Bad, bra för integrationen


Vänsterpublikationen Metro hade igår en artikel som borde få många att höja på ögonbrynen i dessa dagar.

Det handlar om ensamkommande i Huddinge som tilldelas gratis kort till badhus och gym.

Ja, givetvis är det gratis, precis som allt annat är gratis för dessa små telningar och kanske inget som längre förvånar.

Anledningen till detta är att personalen på det lokala badhuset varnat för att många ensamkommande befann sig vid bassängerna utan att kunna simma. Det kanske förbryllar, men efter allt vi läst om badhus i dagens Sverige kanske inte badet är det som lockar de små liven allra mest.

Mille Örnmark från Svenska badbranschföreningen tycker det är magiskt att de små barnen från fjärran land vill lära sig simma och menar ”att bad är en fantastisk möjlighet till integration”. Dessa ord kan tyckas märkliga i en tid när badhus tvingas separera bubbelpooler p.g.a. tafsande män från fjärran länder och vi läser om sexuella trakasserier, våldtäkter och unga flickor som inte längre vågar gå till sitt badhus.

Namnlöst-1


13 responses to “Bad, bra för integrationen

 • Madde

  Jag är en kvinna som inte längre besöker det lokala badhuset pga den mångfald av muslimska män som stirrar på mig. Känner mig naken, trots bikini. Nej, jag är inte rasist.

  Gilla

 • Pica pica

  Inte bara ”mitt” bad Storsjöbadet har tagits ifrån mig utan tyvärr också mitt bibliotek.
  De får gratis inträde till badet utan att kunna simma och de övertar biblioteket utan att läsa en bok…..

  Gilla

 • jgarn

  Det vore bättre om vi lärde dem att åka skridsko på tunn havs och sjöis.

  Gilla

 • Joy

  Alla kroniskt sjuka som skulle behöva simma för att avlasta kroppen, varför får inte de gratis badkort? För att de redan kan simma, är svenskar som är låta och belastar den svenska välfärdsstaten?

  Gilla

  • jgarn

   Svenska skattebetalares pengar tillhör muslimerna, har du inte lärt dig det än?

   Gilla

   • Joy

    Jo, men jag slutar aldrig att tjata om det! Det kommer förmodligen nya läsare till bloggen, med samma känsla och jag tycker de behöver få se sina argument nedskrivna, det de tänker och känner. Att det finns människor som sätter ord på det vanvettet vi ser dagligen.

    Gilla

  • Joy

   Autokorrektion som är hopplös! Lata ska det vara! Ett epitet som alliansregeringen klistrade på oss svenskar för att få igenom sin politik som gick ut på att skada sjuka och arbetslösa och påtvinga oss massinvandring som räddningen för oss lata svenskar. Det svenskhatets den regeringen hade var häpnadsväckande, jag var förstummad över föraktet mot oss och fjäsket för muslimer. Muslimerna tror på allvar att det våra politiker sa var och är sant. De som kommer nu har inte fattat vad de ska passa in i, det finns outtalade krav. Men det de får veta är att de får allt betalt och att man slipper jobba i Sverige.

   Så vi är utsatta för ett sjukt spel och vi får se vem som överlever. Muslimer tar till våld, så det blir det vi får hantera mer och mer framöver. Och den segregation som tillåts genom att de matas av våra politiker med att de ska rädda Sverige eftersom svenskar är värdelösa. Något de lär sig i sina hemländer, väst är dekadent och farligt och de har som uppgift genom islams karaktär, att rädda oss.

   Gilla

 • eri

  Bad bra för,,,,,,,,, ja det har vi ju blivit varse om

  Gilla

 • Argus

  Faller det inte under allmänt åtal att uppmuntra och stämpla till sexuellt ofredande och våldtäkt?

  Gilla

 • Kurt

  Jag undra om hon tycker det är så magisk när hon få en hand inkört mellan benen och krama henne runt fittan

  Gilla

 • eva

  Jag är bara så trött på allt om dessa ENSAMKOMMANDE = UNGA VUXNA MÄN!

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Ingenting förvånar längre i det havererade Kalle Ankalandet Sverige.

  Gilla

 • Olle

  Det är magiskt att Svenskfientligheten ser ut såhär.
  Jag som skattebetalare VILL inte att mina pengar går till något av dessa fula barn, som inte ens är ”barn”.
  Jag förstår mig inte på hur dumma en del Svenskar är som bryr sig. Tycker dom ska se vilka lönnfeta lögnare det är och gynna sitt eget folk istället.

  Detta är rent pinsamt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: