Löfven: ”Jag har fullt förtroende för Wallström”

INRIKES. Statsminister Stefan Löfven anser att utrikesminister Margot Wallström borde ha ordnat bostad på annat sätt än via fackförbundet Kommunal. – Det finns inget formellt fel, vad jag vet, men det hade varit bättre, säger Löfven. 

Han anser inte att utrikesministern utnyttjat sin ställning och betonar att han ”har fullt förtroende för Margot Wallström”. – Jag litar på henne.

Löfven tar inte ställning i den infekterade ordstrid som blossat upp mellan Wallström och Kommunals ordförande Annelie Nordström, där Wallström bland annat anklagat Nordström för att ha ljugit. – Jag har fått information av Margot Wallström om hur det gick till och den har hon lämnat till medierna också. Jag har ingen anledning att tro något annat än att den är korrekt, säger Löfven till TT.

-Pettersson menar att Löfvens förtroende för Wallström säger en hel del om Löfven. När det gäller Wallströms bostad så är det givetvis regeringens och riksdagens fel.

Att S och LO inte ser det alla andra ser – korruptionen och svågerpolitiken – är ett större problem än slöseriet och arrogansen inom Kommunal och andra fackförbund.

Att statsminister Löfven inte ser pampväldet eller döljer att han vet är ett allvarligt hot mot demokratin.

De politiker som inte bor i Stockholm måste naturligtvis ha någonstans att bo och det borde finnas tjänstebostäder med klara regler för hur de ska användas.

Att Wallström tror att man kan få en lägenhet rakt upp och ned visar bara att hon lever i en privilegierad värld och att damen inte har en aning om hur de människor som hon säger sig företräda lever.

SR

4 thoughts on “Löfven: ”Jag har fullt förtroende för Wallström”

  1. Verkar som att utrikesblondinen måste göra en utomrättslig avrättning av en arab som lider av PMM innan hon anses ha gjort något fel.

  2. Röfven är lika feg i alla ämnen. Wallström borde förstått att lägenheter växer inte på träd. Men korruptionen breder ut sig. Svenskarna får bara reda på en bråkdel av allt fiffel som pågår. Alla går fria!

  3. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
    Men vem fan har förtroende för Löfven? Det blir likom en väldig felfortplantning. Jag skulle vilja ha Göran Lambertz att räkna ut lite hur skyldig Margot är. Han kan räkna till 100% han

  4. Dom flesta har ungefär lika mycket förtroende för
    Margot Wallström som dom har för Stefan Löfven,
    det vill säga inget alls. Vilken färglös och intetsägande
    statsminister Sverige har, och en minst lika blek
    opposition, hade inte Batra haft sin knallröda dräkt
    på sig hade man inte sett att hon var där!

Kommentera