Extrema och extremism…var kommer barnen in


En uppdatering:

För några veckor sedan skrev jag en fråga till en imam i Malmö. Imam Salahuddin Barakat vid föreningen ”Islamakademin” är en av flera som i projekt med hjälp av 4,2 miljoner kronor från stenAllmänna Arvsfonden ska stävja extremism och radikalisering…… Malmö stad har som intention att malmöungdomar INTE ska resa iväg för att kriga med och för Islamiska Staten. Salahuddin har ännu inte behagat att svara mig, jag har mejlat honom TVÅ gånger och jag undrar ifall det är någon mening med att mejla en tredje gång. Tar Du avstånd från sharialag?

Sitter här och funderar, är det rätt att någon som bekänner sig till ideologin islam sitter med för att prata med ungdomar om islamsk radikalisering och extremism……..finns det någon sorts islam utan sharialag, en lag som vi västerlänningar anser som riktigt extremt och farligt? Vi västerländska demokrater känner förmodligen en stor oro och olust inför steningar, hängningar, handavhuggningar och huvudavskärningar………men gör imam Salahuddin Barakat det, jag tillåter mig att tvivla.

I lilla Ronneby liksom på många andra orter kryper islamismen sig in på våra barn, man hotar med Islamiska Staten samt är av den åsikten att muslimers människoslaktande i Paris var en bra sak………. Om den politiska eliten i vårt land värnat sina medborgare borde Sverige vara ett tryggt land

Lyssna HÄR Ronnebyelever anmälda för IS-hot


21 responses to “Extrema och extremism…var kommer barnen in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: