Islamiseringen av Frankrike 2015


”Vi befinner oss i krig mot en jihadistisk terror som hotar hela världen”

av Soeren Kern  •  22 januari, 2016

 • Runt 40 000 bilar bränns i Frankrike varje år – förstörelse som oftast kopplas till rivaliserande muslimska gäng. Varje dag bränns över 80 bilar.

 • Föreståndaren för Paris stora moské, Dalil Boubakeur, ville att antalet moskéer i Frankrike fördubblas under de kommande två åren. Enligt Boubakeur är 2 200 moskéer ”inte tillräckligt” för de ”sju miljoner muslimer som bor i Frankrike”. Han krävde att kyrkor som inte används görs om till moskéer.
 • Premiärminister Manuel Valls avslöjade i april att över 1 550 franska medborgare eller boende i Frankrike är medlemmar i terrornätverk i Syrien och Irak.
 • ”Kan vi låta bli att tala om ämnen som delar opinionen? Om man talar om immigration är man främlingsfientlig. Om man talar om säkerhet är man fascist. Om man talar om islam är man islamofob.” – Henri Guaino, parlamentsledamot.
 • ”De som tar avstånd från fundamentalisters kriminella beteende löper större risk att åtalas än fundamentalisterna som beter sig kriminellt.” – Marine Le Pen, partiledare för Nationella Fronten.

2016-01-22_1447

Frankrikes muslimska befolkning har nått 6,5 miljoner under 2015, vilket motsvarar runt 10 procent av den totala folkmängden på 66 miljoner. I reella tal har Frankrike därmed EUs största muslimska befolkning, något fler än Tyskland.

Fransk lag förbjuder insamling av officiell statistik baserad på medborgarnas ras eller religion. Det som här följer är en uppskattning, byggd på flera studier som trots detta gjorts för att försöka göra beräkningar på de franska invånare som har rötterna i länder med muslimsk majoritet.

Detta är en kronologisk genomgång av några av de största nyhetshändelserna kopplade till islam i Frankrike 2015.

Läs vidare


6 responses to “Islamiseringen av Frankrike 2015

 • honor violence

  Gilla

 • Lena

  Det är galet på många sätt i den socialistiska regeringen i Frankrike. Justitieministern hatar Frankrike och säger det högt ( hon är en blandning av något slag), hennes man hatar lika mycket och är dessutom kriminell, deras son sitter i fängelse för mord………………………..en liten del av den ruttna skiten.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Fy fan vilken mardröm, går inte att backa bandet och göra vansinnet ogjort!

  Det enda som återstår är att de icke önskvärda händelserna eskalerar så att den europeiska och även den franska befolkningen förstår att vansinnet inte kan fortsätta!

  Hela Europa kommer troligen att tvingas reglera religionsfriheten att gälla inom det egna hemmets väggar! Europa kommer inte att klara den framtida belastningen av islamiseringen utan reglering och klara och tydliga straffsatser för överträdelser!

  Nuvarande segregerade parallellsamhällen kan inte tillåtas växa och det får framförallt inte skapas några nya!

  Ett land klarar inte att hantera civilsamhället med dess utmaningar och samtidigt hantera parallellsamhällen med ännu större utmaningar!

  Civilsamhället kan inte och ska självklart inte ta ansvar och kostnader som uppkommer i samband med dysfunktionella parallellsamhällen skapas!

  Gilla

 • Kommendanten

  Frankrike lever farligt med alla dessa muhammedaner. De måste ta tag i problemet på allvar innan den blir värre.

  Dessa människor som tror på pedofilen ser på oss icke-muslimer som otrogna. De har ingen respekt alls för våra demokratiska värderingar, kvinnor och etcetera etcetera.

  Deras ”fredliga religion” islam och deras grott-muhammedanska sedvänjor går före allt annat.

  Dessa grottmänniskor passar inte in i våra demokratiska samhällen.

  Dags att sätta ner foten, det är bråttom!

  Gilla

 • Sverige älskare

  MARINE LE PEN Är Frankrikes enda för nuvarande lösningen
  Fast de franska svänger nog åt vänster tyvärr
  Rena katastrofen för Frankrikes framtid

  Gilla

 • Tony

  Det enda som Muslimer producerar är ungar och lik!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: