Årets helsingforsbo utsedd


GLÄDJANDE. Den kvinnliga expediten Anna, 22, har blivit världskändis på grund av två övervakningsfilmer som visar när hon på egen hand stoppar fräcka tjuvar. Vi skrev om henne i somras, HÄR. Nu har hjälten Anna belönats med hederstiteln ”årets Helsingforsbo”. I Sverige hade hon nog blivit anmäld för diskriminering och rasism. Nåväl, titta på filmerna nedan…

Anna del 1.

Anna del 2.


4 responses to “Årets helsingforsbo utsedd

 • Jocke

  Tyvärr så blev det snart så här i landet att val av denna kvinna är rasism.
  Att denna kvinna, Anna, är rasist.
  Till detta kommer sedan en sån där ”anarkist”, Jari Laine, han fick någon skärva i ögonen, tydlig från polisen ”tryckluftsvapen”, vilket polisen använde för att försöka lugna ner upploppen. Han menar att det ä denna affärsägaren som är rasist eftersom han anmäler alla snatterier som utförs av invällningar. Och ”endast” av invällningar.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Sverige har solsystemets sämsta ledare, – Stefan Löven och Margot Wallström, Åsa Romson & Gustav Frittolin….
  Vad är det för grundläggande psykopatologiskt fel när man måste skrapa under tunnan för att tillsätta en regering ?!
  Sossepöbeln och deras VU är fenomenala på att hitta på nya ord som är politiskt korrekta och stödjer deras starka vilja att fylla Sverige med drägg och socialfall från jordens alla hörn, – SYFTET ÄR ATT ALLA DESSA GRUPPER RÖSTAR PÅ SOCIALDEMOKRATERNA MOT BIDRAGET FRÅN FÖRSÄKRINGSKASSAN….
  Konsekvensanalys är INTE deras starka sida, att fylla Sverige med muslimer/araber som har levt enligt islam/sharia sedan Muhammeds tid år 600 är kriminellt mot Sveriges befolkning. Muhammed var en massmördare och pedofil, var bl.a. ”gift” med Aisha 6 år, drack kamelpiss och skar personligen av huvudena på 600 judar, – HUR KLOKT ÄR DET ATT TA IN MUSLIMER MED MUHAMMED SOM FÖREBILD??!!!!!!!
  Är det inte dags att sossedräggen VAKNAR?! Vilken upplåst luftballong denna SUPERNOLLA Margot Wallström….
  När kommer det totala sammanbrottet, för tro mig det kommer! Tänk på att Malmö går back 5miljarder per år och Södertälje 2miljarder och så ser snart hela Sverige ut…..-på detta sjunkande skatteintäkter på grund av importen av socialfall, – i alla Sverige kommuner.
  Något är definitivt fel i huvudet när man mörkar grova sexbrott och kalla alla som bryr sig om Sverige och norden för ”rasister”. Fan vad dumt….Läs Tinos blogg för ekonomiska fakta: http://www.tino.us/

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Det är sisu i finska tjejer. Enligt svenska mått borde hon ha hängts ut och blivit paria. När nu hennes utnämning sprider sig i Sveriges medier så är det ännu inte försent att ge henne svensk PK-skit.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: