Två mörkhyade gripna för brutal våldtäkt efter dna-träff


INVANDRARVÅLD. Två män har gripits med anledning av en våldtäkt som begicks mot en kvinna i Ludvika i oktober förra året. En tredje person jagas för gruppvåldtäkten.

Männen, 24 och 29 år gamla, greps under onsdagen. Gripandet kunde ske efter en dna-träff av Nationellt forensiskt centrum i Linköping, tre månader efter det att våldtäkten ägde rum.

I förhör har kvinnan berättat att männen frågade henne om hon hade cigaretter. När hon skulle fortsätta hemåt följde de efter henne i smyg. Strax efteråt slets hon in på en bakgård där hon våldtogs.

-Pettersson noterar att inget av hatmedierna Expressen, Metro eller Dala-demokraten nämner vilken typ av herrar de misstänkta är…

TIDIGARE 2015-11-01. Tre mörkhyade män söks för brutal gruppvåldtäkt i Ludvika

Polisen i Ludvika utreder en brutal och grov gruppvåldtäkt, som en ung kvinna råkade ut för på väg hem från krogen. Kvinna blev svårt chockad av händelsen och nu hoppas utredaren att nya tips ska kunna leda utredningen framåt.

-Pettersson tackar polisen och Brottsplats Sverige för att de, visserligen sent och de tog bort det igen, men ändå går ut med signalementet. Tre mörkhyade män, att inte göra det är att utsätta kvinnor för onödig fara.

TIDIGARE 2015-10-15. Gruppvåldtäkt i Ludvika

Vid 01-tiden natten mot lördag ska en kvinna ha våldtagits i Ludvika. Polisen har ännu varit förtegen och ovillig att gå ut med närmare detaljer om brottet. Enligt de uppgifter som offentliggjorts tidigt på lördagskvällen ska övergreppet ha skett utomhus, i närheten av en restaurang i centrala Ludvika.

Tre personer ska ha deltagit i övergreppet. Tidigt på lördagskvällen hade dock ingen gripits. Polisen har inte gått ut med signalement på de misstänkta gärningsmännen, och man har ej heller offentliggjort några andra omständigheter kring våldtäkten.

Dalademokraten

-Pettersson säger att inget signalement också är ett signalement. Tre män, fysiska skador på kvinnan och…

Tidigare om Ludvika på bloggen HÄR. Några exempel nedan


7 responses to “Två mörkhyade gripna för brutal våldtäkt efter dna-träff

 • rannug

  Hudstrykning, arbetsläger i 30 år och sedan utvisning!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Avskyvärt vidrigt övergrepp av dessa negrer/muslimer, de gillar uppenbarligen att våldta i grupp precis som de turas om med kamelen, fåret och förebilden massmördaren Muhammed satte på bl.a. en 6 årig flicka – Aisha. Barnvåldtäkt kallas det enligt svensk lagstiftning. Den MUSLIMSKA ”KULTURBERIKNINGEN” behöver vi inte i Europa, de är inte välkomna här, det är lika bra att förbjuda dessa att passera EU:s yttre gräns! Kom inte hit, det kommer att sluta mycket illa om inte politikerna börjar att ta ansvar, de kommer att ställas till svars en dag för en ansvarslös massinvandringspolitik av muslimskt avskum, det är jag övertygad om.
  Dessa våldtäktsmän har begått ett extremt grovt brott, det borde betraktas lika allvarligt som ett mord, de viktiga är att inte släppa fler över Sveriges gräns samt FÖRPASSA KRIMINELLA TILLBAKA DIT DE KOM IFRÅN OM SÅ KRÄVS MED UTOMRÄTTSLIGA MEDEL MEN BARA UT MED FANSKAPEN SÅ FORT DET GÅR!

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Enda raka för att skona svenska barn, flickor och kvinnor internering i bevakade flyktingläger direkt vid ankomst!

  Sverige kan inte ta in en enda arab, neger eller islamist till, stäng gränsen nu!

  Gilla

 • Synonymen

  Jag skrev tidigare att jag i egenskap av MAN INTE kommer att våldtas av muslimer, negrer eller araber.

  Nu är det negrer som varit i farten igen. Vad har löfven att säga om det? Skall kvinnor undvika att vistas på vissa platser kanske?

  Och vad säger skräcködlan schyman?

  Gilla

 • age

  Behöver vi verkligen dessa nya, kreativa individer i vårt fosterland?

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Kastrera packet och släng ut dem omedelbart ut ur landet. De kan fortsätta sina liv som kastratsångare i sina hemländer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: