  Mycket bra talat! Som hon säger ; det räcker nu !!!

  Liked by 2 people

 • eri

  Jag tycker exakt som tjejen på klippet ,,jag blir så jävla förbannad så topplocket spricker ,,vet fan inte vart jag skall ta vägen ,,jag hatar dom jävlarna så innerligt ,,dvs slasken MP PK sossarna och alla andra jävlar som släppt in dräggen i vårat land och för att inte tala om Blattarna obs
  (inte invandrarna) Vi försörjer dom trots att dom hånar oss ,,det är sjukt,,

  Liked by 2 people

 • Svensk lösen

  Måste man kanske ha ansiktsbok för att länken skall fungera? I så fall får jag inte veta vad Anna Svensson tycker eftersom jag vägrar att ansluta mig till både ansiktsbok och kvitter. De som har tillgång till texten kanske kan ta ett skärmklipp och klistra in?

  Liked by 2 people

  • Stenbock

   Vet inte vad ”ansiktsbok” är …Men jag har vanlig enkel Explorer som webläsare ! Allt fungerar utmärkt..Även om det skapats en mängd andra problem,sedan jag lade in Windows 10 på min dator .

   Liked by 1 person

   • Mary Agnes

    Svenskt lösen menar nock Fajsbuuk

    Liked by 1 person

   • Stenbock

    Är det ”out” att ha gamla tillförlitliga Explorer ? Eller varför dessa ”tummen ned” ? Tack Mary Agnes för att du hjälper en gammal mossig åldring…Nej FAJSBUUK har jag inte,och kommer aldrig att ha ! 😉

    Liked by 1 person

 • ossie

  Bra talat det är nog med mord och våld som dessa blattar står för.

  Liked by 1 person

 • Stenbock

  I dina ord är vi många,många som instämmer Anna… Önskar lycka till för era grupper !

  Liked by 1 person

 • Mary Agnes

  En redi tös ryter till. Sånna aj vi i Skaune. Smaka på den, fjösiga 08-or,…

  Liked by 3 people

 • Svensk lösen

  Länken fungerar inte.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Fler som Anna Svensson behövs, Sveriges befolkning måste ta bladet ur munnen och våga säga vad de tänker….Jag vet att det finns många skärpta kvinnor därute och de borde verkligen ta steget och våga uttrycka vad de känner och tänker på samma sätt som Anna.
  Man sa om nazismen att de som inte såg eller hörde något men teg och vara tysta, att de var medskyldiga till mänsklighetens värsta brott, förintelsen av miljoner judar.
  Vi måste öppna upp en diskussion om islam på samma sätt som vi diskuterar nazismen, öppet och ärligt och Ann Barnhardt gör det bra på YOUTUBE…”islamic Sexuality A Survey Of Evil.”
  Det skulle behövas någon svensk kvinna med Ann Barnhardts kaliber som trädde fram och värnade våra mänskliga rättigheter, demokrati, humanism som vi fick gratis i Sverige efter ww2.
  SLÅ TILLBAKA MOT ISLAM INNAN DET ÄR FÖRSENT STÖD PEGIDA!!!

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: