Hatmedia jagar oliktänkande

DEMOKRATI. Det är inte bara Robert Aschberg, Expressen och Researchgruppen som jag det de kallar ”nättroll”, nu sällar sig även Sundsvalls Tidning till den skaran. 

ST har börjat leka slaskpress, kommer med kamera och mikrofon och kör upp i näsan på folk.

”Under en resa från Sundsvall, via Härnösand, till Sollefteå, hälsar vi på hos några män i olika åldrar som har postat kränkande kommentarer eller indirekta hotelser riktade mot fullmäktigeledamoten Elin Nilsson (M). Kommentarerna har skickats till öppna och välbesökta nätsidor med männens Facebookprofiler som avsändare. Därför ville vi ställa frågor om hur de tänkte.
I stället för att debattera de politiska frågorna som utlöste deras reaktioner har Elin Nilsson fått veta att hon är ful, att hon ser ut som en jävla häxa, att sådana som hon borde få ett nackskott och att hon skulle göra Västernorrlänningarna en tjänst om hon hoppade från utsiktstornet på Norra berget.”

-Pettersson håller med om att en del kommentarer inte är så fina, men jag har aldrig hört några protester över vänsterpartisten Simon Fors, eller den värste näthataren, eller  hataren Arnstad. Vi hör inte heller några protester när demokratiskt valda Sverigedemokrater och deras sympatisörer kallas nazister, rasister och fascister så det är bara att konstatera att Sundsvalls Tidning tillhör dem som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…

8 thoughts on “Hatmedia jagar oliktänkande

  1. Om jag inte tycker om en persons politiska åsikter behöver jag väl inte kalla personen ful, häxa, hora eller horkarl. Jag har inte sett något inlägg av Arnstad där han säger att Jimmie är ful eller en horkarl (har han gjort det ber jag om ursäkt). Detta är väl den skillnad som jag ser mellan vänster-troll och höger-troll.

    • Nämen rasist, främlingsfientlig, fachist och eller nazist då går det bra va!

      Fatta och förstå, SD är ett av de demokratiskt framröstade partierna i Sverige! Varken mer rasistiskt, främlingsfientligt, fachistiskt och eller nazistiskt än övriga svenska demokratiskt valda partier!

      SD;s politik är realism övriga demokratiskt valda partier står i kö och räcker upp handen för att få införa SD;s realistiska asylpolitik!

  2. Om de gjorde något av vikt, istället. Exempelvis granska de svenska bostadslösas situation i Sundsvall, socialtjänstens övertramp och underlåtelser, situationen i flerbostadsområdena.
    Enbart ovan uppräknade ger uppslag för artiklar i månader. I Sundsvall, enbart. Därefter kan man granska Timrå kommun, det är inte bättre där. Tyvärr.

  3. Håller helt och fullt med Pettersson när såg vi några ajabaja när det gäller att kalla Sverigevänner för fascister, främlingsfientliga, rasister och nazister!

    Ingen som opponerar sig då inte!

    Vill också tillägga att feministkärringar är oftast så ofattbart fula att jag brukar säga ”alla vet var Nordkorea ligger men det är tamej fan ingen som vill dit, inte ens om man fick betalt”

  4. På tidningen Hela Gotland använder man det ordet med iof bara troll men det är samma och gillar man inte sanningen tar man bort det så mkt för yttrandefrihet

Kommentera