Singapore deporterar 26 mordlystna muslimer

Singapore meddelade idag att de hade arresterat 27 bangladeshiska byggnadsarbetare i slutet av förra året  för att de planerade ”väpnad jihad” och de har deporterat 26 av dem.

Arbetarna höll på att träna för att återvända till sitt hemland för att föra heligt krig, och de hade studerat broschyrer om mordteknik meddelade inrikesministeriet.

Inrikesministern K. Shanmugam säger att gruppen planerade attacker utomlands, ”men de kunde lätt ha ändrat sig och mördat i Singapore istället”. Flera av gruppens medlemmar överväger också att utföra  ”väpnad jihad” i den islamiska staten i Irak och Syrien.

”Gruppmedlemmarna har vidtagit åtgärder för att undvika upptäckt av myndigheterna. De delade jihadist-relaterat material diskret sinsemellan, och höll veckomöten och sammankomster där de diskuterade beväpnad jihad, och konflikter som involverade muslimer,” säger ministern och tillade att gruppen  också aktivt rekryterat medlemmar.

De ”fredliga och humana” hade också ett dokument med titeln ”tekniker att döda tyst” som innehöll bilder och instruktioner om hur man kan genomföra mord, med hjälp av olika metoder och vapen.

LÄNK

4 thoughts on “Singapore deporterar 26 mordlystna muslimer

  1. Tja här i Singapore låter man inte muslimerna komma undan, som i Sverige där de har skydd av Svenska myndigheter. Har ni lagt märke till att Svensk polis är nu mera beväpnad med k pistar. Krig väntar i Sverige tack vare de grovt kriminella Landsförrädarna sju klövern.

    • Undrar vilka de kommer att rikta vapnen mot, finns tror jag en risk att de riktas mot oss som ifrågasätter och då på order från högre ort.

  2. citat från Lee Kuan Yew, Singapores grundare om Islam;

    ”I have to speak candidly to be of value, but I do not want to offend the Muslim community… I think we were progressing very nicely until the surge of Islam came, and if you asked me for my observations, the other communities have easier integration – friends, inter-marriages and so on – than Muslims… I would say, today, we can integrate all religions and races, except Islam.”

    Han har även kallat Islam för ”giftig”.

Kommentera