SD näst störst i ny mätning


INRIKES. Sverigedemokraterna är för första gången landets näst största parti i Aftonbladet/Inizio opinionsmätning. Ofattbart många – 27,8 procent – gillar fortfarande regeringspartierna, S+MP.

2016-01-20_0655


19 responses to “SD näst störst i ny mätning

 • Involuntarium.se

  När tar det socialistiska vanstyret slut??? Det är frågan! I morgon, nästa vecka, månad eller vid nästa val?

  Måtte det socialistiska vanstyret ta slut inom en snar framtid!

  Sveriges befolkning lider och får det allt sämre och svårare att få vardagen och ekonomin att gå ihop de drabbade är barn, unga, vuxna, medelålders, äldre och åldringar ingen undantagen! Resultatet av flera mandatperioders vanstyre av Sverige!

  Sjuklövern har fullt upp med att navelskåda istället för att omvärldsbevaka! Inte en endaste politiker mig veterligt har uttalat sig om världsekonomin och konjunkturläget! Istället fokuseras på kommunalarbetarförbundet och utrikesministerns bostadsfusk! Därutöver fokuseras på att bortförklara sexuella övergrepp och andra kriminella handlingar utförda av asylturister och redan bosatta asylturister i alla generationer!

  Sjuklövern har fullt upp med att sprida mantrat ”ställ inte grupper mot varandra”!

  Asylturisterna tar för sig av välfärden medan vårt eget folk ställs utanför!

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Nu håller vi tummarna så de blånar för att MP går långt under riksdagsspärren!

  Gilla

 • Björn

  MP är nere och nosar på riksdagsspärren snart. Någon som är förvånad. S lär väl få känna av ”Wallströmaffären” framöver också. Löfvén han har dock orubbat förtroende för sin utrikesminister! Frågan är hur många som har förtroende för Löfvén?

  Gilla

 • Galten

  OT: Nästan 10 000 medlemmar har lämnat kommunal den sista veckan. 🙂
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6349475

  Gilla

  • Stenbock

   Medlemmarna i röda Norrland tycks ha blivit förbannade…I minst två av deras distrikt,kräver man hela Kommunals styrelseavgång.
   Som det kan bli,när man som dessa fackpampar levt i sus och dus !

   Gilla

 • grune

  Frågan vilket parti jag skulle rösta på är enkel att svara på. Det finns ju bara ett politiskt parti i Sverige så SVERIGEDEMOKRATERNA är ett självklart val.

  Gilla

 • salrol

  Vissa vänsteranknutna organisationer/företag verkar tidigare ha ”justerat” SD oppinionsresultat med ca 5%, t ex jämfört med valresultaten. Är så fallet denna gång också? Alltså att SD i verkligheten kan ligga på 27%? Dessa 5% borde sedan återfinnas i andra partiers siffror, hypotétiskt på vänstersidan. Ligger t ex Mp i verkligheten under 4% numera?

  Gilla

 • Tony

  Tror inte en sekund på att staplarna för S, V, eller C
  är med sanningen överensstämmande, dessa tre partier
  är alla flyktingvurmare, och det ser ju bättre ut med uppblåsta
  staplar. Tror inte att S ligger över 20% idag!

  Gilla

 • white lady

  Jag kan inte fatta att folk inte fattar. Fortfarande. Vad som skulle behövas att en del väljare skulle sluta sympatisera med sossarna och MP? Jag hoppas att alla sexuellt trakasserade och av ”flyktingar” våldtagna flickor ska röst på SD när de fyller 18 år…

  Gilla

 • Hans Nilsson

  När SD har 50,1% av rösterna är jag nöjd.

  Gilla

 • ossie

  Mest glädjande är att MP sjunker mot botten. Så mycket skada dessa dårar gjort landet. Risken är väl bara att FI får dessa lobotomerade dårars röster.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Rubrik i Äckspressen… ”SD – nu sjunde minsta parti”

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  SKRÄMMANDE att Socialdemokraterna med ”rikssvetsaren” Stefan löven och Margot Wallström får över 23%….-87:an har inte fattat någonting om vad som kommer att hända med Sverige!
  Vilken SKIT-regering…Löven & Wallström + Romson och Frittolin….

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   SD bör trycka på de ENORMA KOSTNADERNA MED MASSINVANDRINGEN INTE MINST MED GRATIS HYRESFRIA BOSTÄDER FÖR MUSLIMERNA/ARABERNA…..!!!
   Kan man nöta in detta i skallen på 87:an kommer de snart under 20% av rösterna…!!!!

   Gilla

 • Argus

  Försökte ringa Aftonbladet för en kommentar men det gick inte. Hela redaktionen satt i krisbearbetningsmöte. Samtliga psykologer i Storstockholm var engagerade. Telefonissan skvallrade att hela fasta paviljongen på Säter var bokad inför nästa mätning.

  Bad då att få tala med tryckeriet men även det var svårt. Blev framkopplad men han som svarade sluddrade bara. Det enda jag hörde var ett sorl som då och då avbröts av ”Jimmie, [klapp], [klapp], [klapp], Jimmie, …”.

  Förstår inte riktigt. 😉

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Nu har vi drag under galoscherna!

  Gilla

 • grune

  I verkligheten så har nog SD över 35% av rösterna i dag och är då absolut största parti i Sverige och dom bara växer och växer ju fler lagvidrigheter 7-klövern sysslar med.

  Gilla

 • eri

  I Aftonblodets mätning ;; Sd näst störst ? dom beställer ju alltid mätningar där SD s framgångar skall tonas ner ,,och Sossarnas skall lyftas fram ,det vet alla ,,att hamna tvåa där innebär med största sannolikhet att Sd overkligheten är störst ,,men det allra mest glädjande är ju MP som hamnar nära riksdagsspärren på 4,4 %men det är fortfarande deras invandrarpolitik som gäller fyyy faaan BYT REGERING

  Gilla

 • Mary Agnes

  Miljöpartiet – snart under 4%- spärren.
  Och det parti som de för 2 år sedan slogs om ”tredje största” har 23% och är alltså 6x större… Fantasin vs. Verkligheten 4 – 23. Snacka om tennissiffror…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: