7 thoughts on “Dagens Bild

  1. Män och kvinnors behov ser litet olika ut….Vi ska erkänna att BEHOVEN finns av omedelbar sexuell tillfredsställelse, vissa kan sköta det snyggt och andra klarar det inte. Ibland gäller SE MEN INTE RÖRA, om man exempelvis ser en sexig tjej med stora lökar….Det är koder som fungerat i demokratiska samhällen som Sverige och vi har fått lära oss att ETT NEJ ÄR ETT NEJ…..I den värld vi vita äldre Europeiska män lever är det bara mycket sjuka män som våldtar, något brister på allvar i den psykiska kapaciteten….
    Vi ska komma ihåg ATT dessa muslimer/araber kommer från DIKTATURER, – MUSLIMSKA DIKTATURER MED MUHAMMED SOM FÖREBILD, HAN LEVDE ÅR 600! Dessa individer har ingenting att tillföra Europa och islam är en IDEOLOGI FULLSTÄNDIGT INKOMPTIBEL MED DEMOKRATI OCH MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER….DE HAR KORANEN/SHARIA SÄGER DE, DE BEHÖVER INGENTING ANNAT….
    DE BORDE TVINGAS TILLBAKA DIT DE KOMMER IFRÅN ELLER ETT ANNAT MUSLIMSKT LAND!

    • Återigen, ANN BARNHARDT undervisar kunnigt om islam på YOUTUBE….hon tar bl.a. upp könstympning, visar bilder och förklarar….Se den, där kan man lära mycket om efterblivna men mycket farliga muslimska dysfunktionella samhället….YOUTUBE….-”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”

  2. Det verkar som att våra kvinnor måste ta styret.
    Vi, män, tycks vara för bleka för att göra något.
    Inget händer, vi bara kacklar, eller snarare galer som tuppen i hönsgården.
    Och när räven kommer så hjälper det inte att gala!……….
    Räven tar våra hönor i alla fall!
    —- Om inte hönorna hackar ihjäl räven!

Kommentera