Utländsk man med köttknivar vandaliserade på Coop


INVANDRARBROTT. En man med två stora köttknivar i händerna slog och sparkade på glasrutorna längs Storgatan innan han sen gick in på Coop och högg sönder glassfrysen. Därefter satte sig mannen ner och åt en glass.

Det var strax efter klockan 19 på onsdagskvällen som en man plötsligt gick in på Coop i Telgehuset i centrum av Södertälje med en stor köttkniv i vardera hand. Väl inne i butiken såg personalen hur han gick fram till glassfrysen intill kioskavdelningen och högg i glaset tills det sprack.
– Sedan tog han en glass och satte sig på stolen och började äta. Han bara log, säger en anställd på Coop till LT.

Mannen, som är fullständigt okänd för polisen, misstänks nu för skadegörelse, brott mot knivlagen och snatteri. Han ska nu höras närmare av polisen så fort tolk kopplats in.

 

Mannen har ingen adress i riket. Eventuellt får han strafföreläggande på plats, han har ju pengar. Eller så ringer jag Migrationsverket som får ta beslut om han ska tas i förvar för utredning om han ska utvisas ur riket, säger Martin Bergholm vid polisen.

-Pettersson är inte förvånad men polisen säger ”eventuellt” får han böter han har ju pengar. Flatheten har inga gränser, ta ifrån honom de pengar han har, betala den sönderslagna frysen, ta betalt för biljett ut ur riket och iväg…


9 responses to “Utländsk man med köttknivar vandaliserade på Coop

 • age

  Tror att det skulle vara effektivt att skriva i deras informationskälla,
  (wellcome to europe), http://www.w2eu.info att vi tvättar alla säten på tåg och bussar med tvättmedel med inblandad grisbuljong och grisblod.

  Gilla

 • Joy

  Han vill väl stanna i Sverige och vet att brott lönar sig väldigt bra. Då har man alla garantier för att få stanna.

  Gilla

 • eri

  En glass sugen finne ,,kanske,,

  Gilla

 • Bobby Fisher

  Han ville nog bara visa upp sin ”skicklighet” med slaktverktygen så att någon godhetsapostel tänker ”Åhh, vilken kompetens, här ser man hur många ”utbildade” som kommer hit i ”kompetensregnet”, eller förresten, ”kompetenstsunamin” som riktigt skjöljer över oss” och sen öppnar sitt hem och hjärta och anställer honom på något slakteri eller varför inte bakom köttdisken på coop?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Han visste inte hur man öppnade frysen. Precis som de inte vet vägen till kvinnors hjärta. Eller till mäns hjärta. De löser mycket av sina interaktioner med omgivningen genom bruket av knivar. Är han den ende som utgör ett bevis på att vi lever i en tid av en oändlig dumhet i vårt land? Han var nog inte omtyckt där han kom ifrån men blir inte populär här heller.

  Bara samtalsklimatet tinar upp så kan dessa personer elimineras genom de instanser som redan finns utbildade för det men inte tas i bruk fullt ut.

  Det är svårt att se den insats som invandringsförespråkare menar att denna man skall kunna bistå med. Ökad tillväxt i form av behovet av insatser från välfärden och rättsapparaten?

  Skicka hem honom till Reinfeldt så att de kan prata om den kyla deras öppna hjärtan möts av eller så kan han bjuda honom på korv i valfri form. Reinfeldt vurmar för korv (trots att charkvaror konstaterats ligga bakom förekomst av tjocktarmscancer). Men han är å andra sidan inte så noga med vad som tas in.

  Gilla

 • grune

  Och utanför dörren satt ”skräphögen” på vakt.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  En blivande skomakare eller cykelreparatör? Om han väljer att bli sömmerska blir nog inte kundkretsen så stor. Jag menar nu när regeringen funderar på att sänka momsen för vissa tjänster……

  Gilla

 • Trodé

  En kvalificerad blivande nysvensk som blivit missförstånd och behöver hjälp i de naiva stollarnas land.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: