Tre invandrare häktade för mordförsök


INVANDRARVÅLD. Tre män häktades på tisdagen misstänkta för att ha skjutit en man vid Hisingsleden i oktober. Därmed sitter fem män häktade för brottet.

På kvällen den 7 oktober avlossades skott in i somaliska Neutrala ungdomsföreningens lokal i Biskopsgården där ett möte pågick. Ingen person träffades dock av kulorna. Senare på kvällen sköts dock en man på Stenebyvägen, vid infarten till Volvo lastvagnar i Tuve. Strax därefter sköts ytterligare en man utanför TK-porten vid Volvo Sörred.

Tidigt påföljande dag greps två män, 23 respektive 25 år gamla med asylinvandrarbakgrund, misstänkta för skjutningarna kvällen innan. Polisen rubricerade båda brotten som mordförsök. Männen har suttit häktade sedan dess och skall så förbli fram till rättegången.

En av de två gripna skottskadades själv den aktuella kvällen när han satt i sin bil på Jaegerdorffsplatsen vid Hisingsleden tillsammans med en kumpan. För den skjutningen har nu ytterligare tre män häktats. Männen är 22, 23 respektive 30 år gamla och har utomvästlig asylinvandrarbakgrund

Samtliga häktade är sedan tidigare kända av polis för gängrelaterad kriminalitet och har också samtliga avtjänat fängelsestraff för bland annat vapenbrott och narkotikabrott men släppts ut i samhället igen utan att vara rehabiliterade.

-Pettersson noterar att GP skriver om händelsen, de nämner dock inte med ett ord vilka de gripna är eller deras bakgrund. De kanske har missat sambandet…

 • Ali Khalil, född 1985
 • Khodor Khalil, född 1993
 • Khalif Ali Khalif, född 1992

Neutrala ungdomsföreningen, fick 2015, två bidrag från kommunen på 80 000 respektive 20 000 kronor. Man har även fått pengar från Allmänna arvsfonden. Tittar man på deras Facebooksida ser det mörkt ut och de verkar inte direkt kämpa för att flickor ska ut i föreningslivet, och hur neutrala de är vet jag inte, det verkar handla en hel del om islam…

Neutrala_UF


4 responses to “Tre invandrare häktade för mordförsök

 • Ruth Magnusson

  Det blir ju bra när man beslutar att återinföra lumpen, för många baaarn finns det. Då kanske de lär sig träffa.

  Gilla

 • The Priest

  Tack, Förädrik Ruinfeldt, som är delansvarig för denna katastrofala import där kontrollen är = 0

  Massmedia fortsätter att mörka medans Sverige håller på att ombildas till ett skitigt och äckligt arabland… och det sker med hjälp av våra skattepengar!

  Usch!

  Gilla

 • Sisi

  Tittade på deras fb sidan, så arg blir man att vara skattepengar delas ut felaktig 😨

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: