Alexandras mördare – id ej styrkt


Sveriges rikspolischef Dan Eliasson väcker nu internationell uppmärksamhet efter att han i SVT sympatiserat med Alexandra Mezhers mördare och undrat vad den somaliska pojken/mannen vars identitet är okänd har gått igenom. 

ID oklar

-Pettersson har slutat förvånas, politiker, media, tjänstemän, alla ställer sig på brottslingarnas sida. De har ju haft det så svårt, så att de hugger kniven i ryggen på en försvarslös kvinna är försvarligt…

Dan Eliasson erkänner att polisen inte klarar av den brottsvåg som följt på massinvandringen men andas ingen kritik mot de politiker som är ansvariga, det är inte politikernas fel, tydligen inte mördarens heller så vems är felet?

Daily Mail


22 responses to “Alexandras mördare – id ej styrkt

 • Sven-Erik

  Apropå id inte styrkt frågar jag om någon vet om fingeravtryck och ansiktsbilder AlLLTID tas när en asylsökande registreras oavsett ålder. Nån som vet???

  Gilla

  • Tanten

   Så här har jag förstått det:

   Om man är (säger sig vara) under 14 år tas inga fingeravtryck.
   Jag har för mig att jag läst att inga fingeravtryck tas på anhöriginvandrare.

   Gilla

  • eri

   Det räcker med att han säger Boloboggaboob från Hobabbabab och 12 år ,och han får en ny identitet även om han är en 55 årig krigsförbrytare och neger

   Gilla

 • micke8914

  Vems felet är?

  Felet är Sd:s naturligtvis… Vilka skulle det annars vara..?

  Gilla

 • eri

  TIPS :::
  Skit i vad han heter ge honom ett nummer typ NEGER NR 5 och alla är över 20 år

  Gilla

 • Ståfräs

  Enkelt, Arnstad, Mona, Regeringen, polisen, JS, Maria och Veronica vet vem som är skyldig, SD, för dom älskar mördare och hatar allt Svenskt

  Gilla

 • Lofas

  Vilka signaler skickar denna förrädare av sitt land ut till dom muslimska invällarna tror ni era satans PKmuppar!?

  Gilla

  • Thomas

   Att man inte skall acceptera att en kvinna bestämmer på boendet, speciellt inte om hon är kristen och född i MENA.

   Det traumatiska ”pojken har gått igenom är troligtvis inte flykten utan att bli behandlad som ett barn av en kärring som var yngre än hans lillebror.

   Gilla

 • eri

  Dan Knulla i Bankok ,,Tycker nu ännu mera synd om stackars barnet ,,som inte ens har ett namn och inte heller någon ålder (ingen har brytt sig om att döpa stackaren),,,tänka sig vad detta lilla stackars knyte måste ha gått igenom i sit liv,,,han om någon har väl rätt att avreagera sig lite

  Gilla

 • JEX

  Spärra in dom som döljer sin identitet så kanske dom vill tala om sin identitet efter ett tag . Bygg läger med taggtråd runt om.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Identitet inte styrkt! Det tror fan det med vidöppna gränser och ingen kontroll! Hur jävla dum i huvudet får man bli?

  Hur lagför man nåt eller nån som inte går att identifiera, vi har väl alla i minnet problemet med ”zigenar migranterna i Malmö som inte kunde vräkas på grund av okänd identitet” vi minns väl också de zigenar migranter som flyttat in i ett sommarhus, de gick inte att vräka, identitet okänd!

  Troligen blir åklagaren tvungen att lägga ner både förundersökning och åtal på grund av Identitet går ej att styrka!

  Sverige har på bara något år, omvandlats till en sjuhelvets bananrepublik!

  Eftersom att brottet utförts av Målgan så kommer troligen ingen att sakna skägget! Därför är det lämpligt med ”ståplats i Nybroviken bland de andra svajande liken!”

  Gilla

  • jgarn

   Det finns väl ingen anledning att göda och föda något som inte finns. Transport till veterinären för en spruta sedan vidare till sopförbränningen. Saken är klar och kostnaden ca: 200 kr.

   Gilla

 • Mm

  Felet det är väl vi alla skattebetalare som är så missunnsamma så vi inte fixar en egen -lägenhet, -terapeut, lärare, -läkare, -tandläkare samt ser till att hela släkten kommer hit och att det ordnas med bostäder, bilar och underhållning. Slänga ut alla boende i stockholms innerstan och erbjuda de stackars flyktingarna de lämnade lägenheter till de som flyr från krig. De som nu bor i innerstan kan flytta ut i landet, det är ju enligt Reinfelt så gott om plats på Sveriges landsbygd.

  Gilla

 • Stenbock

  Ja detta är tydligen också det enda man vet om honom…Hur gammalt är ”barnet” 15-25 år ? Nationalitet okänd !! Har han kanske rent av flera olika identiteter ?

  Gilla

 • Synonymen

  Identiteten inte styrkt? Vad är det för trams?

  Han är ju neger för bövelen!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: