Turister trängs undan av asylboende?

Pite havsbad är en Norrlands största turistmagneter och definitivt Piteås största attraktion. Nu kan det förändras när anläggningen förvandlas till ett gigantiskt asylboende.

Swedish Lapland DMC AB har skrivit avtal med Migrationsverket och nu kan så många som 1 400 asylsökande placeras i anläggningens hotell och bungalows.

I slutet av november fick den socialdemokratiskt ledda kommunstyrelsen information om planerna. Inte förrän nu informerar man övriga partier om dessa och inte heller personalen har fått veta, än mindre kommuninvånarna.

Kommunalrådet Peter Roslund låter meddela att det inte är kommunens sak att informera om en sådan stor affär som denna. Nu försöker samme Roslund lugna Piteborna med orden om ”…att delar av Havsbadet är öppet även för allmänheten och turister vintertid”. Just det, delar av badet är öppet.

Frågan är om invånarna i Piteå är intresserade av att besöka badet efter den information som nått ut från Köln, Helsingfors, Stockholm, Kalmar med många fler städer. Med tanke på att Migrationsverket hyr ut den s.k. ”ungkarlsdelen”  av anläggningen, är det inte svårt att förstå vilka klientelet kommer att bestå av. Vi talar förmodligen om en majoritet av ensamma ungdomar och män från länder som Afghanistan, Syrien, Irak och andra länder i Mellanöstern, dvs. samma grupper som utmärkt sig på ett oerhört kvinnoförnedrande sätt.

Vilka kvinnor tänker besöka badet i sommar? Vilka föräldrar vågar släppa iväg sina döttrar? Vilka turister tar vägen förbi Piteå denna sommar?

Avtalet löper på fyra år och det kan bli ett dyrköpt avtal för Piteå kommun. Lek bara med tanken att rubriker med tafsande män når ut i landet, eller ännu värre att en våldtäkt äger rum.

Piteå-tidningen

Piteå-tidningen

Jodå, här lär araberna trivas som fisken i vattnet. Tro inget annat…

Skärmklipp

 

12 thoughts on “Turister trängs undan av asylboende?

  1. De kanske inte är kvar till sommaren, men de kan ha med sig vägglöss från sydligare nejder och då blir det lagom roligt för de som ska bo på Pite Havsbad efteråt, i sommar. Bara en tanke.

  2. Hela Sverige är skadat mycket allvarligt. Man ser med förvåning på Sverige utomlands och undrar. Dessa så grovt kriminella sju klövern tror att deras gäst parasiter skall dra in pengar till stats kassan = Just som fredrik reinfeldt säger att 87% Svenska folket är förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv. Sverige har börjat att trycka upp sedlar i stora mängder många hundra miljarder. På samma sätt som Cervenka beskriver Svenska Banksystemet pengar från ingenstans. Just på samma sätt som Adolf Hitler gjorde, det gick bra i början men resten vet alla i hela världen. På samma sätt kommer det bli i Sverige.

  3. Tja så går det vid felprioriteringar! Tydligen tror ägaren att han kommer kunna leva på asylanterna!

    Blir som vanligt pissa på sig varmt en stund sedan iskallt!

    Troligen blir det fruktansvärt iskallt när ägaren upptäcker att hela anläggningen blir ramponerad av de asylboende medeltida individerna!

  4. Får badgästerna beväpnade vakter som skyddar dom mot asen som invaderar vårt Land och nu Piteå

  5. Perfekt för pedofil muslimerna,att få tillgång till flickor/pojkar i åldern mellan 0-16 år.Det är väl åldern på camping folkets medföljande barn innan dom vägrar.Många utav dom kommer bli berikade under dom lättklädda sommarkvällarna,när man smiter ut från
    Mamma o pappas husvagn,för lite spänning.

    Grattis Piteå !

    • Ger mig fan på att vakterna på anläggningen,kommer hemlighets hålla allt dom kan för turistnäringens skull

    • Frågan är om ”man” som kvinna vågor rösta på något annat? Om det inte var för SD, Köln och sthlm är frågan om ”flykting”politiken skulle girat som den är på väg att göra. Utan denna tvärsvind kommer dock M/S Sverige att återgå till föregående kollisionskurs.

Kommentera