Mord i Sundbyberg


Polisen

2016-01-25 15:16, Mord/dråp, Sundbyberg
Hallonbergen. En man med blödande skada i magen förd till sjukhus.

Polis och ambulans är i Hallonbergen då samtal kom in om en man som ramlat ner på gatan blödande. Mannen har setts komma gående och sedan segnat ner på marken. Det finns inga uppgifter om våld på platsen.Polisen påträffade mannen och påbörjade livräddande åtgärder. Dessa togs sedan över av ambulanspersonalen och mannen fördes till sjukhus.Polisen har spärrat av platsen och arbetar med att ta reda på vad som har hänt.

En förundersökning avseende försök till mord inledd.

Uppdatering klockan 16:07. Förundersökningen avser nu mord då uppgift inkommit om att mannen avlidit till följd av sina skador.

Uppdatering klockan 16:25. En person är gripen misstänkt för brottet och två personer är medtagna för förhör.

Polisen


6 responses to “Mord i Sundbyberg

 • Omvänd

  Jag hade börjat räkna in mord nummer 3 idag men mordet i Sundbyberg är alltså samma som Hallonbergen?

  Gilla

 • eri

  Fortsätter det så här så får loppan hålla en manifestation mot rasism som pågår hela året om dag och natt i all evighet ,,stefan behöver en minaret
  där han likt en böneutropare basunerar ut sitt snart enda budskap han har kvar ,,,han börjar ropet med,,ooooiiuuuaaaaauuioaeeeoio (gud är stor)
  och sedan predika att det är en ur Svensk sedvänja att mörda och våldta
  kvinnor barn och små pojkar,,,och har absolut ingenting med skäggebarnen
  att göra ,,,ooooooiieeiiuuioo (gud är stor ) signerat Löven

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Hallonbergen är ett mångkriminellt område, kanske kom mannen från Tunnelbanan, där härjar Rumänska tiggarligor utan att SL bryr sig ett skit….De skulle skämmas de asen för att de kontrollerar vanliga Svensson men zigenarna reser gratis och tigger och stjäl….
  Detta mord kan ha utförts av vilken som helst av Stefan Lövens invällare….Ett resultat av mångfalds-samhället, eller det mångkriminella Stockholm, Sverige….
  SKÄMS Socialdemokraterna – Ni har förstört mitt fosterland Sverige! Hoppas några av er får smaka på mångkriminaliteten och att ni rånas och mördas eller era barn eller släkt!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Vet inget om detta men om mördarna kom från Hallonbergens Tunnelbana finns de på film både när de visstats på tåget och på stationen….Vi vet inte vad som hänt men ett resultat av ett mångkriminellt samhälle, beställt av 87:an….

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: