Stäng

4 reaktioner på “Mellanösterns stenkastarkultur nu i Ungern

  1. Under förföljelsen av judar är det begripligt att asyl regler skapas för att utsatta människor ska kunna få skydd. Men de här människorna tillhör inte kategorin som behöver skydd. Tvärtom är det dom som resten av världen ska skyddas ifrån. Det är inget att förvåna sig över att de har svårigheter att frigöra intellektuellt kapital i sina hemländer när man ser dem demonstrera sin specialitet. Gjorde man så här ens på medeltiden?

    Asyl regler behöver revideras och organiseras på ett sätt så att den här typen av klientel knyte tar upp för stora resurser av länder ned andra utvecklingsambitioner än vad dessa bidrar med.

    Ordna ett stenkastningens Big Brother där intresserade samlas och gör upp? Allt dokumenteras och förmedlas till omvärlden. Och med betting-options så att det går att tjäna pengar på dem? Priset till alla deltagare är paradiset med en samling ungmöer vilken kan höja deras motivation?
    En aldrig sinande ström av intresserade arga unga mönster med stenkastarambitioner kan delta och de kommer på så vis att på bästa sätt bidra till sitt eget paradis men också vårt?

    Deras innovativa kapacitet verkar vara något begränsad och det vore oklokt att förvänta sig att den skulle kunna väckas genom att de åker runt och kastar sten i europa. Det kan de göra i sina hemländer.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: