Hej aftonbladet, fortsätt läs Petterssons :)


Ibland få man sig ett gott skratt, och det fick jag i gårkväll. En alldeles ny och väldigt trevlig facebookvän kontaktade mig om en förfrågan, en skribent vid aftonbladet försökte genom honom komma i kontakt med mig så att jag, om jag ville kunde komma ut med min berättelse!? Aftonbladet läser Petterssons,men det visste vi redan.

Ni ser, Petterssons är livligt frekventerad av diverse ”journalister” vid hatmedia. För er kära Petterssonsföljare och för aftonbladet låter jag meddela att i hela mitt långa liv har jag aldrig köpt varken aftonbladet, expressen eller kvällsposten och det är jag väldigt tillfreds med.

Jag lät även meddela att min tilltro till den skattefinansierade hatmedian är noll och intet. Min fb-vän hade en idé om att jag vid en eventuell intervju kunde slå tillbaka mot tidningen för det dom gjort mot mig inför det allmänna valet 2014………….äh…det är inte så det fungerar där ute i hatmedias värld. Det handlar om PROFIT och det handlar om agendajournalistik. Som min vän Pettersson säger ”jag gillar journalister, men det finns inga”

”Skandaler”, bantning, recept, porr och politik, allehanda undermåliga reportage kryddat med lögner, vinklande och förlöjligande samt på annat vis svartmålande skrifter mot personer med sverigevänliga åsikter har sedan en tid tillbaka fått fler och fler lösnummerköpare av typ aftonbladet att svikta och ge upp.

Att inlåta sig till att medverka i en sverigefientlig tidning hade utan att veka som jag ser det inte blivit till något gott utan tvärtom, jag hade förmodligen än en gång blivit mosad i ett karaktärsmord och det tillåter jag INTE. Jag bad min fb-vän att förmedla att aftonbladet kunde ta sig i dalen…….och det är framfört. Jag hade kunnat låta hälsa mycket starkare saker men jag satte endast ”dalen” på pränt.

Såklart förstår jag att hatmedia dreglar efter att skriva ”smaskiga” grejer om det enda sverigevänliga partiet vi har för tillfället, och jag har en liten undran, vad betalar aftonbladet för alla de ”läckor” från SD som sätter sig i knät på en tidning som vill krossa ETT parti? På detta kommer jag aldrig att få ett svar, och så får det bli.

Hur som, jag fick mig ett gott skratt där i soffan i gårkväll och även ett STORT bevis på att alternativ media är att räkna med. Till er alla Petterssons följare och till er inom hatmedia, fortsätt att läs alternativ media då den skattefinansierade hatmedian just hatar, undanhåller, mörkar, smädar och fortfarande kör med agendajournalistik, det finns ett STORT behov av oss på Petterssons.

Vid pennan

Eva-Marie Olsson

Malmö

HÄR kan ni se hur ofta Aftonbladet och andra medier besöker vår blogg

HÄR syns när våra myndigheter är på besök


15 responses to “Hej aftonbladet, fortsätt läs Petterssons :)

 • Peter Kostin

  Det fanns en tid, då både Aftonbladet och Expressen innehöll nyheter, läsbara artiklar och så en del smörja. Idag är det smörja, taskiga artiklar och absolut inga nyheter.

  Gilla

 • Lägg ner skiten | Petterssons gör skillnad!

  […] Jag minns för några månader sedan som jag blev kontaktad av skribent Kenan Habul, han ville intervjua mig så att jag kunde komma ut med min berättelse…….jag bad honom ta sig i dalen. […]

  Gilla

 • Hatmedia fortsätter att underblåsa våldsvänsterns hat……. | Petterssons gör skillnad!

  […] några dagar sedan ville Aftonbladet intervjua mig, men jag tror inte att dom riktigt förstår vad dom gjort mig, och vad de gjort mot vårt land. […]

  Gilla

 • Pica pica

  Jag tror att Aftonbladet hade förväntat sig att du Eva-Marie skulle bli smickrad för erbjudandet. De har ju sjukt höga tankar om sin egen förträfflighet.

  Som man säger inom psykiatrin: De saknar självinsikt.

  Gilla

  • Eva-Marie

   Jo Pica pica det tror jag med, men dom känner INTE mig….men i det sverigefientliga drevet gjorde dom ett gott jobb, dom vann. SD kastade mig till ”vargarna”

   Gilla

   • Pica pica

    Du har väl sett de senaste opinionsmätningarna? Och som man säger: Skrattar bäst som skrattar sist.

    Gilla

   • Eva-Marie

    Jo jag har sett det men som landet ligger så blir det svårt för SD att få till det med förtroendevalda då man beter sig mot sina egna medlemmar som om det är förbrukningsvaror.

    Gilla

   • Pica pica

    Nu tänkte jag på Aftonbladet och dess personal. Det är väl inte direkt den friaste och tryggaste arbetsplatsen?

    Gilla

   • Eva-Marie

    Såklart inte, och inte blir man särskilt ledsen när redaktionern krymper och krymper…..

    Gilla

 • Hans Erling Jensen

  Jag har ett litet problem – Varför meddelar SD ledningen och medlemsuteslutningsavdelningen titt och tätt sina medlemmar (isär dem, de tänkt sig att utesluta), att de inte får länka till alternativa medier, medan det är fritt fram att länka till Aftonbladet och Expressen med flera som hatar SD?

  Är det någon här som förstår detta? Eller är Magnus Olsson med bihang simpelthän lika korkade som sittande ledning?

  Gilla

  • Stenbock

   Jensen:
   Liksom vid matlagning kan några felaktiga ingredienser förstöra hela rätten.
   I ditt extrema exempel Magnus Olsson,finns det med säkerhet ytterligare några inom SD,som också rider på sina valframgångar..
   Innerst inne har det med personens förstånd att göra !
   Detta förhållande råder ju i alla partier,där vi just nu ser fokus på landets ”utrikesminister” ,och hennes mutor från Kommunal.

   Gilla

  • ÅMÅL

   Det luktar skunk!

   Gilla

 • ossie

  Aftonbladet behövs om sanningen ska döljas.

  Gilla

 • Stenbock

  Ja nu gäller ju för skitblaskan att finna en ny ”sensationell skandal”,efter Kommunal och Kungsträdgården ! I dag såg jag att man rapporterade ,att E N av de nordafrikanska dräggen från Köln hade häktats !
  Otrooolllligt…Det skedde drygt 700 anmälda sexövergrepp,rån och stölder från detta slödder under nyårsnatten.Svensk skitpress nedlåter sig,att notera,att en enda av dem (därtill är denna blatte känd sedan länge av polisen,i andra sammanhang) har häktats.Liknande framgång för polis och rättsväsen,som i Absurdistan….
  Det positiva i Tyskland är,att ridån fallit och alla (utom kommunistdrägg) nu är informerade om vad statsstyrda pressen står för, i mångkulturella fall.

  Gilla

 • Jamten

  Du behövs sannerligen !Tack för att du orkar bry dig!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: