Släktfejd med skruvmejsel på Migrationsverket

INVANDRING. Tre personer skadades under ett bråk på Migrationsverkets lokaler i centrala Jönköping vid 12.30-tiden under måndagen, skriver SVT Jönköping. Polisen misstänker att det rör sig om ett släktbråk och det finns uppgifter om att en skruvmejsel använts som tillhygge.

-Typiskt smålänningar säger Pettersson…

 

16 thoughts on “Släktfejd med skruvmejsel på Migrationsverket

  1. OT Lars Å Månsson.
    Det är minus i Dresden och under natten förväntas det 22 minus, blir Pegida av i kväll ?

  2. Varför kommer just dessa hit? De kan ju inte känna minsta tillhörighet med svenskar. De borde bli lyckligare någon annanstans. Lika barn leka bäst…

  3. Utrusta handläggarna med knogjärn och revolvrar så ska ni se att det blir mycket lugnare!

    Finns nog inte en enda framgångsrik projektledare som driver projekt i MENA land som inte är beväpnad till tänderna! Det är tyvärr det enda språk dessa menaiter förstår!

    Multinationella företag har stora problem att genomföra projekt i MENA länder och anställer på kontrakt projektledare som är ytterst hårdföra! De backar inte undan för varken det ena eller det andra!

    • Utrusta handläggarna till att aldrig ha möjlighet att ge bostad, mat eller bidrag till dessa marodörer, de ska inte vara här inte heller i övriga Europa !

    • VI VET ATT DET STEFAN LÖVENS MÅNGKRIMINELLA HELVETE SER UT PRECIS SOM DU SKRIVER….TRAGISKA VUXNA SOM INTE VILL RIKERA NÅGOT, INTE ENS NÄR DE SER ALLVARLIGA BROTT….
      TRAGISKA FRAMTIDSUTSIKTER VÄNTAR SVERIGE!

  4. Smålands Jerusalem,som alltid varit de godas boning tycks ha förändrats.
    Dags för ortens kyrkklockor,att på nytt ljuda !

    • Lena…konstig DEMOKRATI…-prinsessan på ärten tål inte att folk säger ifrån på gammal hederlig svenska, men det är vanliga svenskar med mer än 32kronor i hyra…..

  5. IKEA borde leverera rejäla knivar så att patrasket hugger ihjäl varandra + några handläggare….
    Sedan får Stefan Löven hålla ett tal om ”rasism” och leda en demonstration med INTEGRATIONSVERKETS 7000 anställda mot ”rasismen” och mot MONSTERET SD som inte förstår det fina med att ALLAH får komma hit och leva på FÖRSÄKRINGSKASSAN….

Kommentera